Цена на настройка в Камор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Цена на настройка в Камор
Здравейте, та мисълта ми е някой с дизелак като моя да ми подшушне с колко имат намерение да ме одрънкат в Камор-а за една профилактика и настройка на дизела, че нещо почва да попушва и не ме кефи като мощност. Пак и на студено нещо странно се тресе, абе баш кат дизел.
- petio
- младши ентусиаст
-
Добрее, вчера ходих да проверя лично, защото стана много дразнещо да пуши и трака кат трактор. Вкараха я момчетата и излиза по едно време приемчика и вика всичко механично е ОК само имаш натрупани грешки във всички електронни модули. Изчистиха ги и всичко сега е ОК. Не пуши (много
). И върви що годе добре. Пича ми каза че е карал и други 318 тдс, и тази за такава доста добре върви, просто вика повече не може:)). Та 51, 80лв. за половин час и бегай
).

- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
въпросче
Значи ли това, че си доволен от Камор? Аз също мислех да си проверя компютъра.
- petio
- младши ентусиаст
-
Да, бива ги момчетата. Пък и съм сигурен, че колата е в сигурни ръце. Като ходих в Дару за стъклото дет ми го счупиха (предно ляво) и тия не са ми изчистили хубаво уплътнението и скърца, изглежда и водачите са на това дередже и са счупили всички щипки на врата и кората ми в момента зее и поскърцва. Неграмотници за 300 лв.
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
И аз ходих в Камор на диагностика и чистене на грешки. Общо взето съм доволен. Само дето минах с малко повече - 78 кинта. Диагностика на двигател, електроника, зануляване на ойл-сервиза и чистене на грешки. А грешки е имало само на въздушната възглавница, но това си го знаех, стар проблем, който отдавна оправих.
5 мнения
• Страница 1 от 1