ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2024г.
Модератор: Общи модератори
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Re: ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2010/2011г.
А на излизане от София са бати траповете
Една огромна и дълбока дупка с формата на квадрат в цялото средно и малко в дясното платно, направо ме заболя сърцето като се натресох 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Кое "излизане" от София по-точно визираш?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
deyan-enchev написа:Кое "излизане" от София по-точно визираш?
Ботевградско шосе

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Необичаен сняг заваля на 11-ти април на няколко места в България.
За тези, които ще пътуват към Североизточна България и конкретно -
Добрич - Силистра - Шумен - Тервел - Кубрат, е добре да знаят, че днес 11 април 2011 г., на тези места вали сняг и пътищата са заледени!!!
Сняг вали и на прохода Шипка и край Смолян, където е натрупана 2 см. снежна покривка.
Температурите са доста ниски по морето. Едва 9 градуса в 15:30 часа във Варна и 8 градуса Шабла. Утре сутрин 12 април се чакат слани и нула градуса в 7 часа!
За тези, които ще пътуват към Североизточна България и конкретно -
Добрич - Силистра - Шумен - Тервел - Кубрат, е добре да знаят, че днес 11 април 2011 г., на тези места вали сняг и пътищата са заледени!!!
Сняг вали и на прохода Шипка и край Смолян, където е натрупана 2 см. снежна покривка.
Температурите са доста ниски по морето. Едва 9 градуса в 15:30 часа във Варна и 8 градуса Шабла. Утре сутрин 12 април се чакат слани и нула градуса в 7 часа!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Колеги да попитам проходим ли е пътят Кричим-Девин??? Юни месец ще ходя в Ягодина и мисля да мина от там 

За колегите, които имат път към Боровец, идвайки откъм Костенец - към средата на същинското изкачване (по завоите) пътят е нарязан с ОГРОМНИ правоъгълни кратери, с остър ръб, някои са по 4-5см дълбоки (тях изобщо не правя на въпрос); но поне половината са над 8-10см дълбочина, може и повече?!? Естествено, зарязани на произвола... Невъобразимо малоумие и престъпна нехайност.... Няма нужда да казвам, че нямаше адекватни предупреждения...
Информацията е от петъка преди празниците, но не вярвам нещо да е оправено...
Информацията е от петъка преди празниците, но не вярвам нещо да е оправено...
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
bmw520i5063 написа:Колеги да попитам проходим ли е пътят Кричим-Девин??? Юни месец ще ходя в Ягодина и мисля да мина от там
Идеален е колега, последните 20км са нови и е страхотно

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
.
Последна промяна Le Transporteur на 12 Май 2011, 9:48, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Колеги, внимавайте!!!! Има една дълбока яма точно под моста на околовръсното - посока Пловдив и както си седи в сянка не се вижда много добре! Аз си изпатих от нея преди няколко седмици!
Петрохан в какво състояние е в момента? Някой минавал ли е скоро?

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Незнам, ама аз като карах в Бг март месец, почнах да усещам скърцания които не бях чувал до сега 

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
MCar написа:Петрохан в какво състояние е в момента? Някой минавал ли е скоро?
В същото отвратително състояние, в каквото си е от векове насам. От южната страна на прохода е поносимо, от северната е кошмар. И внимавайте, че падат и доста камъни по пътя, преди две седмици имаше една канара точно след един завой, подавам за нея два пъти сигнал, та може и да са я махнали.
Текат води по пътя, заледява сутрин, ако се минава много рано трябва да се внимава много.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Колеги, дайте маршрут с по-малко дупки от София до Велинград 

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги,малко смятам да повозя част от семейството,някой скоро да е пътувал София-Петрич,интересува ме частта след дупница?
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Целия път до отбивката за Петрич е първокласен. Малко е кофти че трафика е в две посоки, а има много тирове и малко е тегаво за изпреварване. Внимавай само в Дупница пред влизането в тунела и 2 км след него има тука там по някоя дупка. Също, преди влизането в Петрич след Отбивката за Кърналово има каруци по пътя и тук там по някоя дупка. И да, пази се от селски бекове с бързи беемвета, гоуфове, астри и прочие....
Катаджии имаш на Владая, на Лукойл/Мекдоналдс на магистралата посока Благоевград, на 8 км пред Дупница, понякога се крият в храстите след Долна Диканя. След това катаджии на/след Лукойла след отбивката за Рилски Манастир. После, имаш катаджии на Моста след Картинг Пистата (там наблизо има Лукойл), понякога са на отбивката за Симитли. Следващите са на отбивката за Разлог/Банско. Внимавай когато се пускаш по Струма към Кресна, на дефилето има много трафик, неправилни изпреварвания на тирове и автобуси (там си пускам колата на автопилот на 75-80 и няма проблеми). След Кресна има една бензиностанция и знака е 40 и има един малка отбивка с храсти където катаджиите обичат да се крият. След това, найвероятно е да има катаджии на Шелл-а преди Сандански. След отбиването към Петрич, пази се до един рибник понякога дремат и чакат за някои "шаран" който кара повече от 50.
Имаш и камера в Усойка (не съм 100% сигурен), на Шелл-а в Благоевград и още една след Благоевград след автокъщата на Тойота на един завой на ляво (знака е 60).
И отвори ги на 4 че гърците и румънците правят страшни номера когато изкат да пътуват в колона с рисковане испреварвания... поне 5 пъти са ме вкарвали в ситуация за произвещия.
Катаджии имаш на Владая, на Лукойл/Мекдоналдс на магистралата посока Благоевград, на 8 км пред Дупница, понякога се крият в храстите след Долна Диканя. След това катаджии на/след Лукойла след отбивката за Рилски Манастир. После, имаш катаджии на Моста след Картинг Пистата (там наблизо има Лукойл), понякога са на отбивката за Симитли. Следващите са на отбивката за Разлог/Банско. Внимавай когато се пускаш по Струма към Кресна, на дефилето има много трафик, неправилни изпреварвания на тирове и автобуси (там си пускам колата на автопилот на 75-80 и няма проблеми). След Кресна има една бензиностанция и знака е 40 и има един малка отбивка с храсти където катаджиите обичат да се крият. След това, найвероятно е да има катаджии на Шелл-а преди Сандански. След отбиването към Петрич, пази се до един рибник понякога дремат и чакат за някои "шаран" който кара повече от 50.
Имаш и камера в Усойка (не съм 100% сигурен), на Шелл-а в Благоевград и още една след Благоевград след автокъщата на Тойота на един завой на ляво (знака е 60).
И отвори ги на 4 че гърците и румънците правят страшни номера когато изкат да пътуват в колона с рисковане испреварвания... поне 5 пъти са ме вкарвали в ситуация за произвещия.