Отпада разсроченото плащане на "Гражданска отговорност"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Re: Отпада разсроченото плащане на "Гражданска отговорност"

Мнение от павката » 21 Апр 2011, 16:57

еми щом са доказали нарушения от страна на унуфри,да го осъдят да връща тогава...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 04 Май 2011, 17:01

http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/8 ... ahovaneto_“Grajdanska_otgovornost_shte_se_plashta_na_edin_transh.html

:bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Май 2011, 17:36

Е добре де,ся стикерите струват около 10 лева мисля беха,е като ги няма стикерите-застраховките ше паднат ли?

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 04 Май 2011, 17:40

Е.Димитров написа:Е добре де,ся стикерите струват около 10 лева мисля беха,е като ги няма стикерите-застраховките ше паднат ли?

:mhihi:

Е те нали вдигат постоянно ГО, защото в Европа била по-скъпа :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Май 2011, 17:42

Пък заплатите ни са като европейските дневни :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 04 Май 2011, 17:43

saleen написа:Пък заплатите ни са като европейските дневни :mhihi:

Това имало ли е някога значение? :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Май 2011, 17:46

Има, понеже като си смачкан с мизерни доходи мислиш като скот и не си отстояваш гражданските права, т.е. си лесен да те държат в подчинение.

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 04 Май 2011, 17:54

saleen написа:Има, понеже като си смачкан с мизерни доходи мислиш като скот и не си отстояваш гражданските права, т.е. си лесен да те държат в подчинение.

Мизерни доходи? :roll:

"Добре се живее в България, по-напред сме от вас"

*срам ме е да кажа кой и къде се е изцепил така :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 04 Май 2011, 17:56

Звучи ми като нещо ала Боко от Банкя :mhihi:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 04 Май 2011, 19:00

Правителството прие промени в Кодекса за застраховането, които забраняват маркирането на колите, които имат застраховка "Автокаско", с лепенки и всякакви стикери и знаци.

;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 05 Май 2011, 5:18

Направо незнам какво да кажа...само подсмърчам и се чудя кой комплект от клавиши да натисна и да изразя своето отвращение към цялата държава и цялата управляваща зган която ни ръководи..всичко е под един знаменател за мен - ПОМИЯ.

ПОМИЯ,е думата колеги която най-точно описва нашето положение...докога така? Бих се примирил ДОнякъде,подчертавам ДОнякъде за плащането на ГО,наведнъж..лично мен адски много ме дразни това непрестанно гледане през 2 седмици на полицата ама дали гражданската изтича или не защото я плащаме за 3 месеца...и адски много ме дразни,това отлепяне на тия стикерчета и залепянето на нови,един път плащаш,слагаш стикера и пей сърце..ама тая другата помия,дето ако ти е регистрирана колата трябва задължително да има ГО ...е просто НЕ СЕ НАЯДОХА всичките тия свине мръсни,и тоя помяр Кушлев с 9000 лева заплата и пак подкупен боклук и цялата зган плюя на нея.Пиша този пост с невероятно отвращение към управляващите,и от сърце им пожелавам да са им гладни децата цял живот,на тия изроди които не се наядоха и напиха,не се оядоха тия свине новогодишна зган,плюя и с погнуса продължавам да си мисля,ще останат ли хора в България след 3-4 години.... :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:

Страх и ужас имам в очите след думите на една баба :

"-Предаде са чадо,народа.Умря Левски,сърцето юнашко,Апостола славен,умря и със него народа !"

Изречение смразило всичко що е живо у мене...докога збирщина олигофрени ще диктуват на цял народ как да мизерува.Имахме тема преди около месец в Югозападния университет,Правноисторически факултет.По предмет Теория на международните отношения,и асистента каза :

"Представете си колеги,един кръг.В този кръг,се намира целият управляващ елит на републиката.Сега си представете кръг,неколкостотин пъти по голям от първия,и върху този кръг колеги пише "ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО",а всички ние знаем какво е слънчево затъмнение :yes:."

Докато ние не се вдигнем и с лопати не изхвърлим цялата помия която е в парламента..всичко ще бъде постарому.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 05 Май 2011, 14:49

alx написа:
bum_bum написа:Договорът за застраховка гражданска отговорност се сключва, за да бъде покрита отговорността на водача на МПС, причинил ПТП, пред увредените от него лица :dunno:
Какво ПТП може да причини МПС на което е свалена главата. Ремонта продължава година или две, колкото на мен ми е кеф примерно.. в това време от какъв зор да я свалям от регистрация, че после да ходя да регистрирам на ново с всичките му произтичащи от това разходи и разправии.
Своего рода държавен рекет- или плащай сега ГО или после пререгистрация!
НЕма такава държава!

не. го се прави не само за птп а за да покрие всякакви щети нанесени от твоя автомобил независимо дали е стационарен без глава или на пътя с 240...

разбираш ли накъде отивам? :) ще ти дам жокер- работиш си по колата в твоя собствен гараж- колата пламва. изгаря, изгаря и гаража на съседа със с-класата вътре.

Ами тя колата може да пламне и в пункта за вторични суровини, в моят град имаше подобен случай, пламна докато мургавите шерпи я разкостяваха с едни горелки, тъй като имало малко бензин в резервоара и малко остана да се подпали фургона на охраната :roll: Това значи ли, че и на бракуваните коли (каквато тази си беше) трябва да се сключи застраховка, понеже има 0.0000% риск от злополука?!
Или пък друга ситуация- колицата седи без ГО,съгласно изискванията на кодекса по застраховането надлежно спряна временно от движение в гаража и стане пожар-как му пази закона S- класата на моя комшия-ами никак :roll: :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 05 Май 2011, 14:54

bmw-maximilian написа:Докато ние не се вдигнем и с лопати не изхвърлим цялата помия която е в парламента..всичко ще бъде постарому.

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 09 Май 2011, 22:17

ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата