Проблем при BMW e46 320d
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Desromath
- Потребител
-
- Кара: на Газ
- Мечтае да кара: BMW E60 G-Power
Проблем при BMW e46 320d
Момчета имам много странен проблем има лек теч на антифриз и немога да разбера от къде е точно. Теча се намира пред двигатела и майстор ми каза че това било някаква с-ма за изгорелите газове и от горе върху нея излиза малак термостат, от долу под него ми капе лекичко възможно ли е да е спукано това нещо или е друг проблема.
Благодаря предварително!

Благодаря предварително!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Проблем при BMW e46 320d
Има такова нещо - това е охладител за изгорелите газове към ЕГР-а. Често се пука. Ако можеш го смени.
Si non confectus, non reficiat.
- Desromath
- Потребител
-
А как да го пробвам дали е той, защото ми казаха 930лв за саминя него и ми се видя доста солено има ли начин да се поправи ако е той.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
смяната не е сложна. свали корите на мотора отгоре и виж кое точно е пукнато. може и да няма пукнатини а да ти капе от гарнитурата на въпросния термостат. ако е от гарнитурка- вземаш от монтьорския силикон (един червен или черен) за гарнитури на глави- сваляш термостата- лепиш гарнитурата от двете страни- монтираш и стягаш със съответното усилие. чакаш известно време да стегне. палиш и обезвъздушаваш системата.....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Desromath
- Потребител
-
Мерси пичове , пък да видиме к во ще стане 

5 мнения
• Страница 1 от 1