Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
acer написа:за тва ти казах да не се обиждаше ако аз не бях контузен с тичане и щях си оправя теглото, 150 страници с фитнес указания и никой не може да ми каже как да си оправя метаболизма
Алфа липоева киселина и приемане на повече въглехидрати ако киселината не е достатъчна!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Веселин|Василев написа:acer написа:за тва ти казах да не се обиждаше ако аз не бях контузен с тичане и щях си оправя теглото, 150 страници с фитнес указания и никой не може да ми каже как да си оправя метаболизма
Алфа липоева киселина и приемане на повече въглехидрати ако киселината не е достатъчна!
Колегата пита как да го забърза,а не да го забави.Яде се през 2-3 часа по малко,а простите въглехидрати се изолират напълно.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
White 1913 Power написа:Веселин|Василев написа:acer написа:за тва ти казах да не се обиждаше ако аз не бях контузен с тичане и щях си оправя теглото, 150 страници с фитнес указания и никой не може да ми каже как да си оправя метаболизма
Колегата пита как да го забърза,а не да го забави.Яде се през 2-3 часа по малко,а простите въглехидрати се изолират напълно.
Участва в метаболните процеси на протеини, аминокиселини, въглехидрати и мазнини, изпълнявайки ролята на коензим на метаболитните ензими. Така тя стимулира процесите на горене на ниво митохондрия на клетката и повишава нивото на освободената енергия в организма, под формата на АТР (аденозин трифосфат).
Източник: Алфа липоева киселина http://www.bb-team.org/articles/3244_al ... z1JKA5aKQJ
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
Ставаше въпрос за въглехидратите.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
White 1913 Power написа:Ставаше въпрос за въглехидратите.
Колега въглехидратите и мазнините и най-вече мазнините стимулират метаболизма на човек!!

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
Не се излагай.ВВД се прилагат при хардгейнерите с една едничка цел-забавяне метаболизма и следователно качване на тегло.За мазнините се разбираме(постигнах много с кетонна диета).Друг важен и подценяван фактор за ускоряване метаболизма е продължителния сън.
спа много 8-12 часа, опитвам се да ям често, ама ми е много зор,
п.с корн-флейкс закуските предполагам са прости въглехидрати?
п.с корн-флейкс закуските предполагам са прости въглехидрати?
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
Прости са.Замени ги с овесени ядки,ако нямаш финансов лимит http://fitness1.bg/scitec-manna/
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ае аз по ваще сметки трябва да съм 110 кила дроб сърма 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
Ти си некъв друг ген,много рядък 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не е до ген, просто никой не вярва, докато не опита.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
Те хората отдавна са открили кое,какво,ама ината си е инат.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Я кажете как правите "коремни мускули". Липсва ми "размер на плочките". Какво правите за корем? Много повторения ли или малко, но с тежест? Правя по 1-2 упражнения в края на тренировката. Основно правя на пейката с максималния наклон, на който мога да се покатеря.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ако си мазен, каквито и упражнения да правиш няма да се покажат плочките докато не свалиш мазнините на корема. А това става с правилна диета и много кардио.
Иначе упражнения за корем много - вдигане на краката от висилка, "молитва" , коремни преси, крънчове и т.н. Даже в повечето зали си има и уреди за корем с плочки.
Прави го корема 2 пъти седмично и редувай - серии до отказ, серии в 15-20 повторения с по-голяма тежест и така.
Но пак ти казвам ,трябва да изчистиш максимално за да имаш хубава преса.
Иначе упражнения за корем много - вдигане на краката от висилка, "молитва" , коремни преси, крънчове и т.н. Даже в повечето зали си има и уреди за корем с плочки.
Прави го корема 2 пъти седмично и редувай - серии до отказ, серии в 15-20 повторения с по-голяма тежест и така.
Но пак ти казвам ,трябва да изчистиш максимално за да имаш хубава преса.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Alpina_fanatic
-
-
Дайте малко съвет за начинаещ фитнес манЯк
Един "спец" ми раздува за L-Карнитин на Або Фарма ( не е реклама) - да си взема и да го пия 1ч преди тренировка
Изобщо има ли ефект от този продукт или по-скоро не ...
И другото - Луд фен съм на упражнения "за ръце" и бъхтя с едни дъмбели...Дайте някъв линк за "правилните" упражнения с дъмбели, защото аз си налучквам

Един "спец" ми раздува за L-Карнитин на Або Фарма ( не е реклама) - да си взема и да го пия 1ч преди тренировка

И другото - Луд фен съм на упражнения "за ръце" и бъхтя с едни дъмбели...Дайте някъв линк за "правилните" упражнения с дъмбели, защото аз си налучквам