Колата ми е ламя помощ !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- sani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 ti Compact
Всичко е нормално с разхода
аз съм с Компакт 1,8 140к.с, автомат и градско в София на къси растояния (5-6) км съм с 15л/100км. Какво се оплакваш, важното е че караш по-добрия автомобил, т.е БМВ 

И аз карам 316ка и за последните 300-400км ми даде разход ~13/100
Ама както каза колегата "Какво се оплакваш, важното е че караш по-добрия автомобил, т.е БМВ",а има ли по голямо забавление от това да караш баварец през зимата
Не знам защо ама винаги като видя широк завой и кръвта ми направо закипява а десния ми крак става доооста тежък
и другото което съм забелязвал е че винаги като сложа VPower Raсing и разхода не намалява
даже по-някой път се качва.....защо ли 

Ама както каза колегата "Какво се оплакваш, важното е че караш по-добрия автомобил, т.е БМВ",а има ли по голямо забавление от това да караш баварец през зимата

Не знам защо ама винаги като видя широк завой и кръвта ми направо закипява а десния ми крак става доооста тежък

- sani
- кандидат ентусиаст
-
... защото в милата ни Татковина няма читав бензин, за това. Имам един приятел, който караше някакъ си там Ситроен, който мереше октановото число на това дето го сипваме от колонките за безумни левчета и ми каза, че винаги октановото число е с около 1-1,5 по-ниско, затова 

- sani
- кандидат ентусиаст
-
bavareza написа:Голфче тройчица, сеатче ибизка, опелче астричка, пеженце 206-ка и т. н. - дизелачета... Приятен разход - 5-6 на 100 нафтица...
Това е алтернативата. Икономията, де.
Отказваш ли се от баварчето, Hoy?
GS, каква газова система ползваш за 2.5-цата? Газова уредба или газов инжекцион?
Пич имам си и голф тройка ма не сам го карал от както си купих bmwp-то и няма да го карам а бмв-то си го сменям само за друго похубаво разхода няма значение просто си мислех че мигори малко повече ама то изглежда си е нормално т.е. още не са измислили такава кола дето върви много и да гори малко

- sani
- кандидат ентусиаст
-
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
всичко е от студа и карането на късо господа
стига сте спорили за глупости. докато не се стопли, няма да ви падне разхода. на този етап: 100км. = 26лв.
стига сте спорили за глупости. докато не се стопли, няма да ви падне разхода. на този етап: 100км. = 26лв.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bavareza написа:...
GS, каква газова система ползваш за 2.5-цата? Газова уредба или газов инжекцион?
Понеже "GS" е извън страната да отговоря аз- газов инжекцион е монтиран на 325-та. При тея пластмасови истории и дума не може да става за обикновенна газова уредба- макар да има луди които и обикновенни си слагат...
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:bavareza написа:...
Понеже "GS" е извън страната да отговоря аз- газов инжекцион е монтиран на 325-та. При тея пластмасови истории и дума не може да става за обикновенна газова уредба- макар да има луди които и обикновенни си слагат...
Искаш да кажеш че колекторните тръби на 325 са пластмасови, така ли да го разбирам?

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bavareza написа: Искаш да кажеш че колекторните тръби на 325 са пластмасови, така ли да го разбирам?
Понеже колата не е моя не съм обръщал особенно внимание, но мисля че над 320 са пластмасови... То това и беше едната причина да се сложи инжекцион- не най-важната, но едната...
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:bavareza написа: Искаш да кажеш че колекторните тръби на 325 са пластмасови, така ли да го разбирам?
Понеже колата не е моя не съм обръщал особенно внимание, но мисля че над 320 са пластмасови... То това и беше едната причина да се сложи инжекцион- не най-важната, но едната...
Мерси за отговора. Понеже моите са си алуминиеви и често ме спохожда греховната мисъл да му бодна една уредбичка с т.н. "лъжец" на бордкомпютъра.

Честно казано, трудно бих "изхранил" 2.5 мотор с бензин, освен ако не стои в гаража да си го лъскам.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3