М40 и ГИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lopiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///М40Б16
- Мечтае да кара: ///M3
М40 и ГИ
Колеги в момента съм с обикновенна газова а мисля вече за ГИ има ли смисъл в тази инвестиция относно разход и вървеж казвали са ми че ГИ харчи колкото на бензин и върви горе долу същото ако има колеги с м40б16 и ГИ да споделят за разхода и вървежа 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: М40 и ГИ
Колегата е прая, при положение, че колата струва наполовина колкото ГИ
не знам дали си залужава инвестиция от 1000лв 

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
kraiso написа:Колегата е прая, при положение, че колата струва наполовина колкото ГИне знам дали си залужава инвестиция от 1000лв
Естествено ,че си заслужава като ще си избие парите.... кво като е м40
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е той така или иначе сега си кара евтино , обикновенната газова му дава не повече от 2 литра горница с ГИ което е 2.50лв на 100 километра , което както и да го гледаме 1000 лева ще ги избива има няма 40 000 километра , е кое си струва ?
I'm slowly drifting

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
аз съм с каргас български вече 20 000км. градско с клима 11,12, във варна,извънградско 7 при 90км.наскоро ходих към търново и трявна,магистралата под 140-160 не паднах,по пътя 110-130,из балкана завоите яка гас до ламарината и пързалка тук таме кадето може умрялото м40+около 50км градско точно 9/100 ми дойде разхода.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
тва е доста спорна тема ги или обикновена аз съм със обикновена и мислех за ги но се отказах за тая малка разлика на разход но секи сам си решава ако мислеш че караш много и дълго ще си с тази кола или двг може и да сложиш
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Определено ГИ е отличен вариант, дори и М40, екстра си става. Щом вече имаш газова, ще минеш с по-малко пари. Мисля че до 500-600лв ше може да я обърнеш. Имаш да преправиш отпред стамо: Редуктор(изпарител), рейка с дюзи, датчки налягане и компа и си 6. Ако си намериш някой комп на старо ше слезнеш и под 400лв сигурно 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
на м40 според мен е безсмислено.. но ако ти се инвестира.. ще е по добре от друга 100%
но това са някакви набутвации според мен..
честно казано и м52 съм карал с обикновена и колата си се движи от години така... поне за 5 години не е станало нищо ...
всичко е въпрос на настроика и на финанси..
ако ти се дава защо не..
но това са някакви набутвации според мен..
честно казано и м52 съм карал с обикновена и колата си се движи от години така... поне за 5 години не е станало нищо ...
всичко е въпрос на настроика и на финанси..
ако ти се дава защо не..
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Аз съм с м42б18 и пред мен седи този въпрос дали да сменя АГУ-то с ГИ.
В момента ми дава 9 и малко навън и 15 във Варна.
Не ми харесва как върви колата и затова се замислям на какви пари може да ми дойде инжекциона най-малко(без ориблеми и по него след това)?
В момента ми дава 9 и малко навън и 15 във Варна.
Не ми харесва как върви колата и затова се замислям на какви пари може да ми дойде инжекциона най-малко(без ориблеми и по него след това)?
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
За парите, дето ще ги дадеш за ГИ, по-добре сложи едно М42, и му боцвай твойта газова (ако е добра). Както каза ares2 - и обикновена да е, като е добра от към качество и центровка, не виждам проблем. Но да даваш сега пари за ГИ за твоето М40 ми се струва безмислено.
- lopiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///М40Б16
- Мечтае да кара: ///M3
Dirty M5 driveR написа:За парите, дето ще ги дадеш за ГИ, по-добре сложи едно М42, и му боцвай твойта газова (ако е добра). Както каза ares2 - и обикновена да е, като е добра от към качество и центровка, не виждам проблем. Но да даваш сега пари за ГИ за твоето М40 ми се струва безмислено.
Изключително си прав добра идея даде

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Dirty M5 driveR написа:За парите, дето ще ги дадеш за ГИ, по-добре сложи едно М42, и му боцвай твойта газова (ако е добра). Както каза ares2 - и обикновена да е, като е добра от към качество и центровка, не виждам проблем. Но да даваш сега пари за ГИ за твоето М40 ми се струва безмислено.
и какъв е смисъла да дадеш пари за голям мотор,да рискуваш с монтажи,състояние и други,да го скопиш после и да почне да върви като м40б18?хората си копуват по голям мотор с мисълта да върви и гледат да е читав,а вие гледате насила да го убиете.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
kirililiev написа:Dirty M5 driveR написа:За парите, дето ще ги дадеш за ГИ, по-добре сложи едно М42, и му боцвай твойта газова (ако е добра). Както каза ares2 - и обикновена да е, като е добра от към качество и центровка, не виждам проблем. Но да даваш сега пари за ГИ за твоето М40 ми се струва безмислено.
и какъв е смисъла да дадеш пари за голям мотор,да рискуваш с монтажи,състояние и други,да го скопиш после и да почне да върви като м40б18?хората си копуват по голям мотор с мисълта да върви и гледат да е читав,а вие гледате насила да го убиете.
Не е така, колега. Като се направи като хората, колата си върви доволно. А както казват някои - колата може да тръгне и по-добре (в което съм склонен да вярвам). Това моето беше просто предложение. Колегата сам си решава как да постъпи. Нека не обръщаме темата в спор

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
kirililiev написа:Dirty M5 driveR написа:За парите, дето ще ги дадеш за ГИ, по-добре сложи едно М42, и му боцвай твойта газова (ако е добра). Както каза ares2 - и обикновена да е, като е добра от към качество и центровка, не виждам проблем. Но да даваш сега пари за ГИ за твоето М40 ми се струва безмислено.
не рзбирам какво ти пречи и на 2.8 да имаш газ.. като ти трябва вървене просто си пускаш бензина..
а и като гледам ИС на газ които съм подкавал и походват бая повече дори и от 1.8 едновал на бензин..
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2