купих си 325 tds 97г.комби,автоматик,моля мнение.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- MARIO5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е-36 325/Е-38 740IA
- Мечтае да кара: Alpina B10
купих си 325 tds 97г.комби,автоматик,моля мнение.
Дълго време събирах,но накрая успях да подкарам звяра.Още не сам разгадал бордовия комп,вси4ко е на немски,докараха я от германия но без упътване.Не знам дали има автопилот.С какво масло да я карам?По принцип е 143 коня,но ми казаха, че е с чип.Къде да проверя дали е така. До сега карах 520I,но нямат нищо общо двете,а и беше служебна 

Които не може да си позволи БМВ кара Мерцедес!!!!!!!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: купих си 325 tds 97г.комби,автоматик,моля мнение.
MARIO5 написа:По принцип е 143 коня,но ми казаха, че е с чип.Къде да проверя дали е така.
Закарай я на диагностика,там ще ти кажат дали е чипосана или не.
На мен лично в сервиза на BOSCH Пловдив за ми казвали за едно БМВ че е чипосано,а аз дори не предполагах че е така,
никой не знаеше преди това
- MARIO5
- кандидат ентусиаст
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
здрави машини са да ти е честита и със здраве да си я караш безаварийно
П.С. дай и някоя снимка да се радваме

П.С. дай и някоя снимка да се радваме

Re: купих си 325 tds 97г.комби,автоматик,моля мнение.
А какъв цвят еMARIO5 написа:Дълго време събирах,но накрая успях да подкарам звяра.Още не сам разгадал бордовия комп,вси4ко е на немски,докараха я от германия но без упътване.Не знам дали има автопилот.С какво масло да я карам?По принцип е 143 коня,но ми казаха, че е с чип.Къде да проверя дали е така. До сега карах 520I,но нямат нищо общо двете,а и беше служебна
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Нашето БМВ е такова, само дето не е комби. Не съм доволен от автоматичните скорости - бавно набира дори на режим Sport. Все пак, има климатроник, удобна е и ми харесва. Ако не беше автоматик, още повече щеше да ми харесва, но имам добри впечатления... за сега
.

- MARIO5
- кандидат ентусиаст
-
Бяла е на цвят,не знам защо твоита набира бавно на спорт,над 2,500 оборота прави мазало.Не гледам километража ,че току виж пътя свършил
.А снимки ще ка4а тия дни ,че нямам дигитално фото.За инфо: на сфетофара бул.България-Т.Каблешков една Астра ме закачи и нервирах тдс-а .На старта ме драпна около половин врата,но никакъв шанс.Астрата беше 2.0 дти,или нещо такова

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Аз съм я пробвал 1-2 пъти на спорт на тръгване и не тръгва както ръчните, но пак добре еMARIO5 написа:Бяла е на цвят,не знам защо твоита набира бавно на спорт,над 2,500 оборота прави мазало.Не гледам километража ,че току виж пътя свършил.А снимки ще ка4а тия дни ,че нямам дигитално фото.За инфо: на сфетофара бул.България-Т.Каблешков една Астра ме закачи и нервирах тдс-а .На старта ме драпна около половин врата,но никакъв шанс.Астрата беше 2.0 дти,или нещо такова

- MARIO5
- кандидат ентусиаст
-
Чесно да ти кажа,не сам голям специалист относно разликата на предавателните кутии,но все пак смятям,че бих спечелил едни 100-150м.ластик с моя автоматик.Ако някои може да ме подкрепи или опровергае да пише.Зора на тдс-а 1000-2000 оборота после няма догонване.Като го купих ми казаха ,че е чипосан,но не сам го проверил.Може и от там да идва разликата в ускорението.Пробвах с 525тдс-94г.с ръчни скорости-дръпнах го доста.
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Еми, единственото, което мога да кажа е: Честито и със здраве да си го карашMARIO5 написа:Чесно да ти кажа,не сам голям специалист относно разликата на предавателните кутии,но все пак смятям,че бих спечелил едни 100-150м.ластик с моя автоматик.Ако някои може да ме подкрепи или опровергае да пише.Зора на тдс-а 1000-2000 оборота после няма догонване.Като го купих ми казаха ,че е чипосан,но не сам го проверил.Може и от там да идва разликата в ускорението.Пробвах с 525тдс-94г.с ръчни скорости-дръпнах го доста.

- MARIO5
- кандидат ентусиаст
-
Браво за колицата, карай го със здраве и не го шпори много иначе почват мъките, гледай хубава нафта да му търсиш, сменяй много редовно маслото, филтрите обезателно , не се скъпи за тая кола и ще те слуша и не питай много а само карай, ако стане нещо тогава разглобвай ................................................чули какво ти приказвам , махай тоя чип и си върни заводските настройки , никога не я вкарвай в кетчупа тая капризна стара мома щото ще и идва доста често, ама честно.
маркучите за гориво всякакви връщащи идващи само оригинални за да не се чудиш какво става и ако не си карал дизел всички тия мурафети сега да не ги повтарям ги спазвай и ще си един щастлив собственик на ТДС
маркучите за гориво всякакви връщащи идващи само оригинални за да не се чудиш какво става и ако не си карал дизел всички тия мурафети сега да не ги повтарям ги спазвай и ще си един щастлив собственик на ТДС

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Амиии, днес ходих до Ловеч, като първо каране, и ми хареса как се държи на пътя. А в града автоматика е фантазия
.

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2