въпрос за М40
Модератор: bum_bum
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
въпрос за М40
здравейте
имам един може би ламерски въпрос, но ми е интересно какво точно трябва да се преправи на двигател М40 за да може да му се сложи турбина и дали си заслужава
благодаря за отговорите предварително
имам един може би ламерски въпрос, но ми е интересно какво точно трябва да се преправи на двигател М40 за да може да му се сложи турбина и дали си заслужава

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: въпрос за М40
e30Fen написа:здравейте
що не бяга ли???

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
гбет мррп
DA WOLF написа:м40 си се троши и без турбина...камоли ако му сложиш една, направо ще стане на заготовкинасочи се към друг двг
М10 е перфектиня двигател - здрав и ефтин като камък, в е30 седи като с14, с две думи отличен двигател за ебане

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
TOM написа:Но не толкова колкото ти трябват за твоя моторviper написа:Ще правиш от М40 читав мотор? Тия хора доста пари трябва да съберат......![]()
![]()
![]()
![]()
Хихихих, май има нужда от разходка до Несебър и 2-ри старт с бързата 316/М40

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
viper написа:///M40 POWER - Нека силата и майстора бъдат на Ваша страна!!!

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
i az sym предубеден за този двигател , но все пак го предпочетох пред м10 значи карам го вече 1 месец и мисля че освен че малко тресе отвреме на време много добре се представя. Моята кола е на 312к и добре върви за 115 кончета .
А сега кажете на човека , че и на мене колко е лош тоя мотор та да мога да ви оборя ако мога
А сега кажете на човека , че и на мене колко е лош тоя мотор та да мога да ви оборя ако мога

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2