Въпрос за АГУ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- dangerous
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос за АГУ
kirililiev написа:dangerous написа:няма кво да те наплашват не ги слушай![]()
една кихалка преди дебитомера и една клапа на кутията на филтъра за всеки случай и т'ва е
аз съм с 318ка и вече 15000 км паля и гася на газ не е*аам.Няма гърмеж няма нищо.Направил съм си регулировката аз,като я сритам на 2-ра на светофара и си виждам задния номер.
Разхода е както каза колегата 10 извънградско 12-13 градско с нормално каране да не ме лепнат критиците ся.Много съм доволен а и я избих отдавна.Само веднъж ми гръмна като я закарах на 6000 об/мин.още като я сложихме а и то не беше гърмеж а едно пук и кихалката си влиза в действие.Пали винаги от 2-рия път и това е нормално в предвид пътя от изпарителя до всмукателите.На бензин работи идеално с изключение на малко лаг ама като знам какъв налеп се образува от газта нормално е дюзите да се зацапат ама тва е не може тва в онова и душата в рая
еми с тоя разход досега да си избил инжекциона,и дюзите ти щяха да са здрави
дааам ама тогава фобоса беше 1300 пък на мен ми излезна 500 със бирата и мезето.Имам дюзи готови да влезат в употреба за 2Х2.2л. Арианка

Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Няма смисъл в кола за 2-3 хиляди да се сложи газ за 700-1200 лева, ако се кара нормално с АГУ пак няма да бере ядове, пък и както каза колегата цените на частите са такива, че дори и по 2 пъти да ги смени няма да му излезе по-скъпо.
- bojo88
- Потребител
-
- Кара: BMW-та
PREDATOR_318is написа:Няма смисъл в кола за 2-3 хиляди да се сложи газ за 700-1200 лева, ако се кара нормално с АГУ пак няма да бере ядове, пък и както каза колегата цените на частите са такива, че дори и по 2 пъти да ги смени няма да му излезе по-скъпо.
точно това е проблема,търсиш части в незнайно какво състояние,даваш пари за труд,отнема време,рискуваш и си мислиш че като си купил ефтини части си хванал господ за шлифера....защо изобщо да стигаш до там да правиш нещо,неможе ли просто да го запазиш читаво?накрая що баварците били кошници и що хлопали тропали и прекъсвали.в стремежа си да минете ефтино се набутвате повече но пак си държите на своето и после що караме кенефи...щот сме умни и изобретателни

- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
bojo88 написа:PREDATOR_318is написа:Няма смисъл в кола за 2-3 хиляди да се сложи газ за 700-1200 лева, ако се кара нормално с АГУ пак няма да бере ядове, пък и както каза колегата цените на частите са такива, че дори и по 2 пъти да ги смени няма да му излезе по-скъпо.
точно това е проблема,търсиш части в незнайно какво състояние,даваш пари за труд,отнема време,рискуваш и си мислиш че като си купил ефтини части си хванал господ за шлифера....защо изобщо да стигаш до там да правиш нещо,неможе ли просто да го запазиш читаво?накрая що баварците били кошници и що хлопали тропали и прекъсвали.в стремежа си да минете ефтино се набутвате повече но пак си държите на своето и после що караме кенефи...щот сме умни и изобретателни
Колега дай да не изнервяме нещата, като спреш до тук.
Колегата не е малак сам ще прецени и не давай много акъл кой каква кошница карал

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Чета "компетентни" мнения и наистина си мисля, че не всеки заслужава да кара БМВ 
Начи по-добре да се държите за м*дете да не изпуснете някоя излишна стотинка и да сложите обикновено АГУ за 200-300 лева и после сяка седмица да сте с отворен капак ... я за гофре, я за дебитомер, я за дюзи, я за филтър или пък за гърне. На всичкото отгоре колата да пука по светофарите, да се мъчи и да не върви добре. Да дава по-голяма цифра разход от бензина ... обаче да сте се изхитрили и да сте спестили 400 лева от 2ра ръка инжекцион
.... и след една година каране като теглите чертата, ще ви се искало тея пари да не сте ги спестявали
ПП. Па зимата е най-интересно. Я запали, я не

Начи по-добре да се държите за м*дете да не изпуснете някоя излишна стотинка и да сложите обикновено АГУ за 200-300 лева и после сяка седмица да сте с отворен капак ... я за гофре, я за дебитомер, я за дюзи, я за филтър или пък за гърне. На всичкото отгоре колата да пука по светофарите, да се мъчи и да не върви добре. Да дава по-голяма цифра разход от бензина ... обаче да сте се изхитрили и да сте спестили 400 лева от 2ра ръка инжекцион

.... и след една година каране като теглите чертата, ще ви се искало тея пари да не сте ги спестявали

ПП. Па зимата е най-интересно. Я запали, я не

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Епа аз си карам с обикновенна газова,и нема ядове.Както каза колегата на кола със средна цена 2000-3000лв. да сложиш ГИ за 1200-1500лв. си е чисто кощунство 

- didZ
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320D
Изчерпателно. Просто колата струва 1900, в нашето село най-евтиния инжекцион е 900 лева, а аз имам нормална в наличност. Сега съвсем се наплаших да я сложа..
Навремето така имах един Форд дето ремонта ми излезна по-скъпо отколкото той струва, и после като го продавах ме беше малко яд.

-Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти. -Не знам-каза Плашилото-но тези,които нямат мозък,много обичат да говорят.
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Само дето 1200 лв. бяха преди 4 г.Сега има обява във форума за инжекцион за 4цилиндъра с 24 м. гаранция за 650 лв.Направи сам разликата до обикновената и прецени струва ли си?
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Колеги вие се палите за глупости, никой не казва, че с АГУ е по добре от колкото с ГИ, но и не е такова убийство, гавра и т.н. с колата.
Колегата е пуснал тема да му се обясни как ще е с АГУ и му се обеснява.
А Ги-та за по 600-700 лева - после сигурно и монтажа 200 и настройване по често, ламбда сонди заминава от газта, свещите дали с ГИ или с АГУ се се износват по барзо от колкот на бензин, дюзите се запушват и при газовите инжекциони.
Колегата е пуснал тема да му се обясни как ще е с АГУ и му се обеснява.
А Ги-та за по 600-700 лева - после сигурно и монтажа 200 и настройване по често, ламбда сонди заминава от газта, свещите дали с ГИ или с АГУ се се износват по барзо от колкот на бензин, дюзите се запушват и при газовите инжекциони.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Глупости , с ГИ може и без ламбда , дюзите не се запушват защото докато загрее си е на бензин ,а за свещите има и за газ
I'm slowly drifting

- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
То понеже ламбдата е задължителна при АГУ-то
, понеже не може да си караш колата от време на време на бензин и да са ти наред дюзите, ако свещите са за газ - какво значение има дали е с ГИ или АГУ?
И недей говори глупости, че с ГИ-то дюзите никога не се запушват.

И недей говори глупости, че с ГИ-то дюзите никога не се запушват.
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Честито! Безаварийно каране!
Ако искаш съвет, на този двигател, по-добре да не слагаш газова.
Ако искаш съвет, на този двигател, по-добре да не слагаш газова.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Всичките правила за двигателя важат при АГУ и ГИ.Разликата е в разхода вървежа и пукането.При обикновената АГУ е малко по кофти, че пука повече и че я дебитомер гръмне я избие някое съединение я кутия.Докато при ГИ пак може да се случи, но незнам при какви обстоятелства, не са ми известни, само знам, че на един Екотек му беше заминало гуфрето и кутията 

- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Имах проблем с тоците.Мотора се клатеше,прекъсваше,едвасе форсираше,но не гръмна нито веднъж.ГИ е бардолини - български ,от най евтините.
- lopiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///М40Б16
- Мечтае да кара: ///M3
bavar4o.70 написа:Само дето 1200 лв. бяха преди 4 г.Сега има обява във форума за инжекцион за 4цилиндъра с 24 м. гаранция за 650 лв.Направи сам разликата до обикновената и прецени струва ли си?
колега я ми покажи тази тема ако можеш

64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5