Момчета, ПРАВИ СТЕ!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 и е34
- Мечтае да кара: АН 225
Момчета, ПРАВИ СТЕ!!!
Момчета, абсолютно прави сте!!!
Говоря за темата, дето я заключиха.
Напълно прави сте, дето казвате че това е голяма простотия, но понякога просто дявола се обажда и човек почва да прави глупости. Със сигурност се е случвало и на вас. Та от този ден верно си имам не едно, ми 2 на ум, че трябва да се внимава, шото всичко, което си постигнал, можеш да го при...ш за секунда.
Заглавието на темата беше такова, защото наистина много се изкефих на здравината на колата, ама не трябваше така да излагам мислите си...
Говоря за темата, дето я заключиха.
Напълно прави сте, дето казвате че това е голяма простотия, но понякога просто дявола се обажда и човек почва да прави глупости. Със сигурност се е случвало и на вас. Та от този ден верно си имам не едно, ми 2 на ум, че трябва да се внимава, шото всичко, което си постигнал, можеш да го при...ш за секунда.
Заглавието на темата беше такова, защото наистина много се изкефих на здравината на колата, ама не трябваше така да излагам мислите си...
BMW Power
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
В интерес на истината аз те разбирам и не те осъждам (макар ако бях аз щях да се съдя), но кой съм аз, че да те съдя за твоите постъпки.
Всеки е имал такива включвания, друг е въпросът кой има смелост да си признае, така че горе главата, приятел
И макар и по-внимателно - винаги когато може - с вратите напред
Всеки е имал такива включвания, друг е въпросът кой има смелост да си признае, така че горе главата, приятел

И макар и по-внимателно - винаги когато може - с вратите напред

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ToyBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
- Мечтае да кара: 6 series
8 мнения
• Страница 1 от 1