....
Модератор: Общи модератори
Re: ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Посягали ли сте на половинката си?
_galio_ написа:веднъж, преди ужасно много време - показва безсилие и е съвсем ненужно
но пък има жени, които са форматирани така - една я посрещах всяка сутрин с роза на седалката, кафе и кроасан на таблото и накрая ми сервира, че не ме възприема като мъжза цифра жени мъжкият модел на поведение включва скандали, търсене на сметка, псувни, шамари, изневери ... и сами влизат в тоя филм
те хората са го казали, направи добро изяж лайно, за тва тия глупости съм ги праивил до 14-годишен

жената, когато знае че мъж-а й може да се прибира всяка вечер с различна, но е направил огромна саможертвата да бъде само с Нея ще си го цени и пази като орлица. а да удариш жена, трябва да си голям.. "мъжкар". преди като съм се бил, ме е било страх да удара момчетата както трябва, да не им направо нещо. да си успял и готин си е резултат от къртски усилия, шамарите ги раздават.. да го кажа по-меко, не-готините мъже
предишната мацка като я хванах в лъжа, директно шута т.е blacklist и само почнах се мъкна с некви пачи по заведенията и да си права кефа, тя веднага дотича и аре върни се моля ти се май сгреших, ама нямаааа на ти гащите, на ти 2 лева за такси и чезвай

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
acer написа:жената, когато знае че мъж -а й може да се прибира всяка вечер с различна, но е направил огромна саможертвата да бъде само с Нея ще си го цени и пази като орлица. а да удариш жена, трябва да си голям.. "мъжкар". преди като съм се бил, ме е било страх да удара момчетата както трябва, да не им направо нещо. да си успял и готин си е резултат от къртски усилия, шамарите ги раздават.. да го кажа по-меко, не-готините мъже
чак пък саможертва

и въобще психическият тормоз е доста по-сериозна работа от тупаниците, тя след шамар може да си тръгне, ама в течение на 2-3-4-годишна връзка каквото се научи да търпи, си го носи натам ... на въпросната още не и е дошъл акъла, де

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
vicho написа:Домашното насилите...
Само по голото дупе като почне секса

Иначе всяко насилствено посегателство от една от двете страни е недопустимо! Избивайте си нервите, комплексите и излишната енергия във фитнеса или ходете се уравновесете в гората/парка. Току виж сте почнали дори по-щастливо да приемате света, в който живеем

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
По темата - Много зависи от цвета на кожата и дали не ми говори на ''ХАБЕ БАААТЕЕЕ''. Тука обаче става дума за половинката си. Мисля, че точно на човека, с който съм бил толкова много време и съм споделял радост и мъка не бих посегнал дори и при най свирепия скандал. Факт е, че една огромна част от двойките ходещи заедно НАРОЧНО създават ситуации където се стига до бой и в крайна сметка единя от двамата (по често мъжа) реагира пръв и удря един шамар на гаджето си. Тя се разплаква, на мъжа му става гузно и отива да и се извинява като някоя П*ТКА за необмисленото (??) си действие.В крайна сметка те се сдобряват и по този начин засилват взаимоотношенията си помежду си, поне докато не се стигне до следващата битова злополука. Можеби 80% от връзките се крепят именно на това - драмата, момента в който било то за кратко осъзнават какво губят двамата и щастливата развързка след това. Пример: Залепяте две монети с лепило, което с времето отслабва. Знаейки, че ако не нанесете отново лепило, двете монети вече няма да бъдат заедно (залепени) и ще се загубят за винаги, вие ги разлепяте за минутка използвате пак лепило и заздравявате връзката между тях. Нека приемем разлепянето на монетите (дърпането на страни) като битовия скандал с лек примес на насилие. Едната минутка през, която нанасяме лепило на една от двете монети или двете като времето нужно човек да осъзнае грешката си. Залепянето обратно на едната към другата монета като последната стъпка за заздравяване на връзката а именно давайки си втори или трети шанс да бъдат заедно. И този порочен цикъл се повтаря и повтаря и така до края на света.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
пфф
чай бой... но редовно е пошляпвам по задника

чай бой... но редовно е пошляпвам по задника

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Колеги, мисля че дойде време да ви призная...
Бившата ми приятелка редовно ме биеше... с голо дупе по ташаците
Ся сериозно! Принципно съм твърдо против, само дето има моменти дето просто нямам как спестиш шамара

Ся сериозно! Принципно съм твърдо против, само дето има моменти дето просто нямам как спестиш шамара

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Baca®di написа:vicho написа:Домашното насилите...
Само по голото дупе като почне сексаА! И през дънките навън в парка също вАжи...
Все неща, които и за двамата са готини!
![]()
Иначе всяко насилствено посегателство от една от двете страни е недопустимо! Избивайте си нервите, комплексите и излишната енергия във фитнеса или ходете се уравновесете в гората/парка. Току виж сте почнали дори по-щастливо да приемате света, в който живеем
+1

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Редовно яде шамарите
профилактиката поддържа дисциплината, нали, Вичо ? 

never drive faster, than your guardian angel can !
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Radinka написа:Редовно яде шамаритепрофилактиката поддържа дисциплината, нали, Вичо ?
само когато

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
не съм посягал, въпреки че наистина съм бил на косъм да отлюспя един на бившата! добре че я разкарах преди да се случи това!
иначе съм бил на сцени, при които как не са ги били незнам! например- отиваме голяма компания (15-тина човека) на дискотека. имаме рожденик. на един от компанията съпругата му така се напи, че почна да пада на дансинга, обръща столове, чупи чаши....както и да е. всички се правим, че не виждаме. излизаме да си ходим и тая тъпа кифла пред мъжа си вика- сега ще си покажа циците на рожденика и верно си дигна блузата пред цялата компания....е тоя човек има нерви въжета! само стана червен като домат и почна да я дърпа да си ходят.....
иначе съм бил на сцени, при които как не са ги били незнам! например- отиваме голяма компания (15-тина човека) на дискотека. имаме рожденик. на един от компанията съпругата му така се напи, че почна да пада на дансинга, обръща столове, чупи чаши....както и да е. всички се правим, че не виждаме. излизаме да си ходим и тая тъпа кифла пред мъжа си вика- сега ще си покажа циците на рожденика и верно си дигна блузата пред цялата компания....е тоя човек има нерви въжета! само стана червен като домат и почна да я дърпа да си ходят.....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
alexsch написа:не съм посягал, въпреки че наистина съм бил на косъм да отлюспя един на бившата! добре че я разкарах преди да се случи това!
туй е било за пред вас, не се знае вкъщи къв тупаник и е хвърлил, а ако не е - грешката си е само негова

never drive faster, than your guardian angel can !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
alexsch написа:не съм посягал, въпреки че наистина съм бил на косъм да отлюспя един на бившата! добре че я разкарах преди да се случи това!
Хубави ли беха?
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....ми не бяха 2х500!
слаба ракия

my mods:
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Бием я и на лягане и на ставане, за добро утро и лека нощ
Сериозно - нивга не съм удрял мома/жена...въпреки, че някои си плачат, а и както е известно за всяко нещо си има първи път
BTW ориенталско, ориенталско, ама виж ги арабите - 10 жени, яко бой и си седят со кротце со благо без да шават, без надувки и т.н. от една страна не е лошо да го ева

Сериозно - нивга не съм удрял мома/жена...въпреки, че някои си плачат, а и както е известно за всяко нещо си има първи път

BTW ориенталско, ориенталско, ама виж ги арабите - 10 жени, яко бой и си седят со кротце со благо без да шават, без надувки и т.н. от една страна не е лошо да го ева

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Секи ден бой и е*ане
ЧОвек треа да е жеУезен в теа лабави времена
Така се поддържа формата на семейството без да са нужни скъпи фитнес боксинг и други посещения
П.С: А таа с циците никой ли не я отпра бе баси и лабавата компания! 15 пияни глави голи цицета и нищо....евала!

П.С: А таа с циците никой ли не я отпра бе баси и лабавата компания! 15 пияни глави голи цицета и нищо....евала!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост