Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: Протест против високите цени 16 .04 . 2011
В Пловдив имаше прекалено малко хора!

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Аз лично, както и много мои приятели и познати НЕ отидоха само заради СИЛА.
Много се говореше за гражданско общество, граждански протести, народа ала бала и тея като се появиха... Съжалявам, че говоря така, макар че дори организатора за Габрово ми е приятел, но не го подкрепям.
Хубаво е да имаме лице пред държавата, но твърде много избързаха и сега нямат почти никой зад себе си.
Много се говореше за гражданско общество, граждански протести, народа ала бала и тея като се появиха... Съжалявам, че говоря така, макар че дори организатора за Габрово ми е приятел, но не го подкрепям.
Хубаво е да имаме лице пред държавата, но твърде много избързаха и сега нямат почти никой зад себе си.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
С това робско самосъзнание доникъде няма да стигнем.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Самосъзнанието не робско, аз също не отидох и никога няма да отида, котато заради 200 човека, се нарушава правото на свободно придвижване на цял град. Много ли сте важни? Що не блокирахме бензиностанциите, а пречим на хората и ангажираме цялата полиция, дето със сигурност има по-важни неща? Блокирай бензиностанциите, същите няма да реализират оборот, няма да закупят гориво от ЛукОил, ЛукОил няма да плати акциз и данък печалба и на финала държавата ще се замисли. Какво ми блокирате Карловско шосе като пълни олигофрени!
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
koko29 написа:Самосъзнанието не робско, аз също не отидох и никога няма да отида, котато заради 200 човека, се нарушава правото на свободно придвижване на цял град. Много ли сте важни? Що не блокирахме бензиностанциите, а пречим на хората и ангажираме цялата полиция, дето със сигурност има по-важни неща? Блокирай бензиностанциите, същите няма да реализират оборот, няма да закупят гориво от ЛукОил, ЛукОил няма да плати акциз и данък печалба и на финала държавата ще се замисли. Какво ми блокирате Карловско шосе като пълни олигофрени!
Еми организирай това, което си написал, някой да те е спрял? Критики и забележки по интернет могат да се правят, а нещо друго?

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Тъкмо се прибирам и смятам да ощастливя колегите на дизел - тази вечер евро дизел на бензиностанцийте на Лукойл и Ромпетрол е смъкнат с 4 ст. 
2.45 лв. е евро дизела на Ромпетрол и Лукойл бензиностанцийте.

2.45 лв. е евро дизела на Ромпетрол и Лукойл бензиностанцийте.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Kristopher написа:koko29 написа:Самосъзнанието не робско, аз също не отидох и никога няма да отида, котато заради 200 човека, се нарушава правото на свободно придвижване на цял град. Много ли сте важни? Що не блокирахме бензиностанциите, а пречим на хората и ангажираме цялата полиция, дето със сигурност има по-важни неща? Блокирай бензиностанциите, същите няма да реализират оборот, няма да закупят гориво от ЛукОил, ЛукОил няма да плати акциз и данък печалба и на финала държавата ще се замисли. Какво ми блокирате Карловско шосе като пълни олигофрени!
Еми организирай това, което си написал, някой да те е спрял? Критики и забележки по интернет могат да се правят, а нещо друго?
Естествено, че ще крититукувам! Но не заради това, че ми харесват цените на горивата (на предните 2 протеста бях), а заради това, че нарушаваме правото на другите граждани. Те с нещо виновни ли са ни? Освен това като дойдеш и паркираш пред нас, и някой тъпак те запуши, щото си паркирал на "мястото му", познай кога ще дойде полицията да разкара тъпака, за да тръгнеш ти - никога, ще бъде заета да охранява такива като теб.
Знаеш ли в момент като този, дали на някой баща му, майка му, жена му, сина или дъщеря му няма нужда от помощ, че ми блокираш пътя? Или може би не те интересува?
HackeD написа:В Пловдив имаше прекалено малко хора!![]()
![]()
Не само в Пловдив , изобщо протестиращите навсякъде са били по малко. Като изтече мораториума на 23.04 10-15 дни след това , пак ще се сетят че трябвало да протестират . Изобщо, българина е тъпо животно - не опре ли ножа до кокала само мълчи и сумти. На 47 стр. от темата явно съм бил прав в изводите си.

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Протеста в София беше повече от смешен, нямам думи просто..... По форумите много знаят да скачат всички, обаче като трябва да се действа и се почва мишкаренето................. 

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
dbanchev написа:Протеста в София беше повече от смешен, нямам думи просто..... По форумите много знаят да скачат всички, обаче като трябва да се действа и се почва мишкаренето.................
Така е, едните трябва да играят мач, другите траябва да местят мебели, третите гледат телевизия.....

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
липсват ви май комунистите... протест се прави с разруха! Със оставена следа :Д а не полицая да ви каже неможе и вие да се обърнете и чао..
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
biem_w написа:липсват ви май комунистите... протест се прави с разруха! Със оставена следа :Д а не полицая да ви каже неможе и вие да се обърнете и чао..
Тодор Живков е казал "Ще ме търсите, ма нема да ме има"

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Вие пък ако го вярвате т'ва сте най - заблудените на тая планета.. Няма нищо по лошо от комунизЪма..
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Красимир! написа:Вие пък ако го вярвате т'ва сте най - заблудените на тая планета.. Няма нищо по лошо от комунизЪма..
и също така нищо по-лошо от това, което е в момента