Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Re: Бисери от форума
Nikito_nn написа:bivola написа:Дарявам бъбреци , дробове и кокали само искам 30-та за бала
Бъбреците ако стават за Е36 фейслифт ги взимам![]()
![]()

От тук:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... start=1470
Този бисер нещо ми е дежа ву, не знам защо.

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
plradev написа::OT:
За първи път виждам истински ///М паркет![]()
![]()
Колега,с подобърсалка ли си чистиш багажника

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
_65536_kb_sec_ написа:азззз написа:Само дето не споменават какво е Аудито.А всички знаем,ако е от по-новите,колко хляб може да има в него
Да има хляб, колкото и в добруджа заводски![]()
![]()
![]()

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Манчев73 написа:TNM написа:Я кажи колко ти струваше да я докараш до БГ, може да пишеш на лично каква е процедурата, че ми е интересноНе е ли солено да я поддърваш, всмисъл гориво и т.н.
ако я докараш в БГ мое да спечелим конкурса за най-мощна 8 литрова мартеница![]()
![]()
![]()
ужасссс
Манчев пак разби всичко в мен

Много като тебе вече плакаха ...
- Crazy_jerry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 32? Compact
- Мечтае да кара: E91 330xD
stony1 написа:Nasko_325TD написа:А на място или в движение се мери турбината!?
На угасен двигател и въртиш с манивелата.

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
saltero написа:Ако искаш по-голяма бройка да направиш купи си БМВ то на женските лигите им текат само като видат емблемата.![]()
![]()
Skip_209 написа:и всички дрифтъри искат задните им гуми да са от п**ка за да не свършват никога

bum_bum написа:Alpina_fanatic написа:А какво е това CDI
Клостридиум дефицитна инфекция (Clostridium difficile infection) CDI- Бактериална инфекция на обвивката на червата, която може да предизвика диария, колит и в по-тежки случаи смърт.
Лекува се чрез широко спекътрни антибиотици или по метода на проф. Броди чрез фекална трансплантация.
Фекалиите на донора претърпяват минимални промени с цел да се запази флората им. Отстраняват се по-големите частици, след което с помощта на блендер и физииологичен разтвор фекалните маси се втечняват. Д-р Кърт не подкрепя прилагането през устата или носа, тъй като това често води до повръщане от страна на пациента
С медицината съм на "Вие" за да коментирам, но май наистина има такова нещо.
Свалям шапка пред колегата bum_bum!
Извадката е от ето тази тема:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 53&start=0
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
UBAH5 написа:Ogi написа:tuningfena написа:мен само дисковете ме кефят
Като ти гледам снимката в подписа нормално е нищо от тая М5-ца да не ти харесва
Ти внимавай да не погледнеш другите снимки в профила
viewtopic.php?f=45&t=249135

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
На нашия тим билдин шефа изчезна,никой не си признава обаче,за сега се води че е отишъл некъде...

- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Не са от форума на BMW но поне си заслужават.
S: Искам топки.
Не защото си нямам лични.
Имам в предвид анимираните топки, които правят най- различни яки неща. Много им се кефя. Разбрах, че е малко сложно, но се надявам да ми помогнете.
I1: Имам едни, но не са анимирани. Да ги разклатя ли?
I2: Разклати, снимай и слагай за аватар. Отдолу можеш да напишеш: "Тез червени дооооомати кой ги..."
S: Става въпрос за жълтите топки, които някои от потребителите във форума използват в съобщенията си. Най- често пият бира(заедно и поотделно), карат се почервенели, сочат разни "документи" и ухилени мърдат вежди, а една топка в ролята на поп чете от Библията и прикажда с кадилницата. Често ги използва например ХХХХХХ, който по неофициални данни има най- много такива топки. А може би и други...
"Предлагам ти 3 лети джанти и една, която много прилича на останалите." - Това е предложение за бартер не се сещам за сайта в момента.
S: Искам топки.
Не защото си нямам лични.
Имам в предвид анимираните топки, които правят най- различни яки неща. Много им се кефя. Разбрах, че е малко сложно, но се надявам да ми помогнете.
I1: Имам едни, но не са анимирани. Да ги разклатя ли?
I2: Разклати, снимай и слагай за аватар. Отдолу можеш да напишеш: "Тез червени дооооомати кой ги..."
S: Става въпрос за жълтите топки, които някои от потребителите във форума използват в съобщенията си. Най- често пият бира(заедно и поотделно), карат се почервенели, сочат разни "документи" и ухилени мърдат вежди, а една топка в ролята на поп чете от Библията и прикажда с кадилницата. Често ги използва например ХХХХХХ, който по неофициални данни има най- много такива топки. А може би и други...
"Предлагам ти 3 лети джанти и една, която много прилича на останалите." - Това е предложение за бартер не се сещам за сайта в момента.

Lurking in the shadows
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
latrel написа:ineedmoney написа:аз съм ял палки на жандармерията вече пред парламента така че няма с кво да ме изненадат
+1
тази година можеш да опиташ стоп патроните

Флейм "В Анадола шамарите са вид спа процедури"
разсмя ме
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=250545&start=15
пост скриптум, пак от там, тоя път емо димитров
A да обобщиме:
Всички в тоя форум са баси джентълмените,с патлак на задният джоб и бухалка под седалката,често когато карат автомобила си,който автомобил,дори да е на над 20 години,той е уникален,присаден двигател,дето освен че е присаден,не е некакъв прост,а уникален мотор,средно между самолет и подводница,винаги спират на пешеходна пътека,и често некой пешеходец ако се запъне,задължително се превежда,дори и да не иска да стигне от другата страна!
Тука сме и много здрави,всеки ден фитнес,никакви анаболи,а тея дето не одат на фитнес-имат тяло по рождение на богове!
Тук никой,никога не нарушава закона-в града-50,извън 90 а на магистрала 120.Верно е,а който нарушава е ебаси идиота,за алкохол-категорично,никой от форума не пие и не кара.Понякога едновременно!
Тук всички сме богати,правиме си колите пред блока,но това е щото сме богати и есцентрични!!!
На последно място,но не и по значение,във форума всички имат поне по едно висше образование и поне по некоя докторантура
К'во да правиш,се сме убавци,ааа,да не забравя,и много скромни!

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=250545&start=15
пост скриптум, пак от там, тоя път емо димитров
A да обобщиме:
Всички в тоя форум са баси джентълмените,с патлак на задният джоб и бухалка под седалката,често когато карат автомобила си,който автомобил,дори да е на над 20 години,той е уникален,присаден двигател,дето освен че е присаден,не е некакъв прост,а уникален мотор,средно между самолет и подводница,винаги спират на пешеходна пътека,и често некой пешеходец ако се запъне,задължително се превежда,дори и да не иска да стигне от другата страна!
Тука сме и много здрави,всеки ден фитнес,никакви анаболи,а тея дето не одат на фитнес-имат тяло по рождение на богове!
Тук никой,никога не нарушава закона-в града-50,извън 90 а на магистрала 120.Верно е,а който нарушава е ебаси идиота,за алкохол-категорично,никой от форума не пие и не кара.Понякога едновременно!
Тук всички сме богати,правиме си колите пред блока,но това е щото сме богати и есцентрични!!!
На последно място,но не и по значение,във форума всички имат поне по едно висше образование и поне по некоя докторантура
К'во да правиш,се сме убавци,ааа,да не забравя,и много скромни!
plradev написа:..."Барел пролетта в стаята - 3 син цвят маркировка на 2 линии се превръща "...
viewtopic.php?f=8&t=250348&start=0