Как се избавяте от безсънние ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 03 Яну 2006, 20:07

изцяло до организъм, навик и нагласа си е.
всяка нощ, като мине 2ч а.м. знам точно кой ще намеря пред КЮто;) бам-бам и рценов са най-често срещаните претенденти за наградата нощна птица. бимболет също често кръжи по това време. тук там се мярка и чочо слипнот-а. напоследък и Юта често се забелязва да кражи по нощите. Преди най-ревностния претендент за изключително престижната награда БУХАЛ, беше Туртурело, но той сега поразреди малко. иначе Явор минава към 1.30ч преди да се прибере, пише 100 глупости и отива да спи, а ние оставаме да чистим след него:) преди Асен беше МНОГО силен. ставаше 20ч вечерта, ходеше за 2 часа на кафе и после като седнеше, до сутринта:) Иво ангажимента също имаше силен статут на нощно кибичене, ама от както е пиян всяка вечер, почна да позаспива;) ако съм пропуснал някой да ме извини;)

иначе отговор на конкретния въпрос: лек НЯМА :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 03 Яну 2006, 22:28

Аз когато реша лягам и заспивам, по всяко време на деня мога да спя :) не го правя де, но за сън изпии един билков чай 15 минути преди лягане!

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 03 Яну 2006, 22:32

Lucky написа:Обзаведи се с бебе и тогава ще ти се реве за съм ама нема да имаш време. Тогава ще заспиваш от секво положение и по всяка време стига да ти се отдаде възможност. Личен опит :mhihi:

Това е най-доброто лекарство- заспиваш на път към възглавницата! ;)
Личен опит :mhihi:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 03 Яну 2006, 23:04

LANA написа:свиваш, пушиш - заспиваш ;)

съгласен :lol: Особено след тва едно хубаво здраво хапване с биричка, просто неминуемо е да ти се приспи, особено с увеличаването на количеството, трябва да си нечовек за да неможеш да заспиш :lol: Историята познава случаи хората не издържат заспиват пред пц-то, на масата, на земята, в тоалетната, където им падне след такава терапия ;) :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 05 Яну 2006, 1:25

Измислих ти схема за заспиване( :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
:bchug: :smoke: :have one: и :zzz:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Яну 2006, 5:04

b2 написа:
LANA написа:свиваш, пушиш - заспиваш ;)

съгласен :lol: Особено след тва едно хубаво здраво хапване с биричка, просто неминуемо е да ти се приспи, особено с увеличаването на количеството, трябва да си нечовек за да неможеш да заспиш :lol: Историята познава случаи хората не издържат заспиват пред пц-то, на масата, на земята, в тоалетната, където им падне след такава терапия ;) :lol:

............ :D а един приятел преди години имаше една сутрин копчета на челото хахаха. нямаше такъв базик после... май лек наистина няма :D
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 05 Яну 2006, 11:46

наистина ти трябва физическа умора и режим ! тряя си свериш биологическия часовник и няма да имаш проблеми!
през активната част от живота си (демек когато не съм в сесия и не седя по цял ден вкъщи) заспивам към 21-22.. за жалост се будя към 6 - 6:30 пък почвам работа чак от 8... :(

другия вариант е приспивателни/успокоителни ама не ти го препоръчвам... а ако искаш да заспиш зимен сън - приспивателни + водка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

по колко часа спиш на ден ? подозирам че ти се събират нормалните 8 часа но повечето са през деня а не през нощта ?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Яну 2006, 3:24

пробвах и с умора не става и не става .. ето сега пак седя и се кьоравя и ще изкарам до към 5 ... добре че поне се намират добри люде да си лафим и после .. сън до към 3 и пак така то цел ден сън и няма кога да се уморя да си легна в 8 след сънчо :mhihi:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 06 Яну 2006, 3:46

Много е тежко.....ма се някой тряа да бди над форумчето докат станат другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 06 Яну 2006, 4:09

спри колата и си гаси ж-се -ме-то
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 19 Фев 2006, 17:02

Едну хубаво е*ане ... :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 19 Фев 2006, 22:21

Адаша ме е изпуснал от нощните птици в форума :mhihi: ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 19 Фев 2006, 22:53

лек има и единия е е*ането обаче нормално е че не всяка другарка ще ти удиса на акъла ,за това една дълга и здрава "ножовка" с обилно изпразване на семенниците.(не в чаршафите,защото пак няма да заспиш). чиста работа :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Потребител
Аватар

!

Мнение от Vale Karo » 19 Фев 2006, 23:28

ракия, вино, бира ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Фев 2006, 23:34

И аз мисля,че лек няма :confused:

Ако човек си изгради някакъв дневен режим с включени физически упражнения(дали работа или спортове),ядене по точно определен час и лягане в такъв,почти съм сигурен ,че няма да има проблем със спането :idea: като се сетя само в казармата (в началото),като мине 22.30 часа,как всички направо заспивахме прави,чак не мога да повярвам сега :lol:

Мисля,че проблема идва от "разхвърляния живот" най-общо ...
Миналата седмица се бях увлякъл да си пиша с един човек и като започнехме към 21.00 напр часа та до 04:00 часа не сме спирали да си бъбрим :shock: :shock:
През това време ми се доспи-отспи,доспи и като ми се отспеше ,край с остатъка на ноща а после деня ми разбиваше фантазиите :confused:
Ама като ме "ръчка" от вътре,няма спиране - сега добре и за другата страна,че няма възможност да си лафим,та поне и тя да поспи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тоя нет ще ни съсипе живота - помнете ми думата :!:

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата