Лампа Airbag
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Лампа Airbag
vladi_a_i написа:bmw28 написа:Това ми е питането![]()
Не свети ярко, като с крушка.
Ето да се види раликата спрямо другите крушки.
Сложи крушка изгоряла отзад или строши една може и тази дето си свалил...понеже отзад няма нищо и заради отвора може би свети така заради другите светлини.
пробвайте това..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Няма да спре слабото светене, понеже е от резервна лампичка, в случай че е изгоряла основната.
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
vanko 318i написа:vladobate -крушка на мястото няма празно е , дупка , отвор през който НЯМА КАК евентуално може да премине отразена светлинаколко пъти си свалял отварял и разглеждал табло на 36-ца май неси
.......
много мраза някой който си няма и понятие за какво става дума да се бърка кадето нему е работа,пишете само за да се правите на важни нали ти дадох снимки кажи какво мислиш
Да на Е36 не съм отварял но на Е34 съм го правил и съм имал подобен случай затова и изказах мнение , което е почти същото като предположение като на колегата vladi_a_i . И айде сега ми обяснете ( юото ми стана интересно ) къде аджеба се намира тази резервна лампичка гледайки снимка на това табло от Е36 http://krazz.snimka.bg/automobiles/bmwe ... 785696.big. Ясно се вижда една единствена крушка в отворите долу отговаряща за осветяването на отделните изображения. Ето и една снимка с поглед отзад , мисля бега е номер 14 http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... ic3-01.jpg.
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
неми се сваля таблото да погледна (свалял съм го много пъти но неми е трябвало да гледам специално за това,така че несъм обърнал внимание) но със сигурност има нещо което свети, а не просто да отразява светлина от друга крушка,ако някой колега има свалено табло нека да погледне по обстойно ........................
може да е влезнала някоя светулка и да ни прави номера 

- DarkS1de
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525d++
- Мечтае да кара: Някоя дърта М-ка :)
Колеги,аз лично се сблъсках с този проблем.Дразнеше ме че мига и свети тая пуста лапма и отворих таблото.Махнах я но продължи да свети с много по слаба светлина и го отворих отново...Точно над основната крушка има 2-ра,резервна,доста по-малка от основната,която е без цокъл,т.е. като на габаритите,с две крачета.Вади се чрез издърпване(малко е неудобно,но става) и проблема е решен

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
vanko 318i написа:неми се сваля таблото да погледна (свалял съм го много пъти но неми е трябвало да гледам специално за това,така че несъм обърнал внимание) но със сигурност има нещо което свети, а не просто да отразява светлина от друга крушка,ако някой колега има свалено табло нека да погледне по обстойно ........................
може да е влезнала някоя светулка и да ни прави номера
Туко що погледнах на Компакта таблото което го подмених с такова от англичанка и свалих крушката и няма абсолютно нищо освен нея вътре...а не ми се разглобва да докажа,че ми е за продан,но не ми пречи де..защото е в килера

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
браво на колегата DarkS1de
все пак има ''резервно осветление'' както казах аз по напред в темата
и няма такива глупости като отразяване на светлина от лампата за ръчната или някоя друга лампичка това няма как да стане (то става ама само при голфовете
) 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
vanko 318i написа:браво на колегата DarkS1de![]()
![]()
все пак има ''резервно осветление'' както казах аз по напред в темата
и няма такива глупости като отразяване на светлина от лампата за ръчната или някоя друга лампичка това няма как да стане (то става ама само при голфовете
)
Снимай го и покажи къде се намира де..
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
аз казах че неми се разглобява (мързи ме
) но колегата DarkS1de е написал че я има тая резервна лампичка прочетете поста му.... ''Точно над основната крушка има 2-ра,резервна,доста по-малка от основната,която е без цокъл,т.е. като на габаритите,с две крачета.Вади се чрез издърпване(малко е неудобно,но става) и проблема е решен ''

Ех колега vanko 318i как исках да ти натрия носа щот много нагло се изказваш за хора дет не познаваш пък и не ти прилича с претенциите ти за знания , ама кво да се прави истината е една , да наистина има резервно осветление ( източник на светлина има допълнителен единствено за бега ). И щот някой го мързяло да докаже тезата си аз си поиграх малко и поствам снимки на въпросната допълнителна лампичка спомената за пръв път в поста на колегата Dpy и след това от DarkS1de . Та както ще видите на снимките ( по случайност и на мен ми светна бега скоро ) всяка лампичка по-принцип е отделена и се намира в нещо като тунелче , но само и единствено на бега тунелчето е с отклонение което води до някакво резервно осветление от (не се вижда добре , трябва повече разглабяне ) друга лампичка явно. http://vladobate.snimka.bg/tuning/bmw.5 ... 186905.big снимките са от 1 до 4 и въпросното отклонение е в горния край. Достъпа е много затруднен и не знам даже как колегата е измъкнал лампичката , може би с пинсета . Живи и здрави.
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
колега vladobate ,да ние с теб несе познаваме,аз незнам колко и какво знаеш ти но и ти незнаеш колко и какво знам аз,а за това кой пръв споменава за ''резервното осветление'' може да погледнеш пак темата от начало,аз може да нямам много знания но ти пък нямаш въобще,и да мързеше ме да доказвам нещо за което съм сигурен,за разлика от някой който само пишат глупости,тебе като не те е мързяло защо не доказа твоята теза че се отразява светлина от друга лампичка
другият път не пиши за да се правиш на интересен а като не знаеш по добре е да си траеш.аз не пиша често тука но когато пиша е за неща който съм правил и знам за какво става на въпрос.
.......... 

vanko 318i написа:колега vladobate ,да ние с теб несе познаваме,аз незнам колко и какво знаеш ти но и ти незнаеш колко и какво знам аз,а за това кой пръв споменава за ''резервното осветление'' може да погледнеш пак темата от начало,аз може да нямам много знания но ти пък нямаш въобще,и да мързеше ме да доказвам нещо за което съм сигурен,за разлика от някой който само пишат глупости,тебе като не те е мързяло защо не доказа твоята теза че се отразява светлина от друга лампичкадругият път не пиши за да се правиш на интересен а като не знаеш по добре е да си траеш.аз не пиша често тука но когато пиша е за неща който съм правил и знам за какво става на въпрос.
..........

- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
Защо се тормозите бе хора, елате да ви изчистя грешките и не се занимавайте с такива галимации 

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2