Хич не ми беше спек че са блъснах!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е38 и е34
Мечтае да кара: АН 225

Хич не ми беше спек че са блъснах!

Мнение от steel_nick » 14 Фев 2006, 15:47

Това и последното ми ПТП (дано и да няма повече, че аман)
Бях полудял от кеф един ден и бях почнал да карам ама много зле, имам предвит, да изпреварвам неправилно, да се пререждам на светофари и т.н....
Та карам по една улица надолу (имаше по 2 ленти във всяка посока) и реших да си съкратя пътя с да кажем 300-400 метра и да завия по неправилен начин в една улица. Ама това никога не го бях правил, шото е забранено, има много трафик и просто няма смисъл, шото тва са си 300метра. Ма тогава ме бяха прехванали щурите и си викам давай селската.
Насреща колите бяха сравнително далече, само трябваше да пропусна 2 малки Пежа 106, които бяха в моята посока и в лявата лента. Пропускам пурвото, стори ми се че пропускам и второто, ама явно съм де... Та яко скачам на газта на втора вдигам обороти и въртя яко десен и като шибнах второта 107ца, оня изфърча в дясното на другата посока и за малко да се преобърне по капак. Яко стрес тогава! Пича обаче евала, овладя я колата. Като отбихме, излизам аз и го питам "Батка, добре ли си?!?!", той "Аз съм добре, ама й се и*а мамата на колата!" , моята беше само леко намачкана между левия фар (мигача беше на сол) и калника, ама нищо повече. Пежото беше яко вдлъбнато от дясната си страна, говоря от калник до калник. Направо си умрях от кеф! Кат го шибнах с БМВто удара не го почувствах толкоз як, обаче за него явно е бил. Благодаря на Господ, че нямаше жертви и някакви сериозно последици. Ламарините се оправят!

Та общо взето ше ми е за урок, да не правя глупости, поне не много...
И после все ми става смешно, че ония направо фръкна, пък на мен и ЦДто ми продължи на бичи яко, все едно през бабуна съм минал:)
BMW Power

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Фев 2006, 16:10

браво голяма гордост много смях че си смачкал на човека колата и че нямаш чкъл и правиш глупости
И после хората защо говорят че сички които карат БМВ са идиоти и селяни :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepsun » 14 Фев 2006, 16:35

:kuku:
от такива като теб ми призлява...
Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 14 Фев 2006, 16:56

уцелил си на пич. са можеше темата да започва със заглавието: " пиша от болницата щото ми счупиха празната глава, ама така готино се блъснах че пак ми е кеф " :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 14 Фев 2006, 17:26

Engi написа:уцелил си на пич. са можеше темата да започва със заглавието: " пиша от болницата щото ми счупиха празната глава, ама така готино се блъснах че пак ми е кеф " :evil:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 14 Фев 2006, 17:30

Трябва да си много горд.Дето вика Енджи случил си на човек щото ако бех аз....Проблема е че от тарикатлък си се блъснал,иначе на всеки може да се случи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 14 Фев 2006, 17:33

Тая тема си е направо за триене :evil: !
Live and let Die!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 14 Фев 2006, 18:04

ти си прозт

да не говорим че дори не си го обяснил, почти нищо не се разбира
само става ясно че си прозт :>

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 14 Фев 2006, 19:52

и че цд-о свирело :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 14 Фев 2006, 20:00

Scott написа:И после хората защо говорят че сички които карат БМВ са идиоти и селяни :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

А баш... :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 14 Фев 2006, 20:02

Scott написа:браво голяма гордост много смях че си смачкал на човека колата и че нямаш чкъл и правиш глупости
И после хората защо говорят че сички които карат БМВ са идиоти и селяни :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

тва от сигнатурата ти, кога се е случило?
(изреската от вестник)

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Фев 2006, 20:05

аа аз не бях участник само дегустирах наоколо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: случисе преди 2 седмици някаде
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 14 Фев 2006, 20:08

Scott написа:аа аз не бях участник само дегустирах наоколо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: случисе преди 2 седмици някаде

няма ли някой да разкаже? :>

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Фев 2006, 20:12

няма нищо за разказване споко нищо не се е случило ;) аз бях там и вестниците както винаги преувеличават нищо вярно няма в тази статия никъв бои нито нищо
П.П стига спам че ще ме баннат пак :mhihi: ако искаш да знаеш още нещо даи на ЛС

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 14 Фев 2006, 20:50

Първо: трябва да платиш на човека за всичко, което си му причинил, което не знам как ще стане
Второ: требва да ти земат книжката поне за година, ако има смисъл изобщо
Трето: гледай вече да не се излагаш :evil:
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории