:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Mollov » 06 Апр 2011, 16:37

Сигурен ли си, че е той?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: IS
Мечтае да кара: BMW ///M3

Мнение от tenchooo » 06 Апр 2011, 19:01

Здравейте колеги и аз като вас търпях търпях но реших да споделя със вас за един некоректен колега justveli2 Велислав Велев кв.Х.Димитър бл110 вхА ап22 тел0885428685 скаип indexvelislav.Бях пуснал обява купувам странични стъкла за огледала на е36 и неговата офета ми хареса със оговорки по телефона че са порфектни викам добре прати ми ги със опция да се види преди да се плати,получавам ги аз и виждам че двете са съвсем различни едното оригинално на бмв със леко тръгнала влага със различни копки а другото без мъртва зона а са бехме разбрали да имат реших да му звъна казах му проблемацията и тои ме увери вземи ги утре ште ти пратя други само кориера да си платя, платих ги доверих му се :banghead: и така месец и нешто се молим по скаипове и лс да ги прати но само обештава утре други ден и така вече се отказах.Съшто се съмнявам че има друга регистрация във саита заштото от тогава не го е посештавал а беше редовен.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 06 Апр 2011, 20:02

Писах му ЛС... ако до 2-3 дни не отговори ще захапе банана... и за тоя акаунт, и за всички следващи...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_324d » 06 Апр 2011, 20:03

bmw_324d написа:Здравейте колеги ,
искам да Ви предупредя за колегата dido-79 , който определено е некоректен търговец!
Случач е следния - въпросния колега Данаил Георгиев от град Търговище на 10.03.2011 си поръчва от мен централана духалка за е36 на "крупната" сума от 10лв.На 11.03.2011 въпросната духалака е изпратена в желания от него офис в Търговище.
На 28.03.2011 получавам писмо че пратката не е прибрана от офиса за което дължа складова такса!Звъня на колегата който ми казва , че не е за него а за негов приятел и че въпросния приятел щял да я вземе!Следват още няколко разговора с колегата , който продължава да ми обещава , че ще прибере пратката!До днес 02.04.2011 това не се случи , при което аз запалтих складовата такса от 48лв.+10лв. куриерските услиги!Складова такса се дължи след 10-тия ден и се таксува по 4.80лв. за всеки работен ден!
Моя случай е приключен , просто Ви предупреждавам да се пазите от въпросния "коректен" съфорумец!

Тоя моя човек има ли някакъв коментар по случая?Любопитно ми е :mhihi:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 06 Апр 2011, 20:09

bmw_324d написа:
bmw_324d написа:Здравейте колеги ,
искам да Ви предупредя за колегата dido-79 , който определено е некоректен търговец!
Случач е следния - въпросния колега Данаил Георгиев от град Търговище на 10.03.2011 си поръчва от мен централана духалка за е36 на "крупната" сума от 10лв.На 11.03.2011 въпросната духалака е изпратена в желания от него офис в Търговище.
На 28.03.2011 получавам писмо че пратката не е прибрана от офиса за което дължа складова такса!Звъня на колегата който ми казва , че не е за него а за негов приятел и че въпросния приятел щял да я вземе!Следват още няколко разговора с колегата , който продължава да ми обещава , че ще прибере пратката!До днес 02.04.2011 това не се случи , при което аз запалтих складовата такса от 48лв.+10лв. куриерските услиги!Складова такса се дължи след 10-тия ден и се таксува по 4.80лв. за всеки работен ден!
Моя случай е приключен , просто Ви предупреждавам да се пазите от въпросния "коректен" съфорумец!

Тоя моя човек има ли някакъв коментар по случая?Любопитно ми е :mhihi:

Все още не е влизал.Но след последния ти коментар,се чудя,дали въобще да се занимаваме.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 15 Апр 2011, 11:33

Колегата Niki_se_smee се свърза с мен в събота относно тази обява viewtopic.php?f=134&t=243058 като искаше бронята да му бъде изпратена в понеделник, защото много му трябвала. В понеделник сутринта я изпратих! Два дни/вторник и сряда/ увърташе, че не бил успял да отиде до еконт и вече втори ден /петък/ не си вдига телефона. Евала му правя, че с едно негово обаждане ще ме набута 30лв за еконт, което г/д достига стойността на бронята.... :ranting:
Нека видим какво ще каже в своя защита. Пък ако неще да отговаря, ще помоля да е по ИП да няма други недоразумения :)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 15 Апр 2011, 17:21

latrel написа:Колегата Niki_se_smee се свърза с мен в събота относно тази обява viewtopic.php?f=134&t=243058 като искаше бронята да му бъде изпратена в понеделник, защото много му трябвала. В понеделник сутринта я изпратих! Два дни/вторник и сряда/ увърташе, че не бил успял да отиде до еконт и вече втори ден /петък/ не си вдига телефона. Евала му правя, че с едно негово обаждане ще ме набута 30лв за еконт, което г/д достига стойността на бронята.... :ranting:
Нека видим какво ще каже в своя защита. Пък ако неще да отговаря, ще помоля да е по ИП да няма други недоразумения :)

Писах му!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 15 Апр 2011, 20:36

bmw_324d написа:Тоя моя човек има ли някакъв коментар по случая?Любопитно ми е :mhihi:

Твоя "човек" вече само може да чете форума...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_324d » 15 Апр 2011, 22:32

Mollov написа:
bmw_324d написа:Тоя моя човек има ли някакъв коментар по случая?Любопитно ми е :mhihi:

Твоя "човек" вече само може да чете форума...

:yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Niki_se_smee » 19 Апр 2011, 16:46

Здравейте,

на 8.04 с колегата latrel се чухме към 21:30 за продаваната от него броня. След разговора с него се уточнихме, че след като ми удариха колата ми трябва ЗДРАВА ЗАДНА БРОНЯ. Не веднъж го попитах бронята здрава ли е, от него получих уверение че само е одраскана, а мен това ме устройваше, тъй като щях да си я боядисвам. Разбрахме се в понеделник да ми я прати и аз да я получа във вторник ТАКА И БЕШЕ. Поради ангажираността ми в работата в не можах да отида във вторник, а бях в ЕКОНТ Студетски град в сряда, и от там какво да видя бронята пълен леж! Беше счупена и лепена със силикон, китосвана и спукана, защото явно е била удряна. Освен това в Еконт се хванаха за главата при разопаковане на броянта не бяха виждали толква кал офиса заприлича на нива, но няма нищо мен ме хвана ЯД, че за първи път ми се случва да ми казват лъживи неща по телефона платих 11.25 за пътни разходи и си тръгнах.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Апр 2011, 16:47

Един от двама ви,да представи подробни снимки на бронята,защото така не можем да повярваме и на двама ви.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 19 Апр 2011, 16:59

Ехееее няма такива истории :kuku: Пич първо бронята изобщо не сам е китосвал боядисвал лепил или квото и да било!!!
Второ: Обявил съм стойност 50лв на еконт така, че ако е счупена аз ще се разправям с тях! И трето не ми се крии зад жена ти като някоя :censored: защото ставаш за смях! Кал???? Беше прашна но не и кална! Не си фантазирай!

П.С. Изобщо не си бил в сряда понеже 10000 пъти звънях в еконт и питах дали си идвал дори да я видиш и те категорично отказаха! Лично ти ми каза в сряда следобяд, че не си в града и твой приятел уж щял да ходи да я гледа.В събота последно бях в еконт, нито са ми върнали бронята нито ми потвърдиха, че си бил там!!! Прилагам и снимка от сайта на еконт за да се види пратката отказана ли е.Аман от лъжци!
econt.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 23 Апр 2011, 22:32

И аз вече мога да се разпиша в тази тема, не че е особено щастие :no:
Случая е следния, и аз имам малко вина, но според мен си е супер некоректна постъпка като цяло.

Търсих задни пружини за моята кола. Писа ми следния колега:

memberlist.php?mode=viewprofile&u=27925

Каза ми, че има комплект спортни пружини по негови думи "ниски и твърдички", жълти на цвят, като не успя да ми каже марка и колко точно свалят защото не знаел. Обяви ми добра цена и аз естествено се навих. На снимки неговата кола изглеждаше доста добре с тях, даже не ми изглеждаше ниска.
Когато ги получих видях, че са боядисвани с четка и то супер некадърно. Както и да е, викам, че сигурно са читави.
Ами не, вчера ги сложихме на Е30 комби с доста дебели амортисьори отзад (преправени Монро) и с гуми 195/60/50... буквално джантата влезе в калника и колата ми упря в земята на гърне. За ниска - ниска стана, за твърдост не мога да кажа защото как да разбера, като опира в земята... И после алелуя - майстора каза, че това са най-обикновени задни пружини от Опел, боядисани в жълто... бахти мекиците :no: :no: :no: :no: :no:
Писах ЛС на колегата с предложение да му върна пружините по Еконт с наложен платеж който е 10 лева по-малко, отколкото ги взех аз, за да не поема куриера той... дори и да съм пил студена вода поне мисля, че може да си върна част от парите. Е да ама не, не отговаря.

Вие преценете дали е некоректна постъпка това или просто аз съм балък. Пих една студена вода и повече няма да купувам нищо евтино. :no:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Апр 2011, 22:44

Писах му на колегата,ако можеш снимай тези пружини.
Такива хора като него,нямат място в този форум.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 23 Апр 2011, 22:51

Веднага ще приложа снимките, които той ми прати както и това, как стоят на колата му. При желание мога да пусна снимки как стояха и на моята кола.

Ето как уж са стояли на неговата кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Снимките:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари