задни колани на купе - смяна
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
задни колани на купе - смяна
Добър вечер колеги.
Ако може някой да ме открехне как да си сложа колан на задната седалка на колата, понеже някой преди мен се е погрижил да отреже единия(предполагам да се беси с него
).
Снимката която показвам не е на моята кола, но седалката е същата(кожена)
Как да махна пластмасата от където излиза колана(тази на облегалката), защото четох, че там е машинката. Болта под седалката е ясен.
Колко струва и може ли да се намери от някой колега колан?
Благодаря предварително.
Ако може някой да ме открехне как да си сложа колан на задната седалка на колата, понеже някой преди мен се е погрижил да отреже единия(предполагам да се беси с него

Снимката която показвам не е на моята кола, но седалката е същата(кожена)
Как да махна пластмасата от където излиза колана(тази на облегалката), защото четох, че там е машинката. Болта под седалката е ясен.
Колко струва и може ли да се намери от някой колега колан?
Благодаря предварително.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: задни колани на купе - смяна
Пробвал съм се да го извадя тоя механизъм, но щях да го счупя и се отказах. Трудно ще си намериш само колан.
- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
не е толкова лесно моят беше заял че сменях цвета на коланите и се налойи да си разглобя седалката и после ходиха на тапицер
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
При мен пластмасата от кадето излиза е леко спукана и ме е страх да я напъна повечко. До тапицер не искам да стигам, но органите на реда започват да правят проблем за коланите отзад и искам да го оправя.
За колана се някоя морга или някой колега с кофти салон ще се намери, аз да разбера как да го сменя.
За колана се някоя морга или някой колега с кофти салон ще се намери, аз да разбера как да го сменя.
Аз имам един салон хвърлен в мазата ще сляза да го видя и ако намеря някво решения ще пиша.
От зад на седалката има една пласмасова капачка по дължината на колана като я махнеш има един болт. Според мен ако го развиеш би трябвало да се извади целия механизам.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет

- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Колана за третия човек при мен не съм го виждал може и него да са го резнали. А за тази пластмаска ще проверя в четвъртък.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Защо не си купиш само колан и там дето е отрезан да го зашиеш не ти естесвено ами профи шевове като долу дето се държи на гредата 

I'm slowly drifting

щото вероятно отрязания край се е върнал в машинката и пак опира до сваляне на механизма 

- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
zazomazo написа:щото вероятно отрязания край се е върнал в машинката и пак опира до сваляне на механизма
Точно.
Има парче под седалката, но другото най-вероятно се е прибрало вътре и няма как да стане.
11 мнения
• Страница 1 от 1