Как се избавяте от безсънние ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Фев 2006, 0:53

Абе човек, 6 теми, за първата страница на Извън Темата не ти ли стигат :twisted: :twisted: :twisted: Май се чудиш вече какво запитване да пуснеш :twisted: Са ще си кажеш тоя ме мрази. Не те мраза ама си некав хипер досаден с тия глупости напоследък :shock: А вие носите ли чехли??? :shock:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 20 Фев 2006, 2:06

Иво написа:Абе човек, 6 теми, за първата страница на Извън Темата не ти ли стигат :twisted: :twisted: :twisted: Май се чудиш вече какво запитване да пуснеш :twisted: Са ще си кажеш тоя ме мрази. Не те мраза ама си некав хипер досаден с тия глупости напоследък :shock: А вие носите ли чехли??? :shock:

а мен мразиш ли ме? :>

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Фев 2006, 4:24

Иво написа:Абе човек, 6 теми, за първата страница на Извън Темата не ти ли стигат :twisted: :twisted: :twisted: Май се чудиш вече какво запитване да пуснеш :twisted: Са ще си кажеш тоя ме мрази. Не те мраза ама си некав хипер досаден с тия глупости напоследък :shock: А вие носите ли чехли??? :shock:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
младеж малък си още да се нерчиш толко :)
дали ме мразиш или не ми е през едното уше та до другото проблема е в твоя телевизор
какъв е проблема с темите ? се пак там е ИЗВЪН ТЕМАТА ... демек извън БМВ глупостите нали ? предполагам че на хората тука не им се лафи само и САМО за бмв треа и нещо малко разтоварващо пък и не мисля че са толко глупави въпросите ми .. има и доста по глупави теми няма нужда да ти давам примери ... и кои те кара да четеш просто като видиш моя тема прескачаи я и така проблема ще е решен;)
а това за чехлите нема да го коментирам ... аз лично не нося щото много ми се потят краката за тфа си ходя с маратонки :mhihi:

п.с. и се пак да повторя не се впрегаи толко много нема да си го простя ако заради мен ти стане нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
п.с.2 това което праиш не е редно поне преглеждаи преди да триеш а и така само ме амбицираш .. създаваш ми цел в живота ... така има смисъл да живея за да пиша :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 20 Фев 2006, 13:24

Методи кво ша спиш бе ! :mhihi:

аз съм на линия винаги си гугукаме вечирно време :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата