Kофти случка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Kофти случка

Мнение от tesco » 15 Фев 2006, 22:29

Колеги, Малко помощ, 4е днес пощурях. Значи днес ми смениха ангренажа, но след като си взех колата, дочух че перката работи постоянно на максимум и като подам газ все едно чувам двигател на автобус или неква силна виелица. Ще се радвам ако дадете някои акъл

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 16 Фев 2006, 0:34

Ако скоро си взел колата може продавача да ти е заварил виското за да не прегрява и естествено за да не дава пари да я сменява.Другия вариант е да ти е спекло. Сменяй виското и всичко ще се оправи !!! :yes:

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 16 Фев 2006, 0:37

3-ти вариянт , докато я е отвивал с чука и секача да и е направил факс мамс
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от tesco » 16 Фев 2006, 8:20

Силиконовия съединител сваля ли се при смяна на ангр. ремък? Като закарах колата да сменят ремъка всичко беше ок, а след това перката на мах., а колата си загрява нормално. Калпави мастери или кво?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 16 Фев 2006, 9:40

Много е важно като са ти свалили перката за да сменят ремака как са ти оставили перката с виското. Когато я сложиш легнала на обратно на това което трябва и виското се прецаква. И сега като си купиш ново гледай к'во пише на кутията ако не ти кажат в магазина и внимавай как го слагаш. Даже бях чувал от някакви разбирачи, че тези съединители не се возели в самолети, че се прецаквали а колко е вярно не знам!!!

Назад към E36