Стрелката на икономайзера не отчита
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Стрелката на икономайзера не отчита
Колеги снощи като запалих колата забелязах че стрелката на разходомера стои но нула и не помръдва, не отчита никакъв разход дори я по настъпах малко но нищо!Незнам да не е нещо от студа защото по принцип е в топъл гараж а снощи беше навън и незнам на какъв принцип работи тази стрелка с жило и има ли някякви бушончета ?
Редактирано от модератора
Избягвай да пишеш заглавие на тема с главни букви
Редактирано от модератора

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Ако си със старото табло т.е. не с дигиталните цифри вътре имаш батерийки които се сменят.Ако с новото най-вероятно ще имаш проблем с компа или самия маханизъм на стрелката.Тя не се задвижва с жило.Направи теста на таблото и виж дали стрелката мърда.
Re: СТРЕЛКАТА НА ИКОНОМАЙЗЕРА НЕ ОТЧИТА
канадеца написа:Колеги снощи като запалих колата забелязах че стрелката на разходомера стои но нула и не помръдва, не отчита никакъв разход дори я по настъпах малко но нищо!Незнам да не е нещо от студа защото по принцип е в топъл гараж а снощи беше навън и незнам на какъв принцип работи тази стрелка с жило и има ли някякви бушончета ?
Не разбрах колата на място ли си я запалил и форсирал или и в движение не мърда? На нашата е39-ка стрелката не мърда ако колата не е в движение (предполагам на скорост).
'02 BMW 525d
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: СТРЕЛКАТА НА ИКОНОМАЙЗЕРА НЕ ОТЧИТА
Hex написа: На нашата е39-ка стрелката не мърда ако колата не е в движение .
Не само на вашата е39-ка е така по принцип на всички БМВ-та е така

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
.
да а тоя теста кудето предложи колегата нестава ли само на 3-ките.. 4е аз пробвах и не6то се неможах да го направя и ми казаха 4е на 5-цити неставало...?
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: .
DEO написа:да а тоя теста кудето предложи колегата нестава ли само на 3-ките.. 4е аз пробвах и не6то се неможах да го направя и ми казаха 4е на 5-цити неставало...?
Става,става .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Забравих да добавя че инспекшъна ми свети и като го зануля изгасва за няколко часа и пак светва също като дам на контакт зелените квадратчета за маслото не светят и дали повредата не е обща със стрелката на разходомера!А за този тест с километража на таблото не става пробвал съм прост оняма как да стане с обикновен брояч!
.
е аз преди пробвах пък него направих.. нали дава6 с клу4а бурзо то4но до положението преди контакт и едновременно с това натиска6 и коп4ето до електронния километраж...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

- AGT
- старши ентусиаст
-
Re: .
DEO написа:е аз преди пробвах пък него направих.. нали дава6 с клу4а бурзо то4но до положението преди контакт и едновременно с това натиска6 и коп4ето до електронния километраж...
Натискаш копчето и задържаш след което съвсем спокойно завърташ ключа без да бързаш ( никой не те гони).Ако пак не стане нямам идея.Аз на мойто съм го правил 100 пъти а и на други съм пробвал.Успех.
Съвет от КАТ !
канадеца написа:Забравих да добавя че инспекшъна ми свети и като го зануля изгасва за няколко часа и пак светва също като дам на контакт зелените квадратчета за маслото не светят и дали повредата не е обща със стрелката на разходомера!А за този тест с километража на таблото не става пробвал съм прост оняма как да стане с обикновен брояч!
батерийки батка

- AGT
- старши ентусиаст
-
канадеца написа:А за този тест с километража на таблото не става пробвал съм просто няма как да стане с обикновен брояч!
Пък аз за пръв път чувам Е-34/92г. с обикновен брояч

Съвет от КАТ !
- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-
Ще можеш !!!
Аз сам си ги смених , и заработи разходомера , светнаха си барчетата , всичко си се оправи .
Но е належащо да ги махнеш поне - да не се разтекат , че казват - може да прецакат платката !!!
Аз сам си ги смених , и заработи разходомера , светнаха си барчетата , всичко си се оправи .
Но е належащо да ги махнеш поне - да не се разтекат , че казват - може да прецакат платката !!!

15 мнения
• Страница 1 от 1