РУСЕ - сбирки всяка неделя ...
Модератори: kv46, Общи модератори
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...
stefoto написа:Колеги, имам едно БМВ Е 30 комби което е регистирано в Русе
собственика по талон го търсия вече доста време но безрезултатно.
Въпроса е дали случайно някой не го познава от вас ( примерно може да е ходил по сбирките с колата)
човека се казва Георги Русев Петров роден е през 1972г. адреса ушким му е квартал "Чародейка-Г-ЮГ " блок 211
ако някой го познава този човек ще съм страшно благодарен да даде някъв телефон за връзка с него
,че най- накрая да оправия документите на колата

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
и аз съм за 6:00 на ОМВ гарата 

- tigar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38 730D
Да кажа и аз нещо : 6,00 часа ако се тръгне имаме поне 3,30 пътуване и това в най добрия случай без прикачвания без спирки по пътя , защото колоната не е като една кола ! Другото , ако някой е ходил поне1 път, 1 час се чака докато се стигне до пистата , защото колоната е 5 км. Предлагам пак всеки да си помисли
Айде лек и ползотворен ден от мен . 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
3.30ч в колона е нещо граничещо с невъзможното.tigar написа:Да кажа и аз нещо : 6,00 часа ако се тръгне имаме поне 3,30 пътуване и това в най добрия случай без прикачвания без спирки по пътя , защото колоната не е като една кола ! Другото , ако някой е ходил поне1 път, 1 час се чака докато се стигне до пистата , защото колоната е 5 км. Предлагам пак всеки да си помислиАйде лек и ползотворен ден от мен .
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
B U L L I написа:stefoto написа:Колеги, имам едно БМВ Е 30 комби което е регистирано в Русе
собственика по талон го търсия вече доста време но безрезултатно.
Въпроса е дали случайно някой не го познава от вас ( примерно може да е ходил по сбирките с колата)
човека се казва Георги Русев Петров роден е през 1972г. адреса ушким му е квартал "Чародейка-Г-ЮГ " блок 211
ако някой го познава този човек ще съм страшно благодарен да даде някъв телефон за връзка с него
,че най- накрая да оправия документите на колата
да го обяви за откраднато е другия му вариянт на човека
Ето и маршрута

През по-големите градове, през които ще минем, са В.Търново и Габрово. Кои са техни координатори, организатори и прочие, за да се организираме и да се срещнем с тях на дадено място и приблизителен час ?
Търсих темата от миналогодишния събор, за да видя в колко е почвал, та да направим сметка, но уви - темата е изтрита
Някой има ли спомен ?
05ч. ЗА ТРЪГВАНЕ (а не среща... защото пак ще отиде 6ч. докато тръгнем) няма ли да е по-добър час... Вярно е рано като час, но не върви да отидем по средата на мероприятията
Ideas ?!

През по-големите градове, през които ще минем, са В.Търново и Габрово. Кои са техни координатори, организатори и прочие, за да се организираме и да се срещнем с тях на дадено място и приблизителен час ?
Търсих темата от миналогодишния събор, за да видя в колко е почвал, та да направим сметка, но уви - темата е изтрита

Някой има ли спомен ?
05ч. ЗА ТРЪГВАНЕ (а не среща... защото пак ще отиде 6ч. докато тръгнем) няма ли да е по-добър час... Вярно е рано като час, но не върви да отидем по средата на мероприятията

Ideas ?!
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
Понеделник да направим една по-сериозна сбирка на Вас и да вземем някакво решение...нали за това все пак се организира този клуб - да има някаква организация и да сме по голяма група а не всеки самосиндикално...
- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
kranki написа:Понеделник да направим една по-сериозна сбирка на Вас и да вземем някакво решение...нали за това все пак се организира този клуб - да има някаква организация и да сме по голяма група а не всеки самосиндикално...
Краси даже предлагам да я направим тази среща в неделя към 6-7 часа,че много хора в понеделник
са на работа до късно и няма как да присъстват на сбирките ни

- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
Е нека да е в неделя...да се съберем тези които ще ходим и да решаваме какво правим...само кажи точен час
Аз изчезвам извън Русе към неделя следобед и няма да мога да дойда
Пишете после какво сте се разбрали, включително и за Събота

Пишете после какво сте се разбрали, включително и за Събота

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Кажете къде ще сте в неделя. Аз мога да намина нищо че няма да ходя на съборCherenz написа:kranki написа:Понеделник да направим една по-сериозна сбирка на Вас и да вземем някакво решение...нали за това все пак се организира този клуб - да има някаква организация и да сме по голяма група а не всеки самосиндикално...
Краси даже предлагам да я направим тази среща в неделя към 6-7 часа,че много хора в понеделник
са на работа до късно и няма как да присъстват на сбирките ни

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Merric
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: Gallardo
здравейте колеги
Ще ви идвам на гости към средата на Май за цял месец, защото ме пращат на курс там и се надявам да се видим
поздрави
Ще ви идвам на гости към средата на Май за цял месец, защото ме пращат на курс там и се надявам да се видим
поздрави
BECAUSE WE DON'T CARE HOW THEY DO IT IN JAPAN
- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
1. Всички плакати и флаери за събора са при мен,набирам доброволци за разлепянето им в Русе,за най-всеотдайните ще има
награди в вид на 500мл. течност!!!
2.Сбирка ще има в неделя 1.май.2011г. на "ВАС" от 18,00ч. Ако времето не е приятно за среща навън ще се преместим на "Авангард" или "Мариос"!!!
награди в вид на 500мл. течност!!!
2.Сбирка ще има в неделя 1.май.2011г. на "ВАС" от 18,00ч. Ако времето не е приятно за среща навън ще се преместим на "Авангард" или "Мариос"!!!

- 5ър
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 520i, 325tds, 323i; сега 528i
- Мечтае да кара: E46 М3CSL
Кога и къде ще ги разлепяте тези флайъри? Аз ще помогна, ако не съм на работа.
Still Speedin