Вейдър - реставрация съвети и идеи!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Re: Вейдър - реставрация съвети и идеи!
Абре той моя има подгряване!
уцелих киоравото!
обаче самата кола нямаше а сега като разглобих виждам нагревателите!
какво ми е нужно да го пракарам да работи?

обаче самата кола нямаше а сега като разглобих виждам нагревателите!
какво ми е нужно да го пракарам да работи?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
http://www.bmwe36blog.com/2006/12/21/in ... r-bmw-e36/
общо взето копченца,реленца и кабелчета!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- angel_lalov
-
-
Nukem написа:http://www.bmwe36blog.com/2006/12/21/installing-seat-heaters-for-bmw-e36/
благодаря много!
Относно темата!засега върви доста добре!
разглобих всичко и съм оправил забележките кадето стоеше смачкано отстрани!
Чакам само да намеря жила за седалките дето се вдигат за да се седне отзад и тези които са за люлеенето за седалката и ги сглябям!
общо взето съм доволен!тия дни мисля и подгряването да се нагласи!
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
angel_lalov написа:Значи салона е черна кожа доста мека!проблемите са му , че дражките които вдигат седалките за да се сяда отзад не работят!другото което е на дясната седалка която е шофиорска защото е от англичанка салона има протрита кожа и една лека дупчица и дунапрена отдолу е омекнал!давайте идеи!
Колега иди и си претапицирай салона, не се занимавай с глупости. 2 години го търсиш този вейдар - направи го лачен като колата ти

- angel_lalov
-
-
Херо написа:angel_lalov написа:Значи салона е черна кожа доста мека!проблемите са му , че дражките които вдигат седалките за да се сяда отзад не работят!другото което е на дясната седалка която е шофиорска защото е от англичанка салона има протрита кожа и една лека дупчица и дунапрена отдолу е омекнал!давайте идеи!
Колега иди и си претапицирай салона, не се занимавай с глупости. 2 години го търсиш този вейдар - направи го лачен като колата ти
Ще стане без претапициране сигурен съм!и пак ще бъде като нов никой не ги шие като оригиналните!
Между другото освен че има подгряване салона не е от десняк а от левак!

Някой ако има ел седалки и да продава ел-а да се обади!
Не ти ли правиха ЕТ Изкуство тавана? http://avtointerior.bg/ ми правиха подлакътника на мен и още доста неща и нямам забележкиbum_bum написа:Тия от автоинтериор много ги хвалят, но на мен хич не ми харесва как ми сложиха тавана.

Ако си разбира от работата ги шият като оригиналното аз преди един месец закарах моита седална за 40 лева ми смени протритото парче с ново и послезе го закарах целия салон с корите ми го боядисаха за 100 лева.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
liloff написа:Не ти ли правиха ЕТ Изкуство тавана? http://avtointerior.bg/ ми правиха подлакътника на мен и още доста неща и нямам забележкиbum_bum написа:Тия от автоинтериор много ги хвалят, но на мен хич не ми харесва как ми сложиха тавана.
Изкуството правиха тавана на комбито. Тия са класици, предполагам си го виждал при Влади как си бяха оставили ръцете

В Автоинтериор ми сложиха тавана на купето от на Койота колата. Бяха счупили няколко щипки на тези пластмаси, дето са за колонките, което да кажем е бял кахър. На много места обаче не е направен добре, по колонките, по ръбовете.. абе леко калпава работа. Отделно, дето ми се разтропа и люка след това.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2