Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- cvette
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92, F11
- Мечтае да кара: М3
Re: Софтуер
Помощ колеги, изчетох почти цялата тема,обаче не се справих нито с линковете от 29 стр, нито от 39стр.С кабели от склада съм обаче дис-а ми е на руски,ако може някой да помогне с английска версия 

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
колеги от колко време се мъча да инсталирам ДИС всичко е настроено ако е от значение пробвам с версия 39 не 44 стигам до този прозорец и до там знам че много колеги ще ми кажат да прочета темата добре вече съм я чел няколко пъти и незнам какво да ровя вече ако някои може да ми помогне ще съм много благодарен
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
Ето ти DIS55+TIS English - http://www.megaupload.com/?f=I0SCRPBX
Това е готова виртуална машина, само зареждаш и си готов
Бутона за кодирането обаче е неактивен, незнам какво трябва да се направи да се пусне
Това е готова виртуална машина, само зареждаш и си готов

Бутона за кодирането обаче е неактивен, незнам какво трябва да се направи да се пусне

- boXeer
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: <<Valencia,Spain >>.......... <<през лятото-Pleven,Bulgaria>>
- Кара: Е46 330D 204hp (M57N)
320 2.2 написа:колеги от колко време се мъча да инсталирам ДИС .....
Направил ли си виртуалния диск в точния размер за DIS ,който трябва да е 18.635GB ?

не направих го 20 гигабаита защото гледах едни видео опътвания той с 20 гигабаита я подкарва дайе ще во кача клиповете които иска да ги погледне и да си каже мнението сега ще пробвам с 18 ГБ
може да не се мъчите да правите всичко както е в началото на темата
тогава "софтуера" прохождаше и всичко ставаше по трудния начин, сега има готови виртуални машини (4-5гб.) които просто стартирате с VMWare
тогава "софтуера" прохождаше и всичко ставаше по трудния начин, сега има готови виртуални машини (4-5гб.) които просто стартирате с VMWare
някаи има ли идея защо като заменя фаила ЕДИБАС в ЕДИБАС ИНИ на инпата и и инпата спира да работи и съответно диса исписва че неможе да се свърже
колеги най накрая инсталирах ДИС след много мъки обаче излезе друг проблем като щракна в прозореца на програмата мишката ми забива и отива най в дясно и не мърда ако някои е имал същия проблем да каже как мога да го опавя
320 2.2 написа:колеги най накрая инсталирах ДИС след много мъки обаче излезе друг проблем като щракна в прозореца на програмата мишката ми забива и отива най в дясно и не мърда ако някои е имал същия проблем да каже как мога да го опавя
наи добре преинсталираи всичко на ново

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Имам един въпрос:
Колата когато е студена върви много добре, но загрее ли се скапва. Та въпроса ми е, мога ли с гт1 или инпа да си запиша всички стойности на мотора когато е добре и после пак когато е загрял и не върви? За да мога да сравня стойностите и да видя евентуално къде е проблема.
Колата когато е студена върви много добре, но загрее ли се скапва. Та въпроса ми е, мога ли с гт1 или инпа да си запиша всички стойности на мотора когато е добре и после пак когато е загрял и не върви? За да мога да сравня стойностите и да видя евентуално къде е проблема.
kronos написа:Имам един въпрос:
може импа има живи дани

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз знам че има, но как става номера да си ги запиша и после да ги разглеждам подробно.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Има и програмки които записват всичко което се случва на екрана под формата на видео.
Аз дори имам няколко клипа в ютуб с данни, а скоро може и с ъпдейт на софтуера
п.с. забравих, че ъпдейта няма да е с моят лаптоп, така че клипове няма да има
Аз дори имам няколко клипа в ютуб с данни, а скоро може и с ъпдейт на софтуера

п.с. забравих, че ъпдейта няма да е с моят лаптоп, така че клипове няма да има