грешка детонации
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- smilen82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i автоматик
грешка детонации
здравейте колеги значи днес ходих на диагностика за да ми изтрият грешките понеже сменях дебитомер и бях откачал буксата та човека които ми прави диагностика ми изчисти грешките аз покарах няколко километра и се върнах да я закачим пак да видем дали е записала някакви грешки и имаше грешка за детонации в двата сензора.ако някои се е сблъсквал с такъв проблем или може да помогне с имформация благодаря.колата е 318 м43 1999 година.
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Re: грешка детонации
Имах подобен проблем . Колата работеше на 3-4 цилиндъра , закачихме я и изкара грешка на camshaft sensor-а . Смених и 2та сензора но грешката си остана и колата пак работеше на няколко цилиндъра и изкарваше грешка на тъблото (жълтата лампа за мотора) .Смених свещите и пак същото . Накрая изтрихме грешките , покарах малко и се оправи . Така че при мене проблема бяха свещите а не сензорите .

- smilen82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i автоматик
благодаря ти колега на мен не ми свети жълтата лампа и като за нячало и аз мисля да сменя свещите 

колега и аз имах този проблем,купих датчици и тъкмо да разглобявам и видях че се беше откачила буксата.тя се намира под смукателите и се пъха вертикално и лесно се откача.а ако са ти датчиците мога да ти продам моите които купих и ми останаха.
4 мнения
• Страница 1 от 1