Два-три проблема с Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Два-три проблема с Е36
Здравейте, нов съм във форума, тъй, че ще помоля да не ми се сърдите много ако не съм пуснал темата по правилата. Та:
1-Ел. огледалата не работят. В смисъл, че прищракват, но не се движат. Имахме същия проблем при Е30-ката, когато имахме такова. Един приятел и той имаше същия проблем, но на него са му го оправили, а ние си взехме това БМВ едва вчера, защото сряда съм на шофьорски изпит, стискайте палци, и ми се ръчка по колата
. Как се оправя тоз проблем?
2-Като караш с над 140 и вече 180 се чува един много гадеш звук от вятъра, който идва от стъклото на пътника на предната седалка. Уплътнението ли е?
3-Не е точно проблем, амааа... колко струва един подлакътник за Е36, къде мога да намеря и мога ли да присадя от някаква друга кола
?
Предварително благодаря
.
1-Ел. огледалата не работят. В смисъл, че прищракват, но не се движат. Имахме същия проблем при Е30-ката, когато имахме такова. Един приятел и той имаше същия проблем, но на него са му го оправили, а ние си взехме това БМВ едва вчера, защото сряда съм на шофьорски изпит, стискайте палци, и ми се ръчка по колата

2-Като караш с над 140 и вече 180 се чува един много гадеш звук от вятъра, който идва от стъклото на пътника на предната седалка. Уплътнението ли е?
3-Не е точно проблем, амааа... колко струва един подлакътник за Е36, къде мога да намеря и мога ли да присадя от някаква друга кола

Предварително благодаря

1. Ако не са замръзнали (малко вероятно, но все пак ) така не може да се каже. Т.е. моторчетата работят ли (чуват ли се да бръмчат като се опитваш да ги местиш), може пластината която ти държи стъклата да е счупена, може да са моторчетата може някоя жица нещо
2. Провери дали прозореца е затворен плътно ако е така ми намирисва на уплътнение (освен ако колата не е удряна и не направена както трябва
3. За подлакътник до колкото знам 2-ра ръка около 150-200лв (на различните места е различно) , а за нов не питай струва майка си и баща си. И да вероятно можеш да присадиш друг подлакътник, но се замисли как ще изглежда колата и дали ще си струва тази интервенция
P.S.
И да не забравя: УСПЕХ на шофьорскя изпит

2. Провери дали прозореца е затворен плътно ако е така ми намирисва на уплътнение (освен ако колата не е удряна и не направена както трябва
3. За подлакътник до колкото знам 2-ра ръка около 150-200лв (на различните места е различно) , а за нов не питай струва майка си и баща си. И да вероятно можеш да присадиш друг подлакътник, но се замисли как ще изглежда колата и дали ще си струва тази интервенция
P.S.
И да не забравя: УСПЕХ на шофьорскя изпит

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Страшно ти благодаря, че се отзова
.
1-Амиии, моторчето на стъклата се чува. Сякаш нещо му пречи да се мърда. И на двете огледала е така.
2-Ами, като се замисля, забелязах, че уплътнението влиза под стъклото. В смисъл, че прозореца го притиска, не е уплътнението да е върху него.
3-Ами, то не ми е толкова на зор, тя е автоматик колата и не е като да държиш лоста през цялото време
.
Ами, мен ме най-дразнят огледалата. Не мисля, че моторчето е заминяло, както казах, на един приятел са му го оправили. Ще видя, мерси пак
.

1-Амиии, моторчето на стъклата се чува. Сякаш нещо му пречи да се мърда. И на двете огледала е така.
2-Ами, като се замисля, забелязах, че уплътнението влиза под стъклото. В смисъл, че прозореца го притиска, не е уплътнението да е върху него.
3-Ами, то не ми е толкова на зор, тя е автоматик колата и не е като да държиш лоста през цялото време

Ами, мен ме най-дразнят огледалата. Не мисля, че моторчето е заминяло, както казах, на един приятел са му го оправили. Ще видя, мерси пак

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
Ами, мен ме най-дразнят огледалата. Не мисля, че моторчето е заминяло, както казах, на един приятел са му го оправили. Ще видя, мерси пак .
какво ти е развалено стъклата или огледалата???

Ами, мен ме най-дразнят огледалата. Не мисля, че моторчето е заминяло, както казах, на един приятел са му го оправили. Ще видя, мерси пак .

какво ти е развалено стъклата или огледалата???

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Нагаждаш си го със сваляне и монтиране наново. Важното е да уцелиш "стъпките" за вдигане и сваляне.
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
bavareza написа:Нагаждаш си го със сваляне и монтиране наново. Важното е да уцелиш "стъпките" за вдигане и сваляне.
Защо да го сваля и слага наново

Kaloyan78, пробвай като натиснеш копчето за огледалата да помогнеш с ръка. Натисни в която посока си му оказал. Ако се движат значи е нещо механично. Махни стъклата и почисти моторчетата. На мен така трудно ми се движеше шоферското стъкло на огледалото след удър в друг автомобил и обръщане на огледалото

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Хм, не се бях сетил така да пробвамivopicha написа:bavareza написа:Нагаждаш си го със сваляне и монтиране наново. Важното е да уцелиш "стъпките" за вдигане и сваляне.
Защо да го сваля и слага нановоНе може да се нагоди.Просто си го слага както и дае, и след това с лек натиск по стъклото (колкото да прехвърлят зъбчетата) се оправя. То на човека въобще не се движат.
Kaloyan78, пробвай като натиснеш копчето за огледалата да помогнеш с ръка. Натисни в която посока си му оказал. Ако се движат значи е нещо механично. Махни стъклата и почисти моторчетата. На мен така трудно ми се движеше шоферското стъкло на огледалото след удър в друг автомобил и обръщане на огледалото

7 мнения
• Страница 1 от 1