Как се избавяте от безсънние ?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Абе човек, 6 теми, за първата страница на Извън Темата не ти ли стигат
Май се чудиш вече какво запитване да пуснеш
Са ще си кажеш тоя ме мрази. Не те мраза ама си некав хипер досаден с тия глупости напоследък
А вие носите ли чехли??? 

- Гост
-
Иво написа:Абе човек, 6 теми, за първата страница на Извън Темата не ти ли стигат![]()
![]()
Май се чудиш вече какво запитване да пуснеш
Са ще си кажеш тоя ме мрази. Не те мраза ама си некав хипер досаден с тия глупости напоследък
А вие носите ли чехли???

младеж малък си още да се нерчиш толко

дали ме мразиш или не ми е през едното уше та до другото проблема е в твоя телевизор
какъв е проблема с темите ? се пак там е ИЗВЪН ТЕМАТА ... демек извън БМВ глупостите нали ? предполагам че на хората тука не им се лафи само и САМО за бмв треа и нещо малко разтоварващо пък и не мисля че са толко глупави въпросите ми .. има и доста по глупави теми няма нужда да ти давам примери ... и кои те кара да четеш просто като видиш моя тема прескачаи я и така проблема ще е решен;)
а това за чехлите нема да го коментирам ... аз лично не нося щото много ми се потят краката за тфа си ходя с маратонки

п.с. и се пак да повторя не се впрегаи толко много нема да си го простя ако заради мен ти стане нещо

п.с.2 това което праиш не е редно поне преглеждаи преди да триеш а и така само ме амбицираш .. създаваш ми цел в живота ... така има смисъл да живея за да пиша

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3