Въпрос за салон от англичанка-за катинар
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Въпрос за салон от англичанка-за катинар
Колеги, взех си сив кожен салон от англичанка, но както знаете има проблем с дръжките на корите на двете предни врати.Има ли някакво решение, или трябва да си сложа дръжките от стария салон (които за сажеление за черни, а не сиви като на оригиналния салон и ще седят малко като кръпка).Ето снимка като моята дясна кора, на дръжката на която е управлението на ел. стъклата и огледалата, която при мен трябва да е лява.
Последна промяна savo_ на 04 Май 2011, 22:45, променена общо 2 пъти
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Въпрос за салон от англичанка
Един вариант от мен: при тапицер с твоите дръжки и да ги претапицира с кожа с цвят като на новия салон.

- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Има вариант...пасажера командва огледалата и стъклата
майтапя се.
Пусни в купувам или разменям че търсиш сиви дръжки,сигурно има хора дето са направили обратната врътка,и им трябват черни.
Пусни в купувам или разменям че търсиш сиви дръжки,сигурно има хора дето са направили обратната врътка,и им трябват черни.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- FragNatic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Е39 М47
- Мечтае да кара: Ягуар
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Колега, от снимката се вижда, че горната част на корите е черна, капачето на дръжката за отваряне на вратата също е черно, така, че ако сложиш черните дръжки от стария ти салон ще стане като оригинален.Освен това сивото се цапа лесно и личи много повече от черното.
P.S. Не съм добър с Фотошопа, но ако на някой му се занимава може да оцвети дръжката на снимката в черно и да добиеш някаква представа.
P.S. Не съм добър с Фотошопа, но ако на някой му се занимава може да оцвети дръжката на снимката в черно и да добиеш някаква представа.
- uBaH
- кандидат ентусиаст
-
sikar написа:P.S. Не съм добър с Фотошопа, но ако на някой му се занимава може да оцвети дръжката на снимката в черно и да добиеш някаква представа.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
uBaH написа:sikar написа:P.S. Не съм добър с Фотошопа, но ако на някой му се занимава може да оцвети дръжката на снимката в черно и да добиеш някаква представа.
Малко като кръпка стои......
А и като се сменят дръжките с такива от Ляв волан,ще останат едни доволно големи дупки.
На дясната кора 3бр. и на лявата 2бр.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Трябва ти тапицер. Виждал съм да скриват дупките с тапи или парче кожа и не набиват на очи, но ако си естет най-добре да дадеш на тапицер да облече твойте дръжки във сива кожа, както и да направи корите без дупки. Дори и да оставиш английската дясна дръжка, на шофьорската врата пак ще има дупка като сложиш твоята дръжка. Аз бих претапицирал корите, дръжките и централната конзола дори. Така ще имаш хубав салон и няма да стоят като кръпка някои елементи.
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Колега,а седалките как ги монтира ,копчетата на шофьорската седалка как ги обърна от ляво?
- maskivan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: самолет
колега,няма да ти паснат твоите дръжки на корите,аз имах същия проблем и накрая се наложи да ходя на тапицер , прехвърлих кожата на моите кори и накрая останаха две дупки на пасажерската кора и една на шоф.,които запуших с копчета и се получи.

- savo_
- кандидат ентусиаст
-
I.V.G. написа:Колега,а седалките как ги монтира ,копчетата на шофьорската седалка как ги обърна от ляво?
Проблем с монтажа на седалките и задните кори няма, но светна лампата за бега на таблото.Има датчик на пасажерсакта седалка при колите с ляв волан, който го няма на новата седалка от англичанката (тя е шофьорска при колите с десен).Доста мислихме-гледахме дали може да се прехвърли този датчик, но работа се оказа сложна работа-трябваше да се сваля тапецерията на двете садалки и пак не знам дали щеше да стане.Накрая пуснахме кабел м/у датчиците на двете предни английски седалки (под балатума и предната конзола).Но сега, ако не дай се боже има удар ще се отворят и двата бега
За предните кори най веротно ще се ходи на тапицер-ако може да прехвърли кожата от английските кори на старите кори и да облече дръжките.
Ако знаех, че ще има такива проблеми щях направо да си търся салон от кола с ляв волан, или да си избера кожа и някой добър тапицер да си свърши работата
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
Използва твоята основа на седалката с копчетата и присади само тапицираните седалки?Кажи малко повече ,че моята се е садрала и мисля да правя тази интервенция,дали ще стане пасажерската седалка от английска мома да я монтирам на моята шоф.седалка защото пасажерските не са толкова смачкани колкото шофьорските 

- savo_
- кандидат ентусиаст
-
I.V.G. написа:Използва твоята основа на седалката с копчетата и присади само тапицираните седалки?Кажи малко повече ,че моята се е садрала и мисля да правя тази интервенция,дали ще стане пасажерската седалка от английска мома да я монтирам на моята шоф.седалка защото пасажерските не са толкова смачкани колкото шофьорските
Никакви присадки-махнах старите седалки и монтирах английските отпред и отзад.Не знам, но мисля, че ще имаш проблем с датчиците за бега.Нека знаещите кажат
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
Шофьорската нали се накланя назад ,а пасажерската го няма,ти си сложил пасажерската от англииската на мястото на шофьорската ли ,че не мога да си го обясна.Моят датчик за пасажерската е изолиран и сега че ми светеше постоянно,така че не ме претиснява толкова.Дай някакви снимки ако имашsavo_ написа:I.V.G. написа:Използва твоята основа на седалката с копчетата и присади само тапицираните седалки?Кажи малко повече ,че моята се е садрала и мисля да правя тази интервенция,дали ще стане пасажерската седалка от английска мома да я монтирам на моята шоф.седалка защото пасажерските не са толкова смачкани колкото шофьорските
Никакви присадки-махнах старите седалки и монтирах английските отпред и отзад.Не знам, но мисля, че ще имаш проблем с датчиците за бега.Нека знаещите кажат
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2