Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: Протест против високите цени 16 .04 . 2011
авее да излиза кой си иска да протестира ве .... народа,горивата и т.н.. на който му е се тая колко пари е бензина мноо ястно,че ще си седи вкъщи (на работа).
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Зле е работата, народа си нЕще и тва е
Само да ви информирам, че ако не бяха протестите, вече да е 3 лв бензина, лошото е, че няма как да го разберат някои... А па като чета мнения от сорта "заради протеста дигнаха цените" направо не ми се мисли
Кампания "Аз не харесвам Лукойл! Аз не зареждам на Лукойл!"

Кампания "Аз не харесвам Лукойл! Аз не зареждам на Лукойл!"
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMW120 написа:ms написа:прост отговор на глупав въпрос- щото е забранено...
И глупав пост от твоя страна....
...
Преди да се обаждаш е хубаво да почетеш малко из книжките със законите... пък и гугъл върши работа да ти кажа...
Въпросът ти "Що протеста НЕ е пред парламента" е абсолютно глупав- нужни са 30сек. за да установиш може или не може да е там протеста... както казах- ЗАБРАНЕНО Е... ей ти и извадката от закона:
Чл. 7. (1) Събранието или митингът може да се провежда на открито или в закрито помещение.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Събрание, митинг или манифестация не може да се провежда в обозначената зона около сградите на Народното събрание, на Президентството и на Министерския съвет, както и в непосредствена близост до военни обекти.
(3) (Нова - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Обозначена зона е зоната за сигурност около сградите по ал. 2, която обхваща не по-малко от пет и не повече от двадесет метра от съответната сграда. Обозначената зона може да се определя за всеки конкретен случай по предложение на администрацията на органите по ал. 2, след съгласуване с компетентните органи на Министерството на вътрешните работи, и се утвърждава от кмета на Столична община, за което се уведомява организаторът на събранието, митинга или манифестацията.
Според закона на 20м. от парламента НЕ може да има митинги, протести и т.н.- казваш си "Идеално, ние ще сме на 21м.''

Казваш си- "Тогава ние просто ей така "случайно" ще излезем на разходка 10000 човека и ще спрем баш там да си поговорим"... Не става тоя номер- тогава се намесват полицаите и развалят купона, а вие ги псувате после... Искате или не в тая държава има закони... Може да не са добри, но ги има и трябва да се спазват...
Пред парламента не може да се протестира, но пред Лукойл МОЖЕ- все още не са станали военен обект, що не се протестира там

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
ms написа:Пред парламента не може да се протестира, но пред Лукойл МОЖЕ- все още не са станали военен обект, що не се протестира там
Обект от национално значение е.... демек пак не може...
http://www.naftso.org/language/bg/uploa ... 126241.pdf
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
акъл ли да ти давам сега как да блокирате Лукойл
начин има- явно желание нямате да се заемете с нещо различно разходки по улиците в софия... ако не сте забелязали не ви броят за нищо-правителството си пасува, на Лукойл им е през к*ра, а журналистите вече запълват дупки в новините с тези протести...

ms написа:BMW120 написа:ms написа:прост отговор на глупав въпрос- щото е забранено...
...
Преди да се обаждаш е хубаво да почетеш малко из книжките със законите... пък и гугъл върши работа да ти кажа...
Въпросът ти "Що протеста НЕ е пред парламента" е абсолютно глупав- нужни са 30сек. за да установиш може или не може да е там протеста... както казах- ЗАБРАНЕНО Е... ей ти и извадката от закона:
Чл. 7. (1) Събранието или митингът може да се провежда на открито или в закрито помещение.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Събрание, митинг или манифестация не може да се провежда в обозначената зона около сградите на Народното събрание, на Президентството и на Министерския съвет, както и в непосредствена близост до военни обекти.
(3) (Нова - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Обозначена зона е зоната за сигурност около сградите по ал. 2, която обхваща не по-малко от пет и не повече от двадесет метра от съответната сграда. Обозначената зона може да се определя за всеки конкретен случай по предложение на администрацията на органите по ал. 2, след съгласуване с компетентните органи на Министерството на вътрешните работи, и се утвърждава от кмета на Столична община, за което се уведомява организаторът на събранието, митинга или манифестацията.
Според закона на 20м. от парламента НЕ може да има митинги, протести и т.н.- казваш си "Идеално, ние ще сме на 21м.''Да, ама НЕ, уловката е червеният текст- могат да променят зоната според случая както им е кеф...
Казваш си- "Тогава ние просто ей така "случайно" ще излезем на разходка 10000 човека и ще спрем баш там да си поговорим"... Не става тоя номер- тогава се намесват полицаите и развалят купона, а вие ги псувате после... Искате или не в тая държава има закони... Може да не са добри, но ги има и трябва да се спазват...
Пред парламента не може да се протестира, но пред Лукойл МОЖЕ- все още не са станали военен обект, що не се протестира там
1. И пред лукоил не става
2. През 1997 дали питаха дали може или не? Вие не разбрахте ли че това е правителство на полицейския произвол и репресията и че никога нищо няма да ти позволят, а просто ше седят с патрулките и ше разделят "протестиращите" колони. Много добре знам че не може да се протестира пред обекти с национално значение... е и?
Колкото до тоя който прокълнах, Mollov от години му гледам мръсната гнусна физиономия, тоя е най-грубото ченге което някога си виждал, повярвай ми знам кво говора...
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
90% от хората в Бг страдат от безхаберие и непукизъм , та затова сме на тоя хал. За да не излязат на протест срещу нещо, което все по надълбоко им бърка в джоба , явно че по голямата част от населението живее над средното ниво. ЕЕеее най после да се оправи тази държава . Ами честити 3 лв. за литър към юли- август най късно. Само ми е чудно , защо на ЛукОйл им излизат сметките в Русия на 1.30лв/л , а в Бг е двойно по скъпо и работели на загуба.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ама за какви протести става дума днеска имаше такива задръствания все едно на всички им е през кура за цените на горивата
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW120 написа:ms написа:BMW120 написа:ms написа:прост отговор на глупав въпрос- щото е забранено...
...
Според закона на 20м. от парламента НЕ може да има митинги, протести и т.н.- казваш си "Идеално, ние ще сме на 21м.''Да, ама НЕ, уловката е червеният текст- могат да променят зоната според случая както им е кеф...
1. И пред лукоил не става
2. През 1997 дали питаха дали може или не? Вие не разбрахте ли че това е правителство на полицейския произвол и репресията и че никога нищо няма да ти позволят, а просто ше седят с патрулките и ше разделят "протестиращите" колони. Много добре знам че не може да се протестира пред обекти с национално значение... е и?
Колкото до тоя който прокълнах, Mollov от години му гледам мръсната гнусна физиономия, тоя е най-грубото ченге което някога си виждал, повярвай ми знам кво говора...
Тъкмо това си мислех и аз... Като запалиха парламента дали са се чудели дали е законно или не и в кой член и коя алинея е описано...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36-compot
- Мечтае да кара: :)
добре тогава ще пишем тук!!! Само афтора ако може да промени дата-та даасе знае за кога става на въпрос !!!
искам да каже че мой приятел прави разни неща в МЕРЦЕДЕС БЕЦ в СОФИЯ балкан стар така наречено 
там си имат вътрешна бензиностанция..... там цената на 1ЛИТАР БЕНЗИ Е 1ЛВ А ПО НАЩЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ 2,50 АЗ НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ ДАСЕ ПОДИГРАВАТ С НАС !!!!!!или ще се направи нещо или ще напускаме държавата.... което ще е жалко......

там си имат вътрешна бензиностанция..... там цената на 1ЛИТАР БЕНЗИ Е 1ЛВ А ПО НАЩЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ 2,50 АЗ НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ ДАСЕ ПОДИГРАВАТ С НАС !!!!!!или ще се направи нещо или ще напускаме държавата.... което ще е жалко......
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
SmOkEyY написа:добре тогава ще пишем тук!!! Само афтора ако може да промени дата-та даасе знае за кога става на въпрос !!!искам да каже че мой приятел прави разни неща в МЕРЦЕДЕС БЕЦ в СОФИЯ балкан стар така наречено
Сигурно зареждат само служебните коли там, едва ли си сипват в личните бензин на 1 лв.

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36-compot
- Мечтае да кара: :)
дабе то ясно че са служебни коли ама е на 1 лв сещаш ли се.... нема дасе на бутват ... даго плащат на 2.50 а да го продават на 1 лв .... такаче шибана полицейска държава сме .....
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
SmOkEyY написа:дабе то ясно че са служебни коли ама е на 1 лв сещаш ли се.... нема дасе на бутват ... даго плащат на 2.50 а да го продават на 1 лв .... такаче шибана полицейска държава сме .....
Нещо не си разбрал

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
(bubsa) написа:SmOkEyY написа:дабе то ясно че са служебни коли ама е на 1 лв сещаш ли се.... нема дасе на бутват ... даго плащат на 2.50 а да го продават на 1 лв .... такаче шибана полицейска държава сме .....
Нещо не си разбрал
И аз мисля, че нещо грешно е разбрал... при положение, че производствената цена на Лукойл е над 1 лв