Монтиране на халогени
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Монтиране на халогени
стан написа:според мене халогените са толкова ненужни, че няма накъде повече. Само че ми искат 20лв/бр за капачки, което няма да стане
Нямам представа защо смяташ така .... ,но ти си знаеш .....

Халогените са страшно полезни !
Лично на мен са си ми перфе в мъгла и при нощно каране .... Да не говориме , че увеличавт светлината във периферията на пътя от ляво и от дясно , което позволява да виждаш примерно отбивки в нощно време по непознат път , или пък хора , които видиш ли са решили случайно да изкочат от страни пред тебе ... Но както и да е ... всеки си преценява ...
- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 тдс
- Мечтае да кара: M3 e92
Мерси за мнението мето , а темата е много добра евала - сичко си е описано както трябва
На мене лично ми трябват халогени защото ходя за риба много рано сутрин и е яко мъгла !
Друго ,ако не светнат евентоално да си погледна там кои бяха бушони .... И сори за тапия въпрос ама долното или горното копче ще ми е за халогените
И халогените ще работят само при пуснати габарити или фарове - така прочетох нали ?

На мене лично ми трябват халогени защото ходя за риба много рано сутрин и е яко мъгла !
Друго ,ако не светнат евентоално да си погледна там кои бяха бушони .... И сори за тапия въпрос ама долното или горното копче ще ми е за халогените
И халогените ще работят само при пуснати габарити или фарове - така прочетох нали ?
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Е мойте са отрегулирани по книга и залепени, т.е. няма къде да мърдат, с хубави крушки и измити рефлектори и на всичкото отгоре са истински на ЗКВ и пак светят на точно 10метра пред мене. Лъснах рефлекторите на късите + ксенон от 2 години и никога не ми е било проблем нито мъгла нито нищо. Та поне за мен са глупава екстра, но всеки си ползва каквото му е удобно тъпо ще е да те убеждавам да ги махнеш нали
След като ти помагат - няма лошо 
Иначе горното ти е предни, долното задни фарове за мъгла, предните работят само на габарити и къси, задните само на къси.

Иначе горното ти е предни, долното задни фарове за мъгла, предните работят само на габарити и къси, задните само на къси.
Последна промяна стан на 29 Апр 2011, 20:58, променена общо 1 път
- metodi80
- старши ентусиаст
-
kiret0 написа:Мерси за мнението мето , а темата е много добра евала - сичко си е описано както трябва![]()
Копчето за халогените е горното (долното е за стопа/стоповете за мъгла )
Да , халогените работят само при пуснати габарити или къси .....
- metodi80
- старши ентусиаст
-
стан написа: пак светят на точно 10метра пред мене....
Еми толко .... ти на колко искаш да светят ....

Както и да е , както ти каза, всеки си има някакво убеждение ...

- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 тдс
- Мечтае да кара: M3 e92
Еми добре , аз сигорно в понеделник ще ги слагам и ще пиша после как е минало 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2