Искам да си купя 318is. Кажете нещо повече.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Искам да си купя 318is. Кажете нещо повече.
По принцип бях се спрял на чиста 318-ка, но вчера покарах една и установих, че моята 318(Е30), която е на 20 г. набира по-яко.
За това реших да скочан на 318is. Попаднах на една обява за такава 95г. с почти всички екстри (кожи, климатроници) абе изглежда добре. Искат ми 9000лв. Пише че е на 137000км, но те всички коли, които се продават варират от 130000 до 150000 макс. :+))
Кжете дали си заслужава?
колко харчи, създава ли пробелми(какви) и т.н.
много тенкс предварително.
За това реших да скочан на 318is. Попаднах на една обява за такава 95г. с почти всички екстри (кожи, климатроници) абе изглежда добре. Искат ми 9000лв. Пише че е на 137000км, но те всички коли, които се продават варират от 130000 до 150000 макс. :+))
Кжете дали си заслужава?
колко харчи, създава ли пробелми(какви) и т.н.
много тенкс предварително.
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
Бате вземи си ШЕСТАК и се кефи на звука
а за 318ис мога само да кажа ,че имат много здрав двигател но все пак е четири цилиндров а истината е шест в редица,това си е мое мнение
ако искаш да научиш повече ползвай търсачката има доста написано по въпроса 
а за 318ис мога само да кажа ,че имат много здрав двигател но все пак е четири цилиндров а истината е шест в редица,това си е мое мнение

Последна промяна БОРКО-ЧИПА на 14 Фев 2006, 18:51, променена общо 1 път
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
bam-bam написа:абе 6така си е 6так ... бмв пауа кола мечта ... пак и поне нема да се ядоваш по светофарите на разни ми ти астрички и голфарчета![]()
п.с. за това последното не гарантирам
Абе аз да ти кажа се бъзикам и с разни чисто новички. Ония ден ядосах един с една мазда 3. На светофара я резнах и пича сотана много изненадан. А той си я изпържи здравата, но ....
А тея с голфчетата и астрите най-много ги обичам, особено когато с настървение чаката зелената светлина на светофара.
Мойта все пак е 85г. 318 двувратка, но много яко стартира.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Vaseto написа:BayHoy написа:и вас ли ви дразнят тея астри4ки и голфчета а
Мен ме кефат защото обикновено остават огорчени
с какво ги оставяш угорчени бе бате? с това дето пише, че караш ли? те явно въобще не са знаели, че е дърпате значи:)

Engi написа:Vaseto написа:BayHoy написа:и вас ли ви дразнят тея астри4ки и голфчета а
Мен ме кефат защото обикновено остават огорчени
с какво ги оставяш угорчени бе бате? с това дето пише, че караш ли? те явно въобще не са знаели, че е дърпате значи:)
Това дет го карам бате може да е дърто, но от 0-100 ги прави за близо 12сек.
1-ва 60км/ч, 2-ра 100км/ч и са чао.
Все пак е BMW.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Engi написа:
Те просто са давали път на старците дето пресичат пътя и затова им дърпа....
- Гост
-
с какво ги оставяш угорчени бе бате? с това дето пише, че караш ли? те явно въобще не са знаели, че е дърпате значи
тфа е за бисери на ноща

другия път като се дърпате с тея брързите ваште бегачки поне им кажете че ше праите дръпка ... ама после да не плачите по форума колко гадни и комплексирани са тея с голфарките

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2