Някой ходил на Hungaroring???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Някой ходил на Hungaroring???

Мнение от OOPPSS » 27 Май 2003, 10:51

Някой ходил на Hungaroring да гледа Формула 1 на живо? Някакви впечатления, цени билети, туроператори и т.н.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 27 Май 2003, 23:53

и аз това си мислих да попитам между другото.
Нещо ме навяват велики идеи да се засиля натам това лято!!!
незнам как е, но дано да разбера :):)
иначе цените май се въртят от около 100 евро за сносни места
а пътя също не е много може да се вземе и без преспиване с 2-ма шофьори май :wink: :):)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 28 Май 2003, 7:09

Пътя е кам 1 000км какви ти двама шофьори....

На Хунгароринг е малко скъпо до колкото съм чувал...в монако билета са на доста сносни цени, но трябва да спиш на поне 150км от там че иначе излиза дявол на магаре.....за Сан Марино май е най-добре да се гледа в Европа...пак и било яко...

Аз сум си взел билети за Монтреал...така че на 13-14-15 съм там, тия дни ще си взема дигитална камера за да снимам като луд...спрял сам се на Канон А70. Билета е 195$Кан...около 240лв. за трите дни, на бронзови места съм....ако отидете на www.grandprix.ca и кликнете не buy tickets аз съм на 22 стенд...малко след обратния завой...така че ако намеря голямо БГ знаме гледайте за него.
Последна промяна KGB на 28 Май 2003, 7:21, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 28 Май 2003, 7:20

Ходи разгледай цените на

https://www.grandprix-tickets.com/flash ... gle_select

Като гледам май Франция е най-ефтино...и Сан Марино...

тия си слагат към 10евро печалба на билет....

Но в Европа си е скъпо....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 28 Май 2003, 7:28

KGB написа:Ходи разгледай цените на

https://www.grandprix-tickets.com/flash ... gle_select

Като гледам май Франция е най-ефтино...и Сан Марино...

тия си слагат към 10евро печалба на билет....

Но в Европа си е скъпо....

п.с: Ако си взимаш билети помни едно нещо гледаи да си близко до някои завои...че иначе ако си на права няма да видиш нищо...ще чуваш само звук...пална лудница е ще знаеш...аз моита места ходих парво да си ги видя и тогава си ги порачах...гледката е супер защото се вижда целия обратен завои и правата преди него..след това ги виждаш как излизат от завоя и тригват по правата кадето сварша във входа за питовете а те горе долу само там се изпреварват....абре яка лудница е....звука е неуписуем
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 28 Май 2003, 22:46

Австайско ГП нали щели да го махат???или решиха последно да го оставят???

Не знам ама аз съм етусиаст да отида на още едно до края на годината...ако се себерем групичка ще е супер
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 29 Май 2003, 0:20

един приятел миналата година ми се обади от индианаполис........почти не се чуваше нищто в слушалката от рева на двигателите....сигурно е жестоко преживяване...трябва да измислим нешо поне до Хунгароринг да идем

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 29 Май 2003, 3:05

В Сащ билетите са най ефтини...само дето е малко далечко за повечето от нас :lol:

Абре аз съм по навит за някаде другаде вместо хунгаруринг...там е супер цигания...а и билите са на "нормални" цени...до Сан Марино са 1200км а до Монца са още по малко само дето там билетите са "мама+татко"...

Абре ще се разберем и може да се метнем на някаде...пак ако това с ГП на Инстанбул стане ще ни е най-добре :lol:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от FIVE » 29 Май 2003, 11:49

Значи, купувате най евтиния билет, само за да влезете. И от там нататак се чака най голямата лудница непосредствено преди старта и ни чул ни видял право в скъпите сектори. За да влезете там ви трябва едно допълнително талонче, което всеки платил си скъп билет има, за да може да излиза и влиза когато си пожелае в сектора. просто помолете някой от трибуните да ви даде своето и с него можете да влезете 10 човека един след друг.
Преди месец ходих на Каталуня и стана така номера. с 90 евро, гледах от място което струваше 400.
На някой писти и с прескачане става.
няма смисал да ви разказвам какви са емоциите, само сте ви кажа да си вземете тапи за ушите.

Между другото мой познат ходи миналата година в Монако да я гледа. Там билетите свършват една година напред и цената на черно след това стига до 4000 евро за официалните места...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 29 Май 2003, 14:13

ее пак ще правим български работи :):)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 30 Май 2003, 10:10

Ха що БГ работи бре...мене ме отвори един приятел на тая далавера тука в монтреал....ама ще си знам за друг път....

За формула лесна....работа...а има ли ентусуасти за рали.....
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от FIVE » 30 Май 2003, 12:32

Български работи е да си вариш сапуна мои човек. А това се казва пестене например за едни бъдещи 17ки на бъдещото ми Купе.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 30 Май 2003, 16:01

доста състезания трябва да посетиш за твойте седемнайски :wink: :lol: :lol: :lol: ама дано да си вземеш готини които да вървят с готино купе разбира се :):):)

А иначе аз почти съм го решил бащта ми е намерил човек който ще уреди хотел и билети !!! така че най-вероятно ще видя тази година едно истинско състезание :shock: :shock: :shock: дано дано :lol:

Назад към Основен Форум