Затъмняване на стопове...
Модератор: bum_bum
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
Re: Затъмняване на стопове...
То фолиото за стопове няма нищо общо с това за прозорци от 3.50 лв.Но след като ти го направят трябва сам да си миеш колата защото има доста некъдърници по авто мивките, които свалят дори и боята и едва ли ще им се и опре хубаво направено фолио,но колегата си решава . 

- west bam
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
- Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))
Ми аз си направих стоповете с траспарантен спрей за стопове купих и отделно се продава във флакони и лак и си ги направих не е сложно 

BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
- danielbmw3
- кандидат ентусиаст
-
имам 1 въпрос, ако ги боядисам стоповете с черен спрей за стопове, след време ако реша, че не ми харесва вече могат ли да се изтрият и с какво ??
Може, с водна шкурка, после полиране
Направи ги с фолио при професионалист, 20-ина лв. дай и не се занимавай с тия спрейове, в пъти по зле е и като визия и като издръжливост .А ако решиш, че не те кефи отлепяш и толкова.

- ilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко
Колега съветвам те да ги направиш с фолио, аз съм си правил и не е мръдвало, атъмнявал съм и страничните мигачи на калниците и държи много здраво.
- loveca1001
- кандидат ентусиаст
-
Колеги а в червен цвят има ли ?
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
а аз ще ви посъветвам спрете да правите селянии да затъмнявате джамци и всичко дето може да стане за 3 лева.Ама да имам тунинг на БИЕМВИЕТО ... спрете се
предвид всеобщото мнение за оранжевия мигач, при нас скоро май няма да има дилеми амбер вс клеар/смокед. жалко.
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
staisa написа:Колеги с спрей и лак стават перфектни
+1 Става найстина добре и аз мойте така ги правих самоче на МБ-то е30ката така и не доачака да ги лакираме така си отиде и то във вашия град

- Beamer_NN
- Потребител
-
- Кара: E46
Plamen_Shopov_BMW написа:колеги с риск да обидя някого, ще кажа само, че със спрея става доста циганско, е по добре е от кристални стопове тип ''цигания'', но най-добрия вариант според мен е оригиналния стоп на BMW С белия мигач. Всеки си има вкус, но аз лично мисля, че стои еднакво добре на вякакъв цвят е36 и като цяло на всеки модел на БМВ ... преди месеци си мислех да затъмня и моите стопове, но след като видях резултатите на живо и то на не една е36-ца се отказах, след време става доста зле, а и дори да не стане пак не е кой знае какво... по добрия вариант е фолиото, а съм виждал и стопове направени с бяло фолио... Накрая ви препоръчвам, да постъпите като мен, заделяте 200-220 лв за що годе качествени стопове и си копувате... а има и не до там хубави стопове с белия мигач, за по 140-150 лв, но пак ще са по-добре от затъмняването със спрей.
Изцяло подкрепям колегата

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
На мен ми ги прави едно майсторче с боя и лак и стана в пъти по-добре от тея спрейове. Пробвал съм на други коли с спрей и не е същия ефекта. Това е до майстора според мен. С фолио също става добре но сега както ми ги е направил ми допада повече.

- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Аз си ги направих с тониран лак (в автомобилният лак слагаш малко черна боя и пръскаш)става си напулно прозрачно мигачи вси4ко си се вижда че свети.Ето ти и снимка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- bmw-318
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is M42
Здравейте!
Имам един въпрос, задължително ли е стоповете да си изшкурят преди нанасянето на спрея? След това, ако реша да ги очистя няма ли да стоят грапави като са ошкурени? Моите стопове бяха затъмнени със спрей и реших да оставя само мигача тъмен и се получи добре. Другата част на стопа я изчистих с кероселин, много лесно и бързо става.

Имам един въпрос, задължително ли е стоповете да си изшкурят преди нанасянето на спрея? След това, ако реша да ги очистя няма ли да стоят грапави като са ошкурени? Моите стопове бяха затъмнени със спрей и реших да оставя само мигача тъмен и се получи добре. Другата част на стопа я изчистих с кероселин, много лесно и бързо става.

68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5