Въпрос относно Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
LAST RIDE написа:Бреи то в тоз форум и поети сме си имали![]()
![]()
Май ни липсват поетеси, това е бедата...

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
BayHoy написа:говоря да си сложиш някой друг кон под капака на 316-ката ина4е то май всеки изска да кара М-ка ама малко са тея дето карат
Приятелю, дори с целия си ентусиазъм не бих го направил, по точно нямам време и пари за тунинги.

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
verdano написа:А по вапроса за доматено червеното Ферари-пропаганда в която все още някой вярват така като гледам.Миналия сезон май совалката само нещо на първа вървеше или пък аз не съм видял както трябва.Ще ги видим този сезон свинете италиански и десето място при конструкторите им е много!
Ти май не ме разбра, ама както и да е.

Защото ми писна от тия БОКЛУЦИ.Честно казано винаги съм бил (и съм фен на Мерцедес-това се вижда и впрофилът ми).Ама по финансови причини главно, карам БМВ-вторият в личната ми класация за автомобили.Като подчертавам че нямам нищо против марката-не я мразя просто Мерцедес си ми е в кръвта, както на повечето тук БМВ предполагам.Ама като чуя някои да споменава нещо италианско много се паля-за което моля да бъда извинен.Немската кола си е немска-това е.
А пък по въпроса за чипа свещите, филтъра и гарнето надявам се това лято да го направя и на моита 316 просто ей така че ми е интерестно какво ще стане, живот и здрве ще напиша за това в форума.
А пък по въпроса за чипа свещите, филтъра и гарнето надявам се това лято да го направя и на моита 316 просто ей така че ми е интерестно какво ще стане, живот и здрве ще напиша за това в форума.
Колко много отговори, ама вие тука голям лаф си правите. искам да благодаря на verdano за линкчетата. От казаното по темата разбирам 320i трябва да се вземе и тя да се мъчи с тунинги 

*[[P4 630 BOХ]]* *[[ASUS P5ND2-SLI]]* *[[ASUS EN6600TD]]* *[[TRANSCEND 1x1024MB]]* *[[MAXTOR 200GB]]* *[[FORTRON 400PNF]]* *[[PHILIPS 170B6CS]]*
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
...клокърските бройки 316...
Е, хайде "изплюй" тайната, PROST, тука все "шеснайски" се събрахме /+ един "Майбах"
с "шеснайска" и антижабар/ 

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3