Въпрос за джанти на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mitakaBE
-
-
- Кара: E21 315 купе
- Мечтае да кара: E21 Alpina
Re: Въпрос за джанти на е36
u`F`o написа:Аз съм с 18"ки с ет38 j 8 1/2 и подпират подкалниците понякога... Отпред съм на 225/40. Даже и фланци на 20мм имам и пак подпират...
колега , каге ти подпират в подкалника по точно ? от два дена съм монтирал вече 18" на 8 ет 47 с 225/40 гуми отпред и проблем нямам никакъв дори и при пълен волан не опират никаде , а интересното е че ги пробвахме и на приятел на е36 с червени пружини там опират но само при пълен волан, което е по добре така за да ти напомня никога да не навиваш пълен

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
lakmus написа:Ако не сложи фланци ще си мечтае да му опрат в "роговете", защото колата никога няма да може да се задвижи ако и затегнеш болтовте на джантата! Просто ще опира в койлоувърите и по-конкретно в пружините!
Аз имах същия проблем... Дори с фланците! Наложи се да сваля гумата в калника, за да не опират

- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-36 купе
- Мечтае да кара: E-46 купе
lakmus написа:niagolov написа:lakmus написа:Борис_Малинов написа:Ако си с койли и ЕТ47 упира в пружината, но ако си нормално окачване или само къси пружини нямаш грижи.
При задните няма да имаш ядове,колегиНо при предните при навит до край волан ще ти допират на роговете.Слагаш фланци 10мм отпред и си Ти
Ако не сложи фланци ще си мечтае да му опрат в "роговете", защото колата никога няма да може да се задвижи ако и затегнеш болтовте на джантата! Просто ще опира в койлоувърите и по-конкретно в пружините!
Колегата да уточни с какво окачване последно ще кара за да му дадем правилен отговор

- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Точно така!
То стана така, че ние сме по-активни в неговата тема отколкото самия той... 

- mitakaBE
-
-
- Кара: E21 315 купе
- Мечтае да кара: E21 Alpina
колеги аз в темата си пиша но просто нз защо администраторите толкова ми бавят отговорите , но както и да е .
Окачването ми ще е оригинални амортесиори и червени пружини за сега .
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
mitakaBE написа:колеги аз в темата си пиша но просто нз защо администраторите толкова ми бавят отговорите , но както и да е .
Щото не сме на работа колега, и вършим това което вършим в свободното си време

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Аз съм с 18", ET и J не ги знам, сини пружини и обикновени амортисьори, отпред с 235/40, а отзад 225/40. Отпред търкат в подкалниците при навит волан, а отзад са ок. Преди това отзад също бяха 235/40, но при наличие на хора на задната седалка и неравен път опираше от време на време в калника, там където започва веждата.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Отзад няма да има проблем колега, но отпред може да имаш проблем с клатене и навит волан!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2