Коли, Жени, Гонки и Коне

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Коли, Жени, Гонки и Коне

Мнение от WeiSTD » 13 Фев 2006, 17:09

Последния светофар преди магистралата. Спирам до моя приятел, като самочуствието ми бързо изчезва. 525е, може би най бавния модел на Е28, а до мене 535и. . . ръчна. Резултата е ясен и на 2мата.

Тръгнахме бавно и тържествено, и 2те Е28ци елегантно се изнесоха на магистралата която води към южните квартали. Тука вече се движехме с около 80-90 . . . там където мойта кола върви най много . . . и 2мата настъпихме. Не беше състезание, просто си поставихме за цел да минем всяка кола която видиме заедно. . . Е28 Тийм. :twisted: Много готин слалом се получи за около 1-2 км, аз първи, той зад мене. Искаше ми се да вярвам че това беше добър жест от негова страна, но за съжаление, мисля че просто бях пред него защото го е бъз от ченгета. Но както и да е, добро шоу направихме. Колите свършиха и се загледахме в дистанцията където някаква кола караше в средната лента.

Идеята беше ясна и на 2мата. Въпросната кола ще бъде задмината от 2 Е28ци: Синя М20ка от дясно и Сива М30ка от ляво. . . с стрелките на оборотомера солидно в лютеницата . . . баварския дует. :twisted: Така и направихме.

Автомобила беше Тойота Старлет ГТ . . . . една малка турбо чекия, която обаче с малко надуване на турбото става доста свирепа. Преди 2-3 години тука се намотваше една такава която редовно наказваше 5.7Л В8 Холдън Монарота без особен проблем. Въпреки че са с мотори 1.3, тези коли тежат колкото левия ми мадур и все пак имат турбо.

Още като видяхме регистрацията: "GTMIS" (GT Miss), ни беше ясно че зад волана ще има некое маце, и разбира се отстъпих на Mr 535 да си изпълни мъжкото задължение като опъне Мис ГТ :mhihi:

За съжаление, моя човек подцени количката до него, и бе наказан за тази си грешка. Не загуби с много . . . метър или два, но все пак загубата си е загуба, и трябваше да излиза от магистралата, та нямаше шанс за втори опит.

Остахаме само аз и мацката, като пак наближавахме трафик. Ясно ми беше че просто ей така няма да я бия, а 2 БМВта в една вечер . . . е просто не е познала :!:

Заставам до нея, свалям една предавка (Мое да не ми върви колата, но на звук го докарвам :P ). Към мене погледна една невероятно кисела физиономия с невероятно злобна усмивка. Явно беше насъбрала самочуствие. Сигурен съм че ако се беше усмихнала невинно щеше да изглежда сравнително добре но както и да е. . .

Карахме с около 110км/ч, усмихнах и се и настъпих десния педал. Поради хладния въздух и качествения бензин, колата ми тръгна добре, но все пак конете са си коне и мацката тръгна малко по малко да ми бяга. Но вече се движихме с около 150 и навлизахме в трафик.

Тя в дясната лента, аз в средната. И пред мене и пред нея имаше една кола, като тази в нейната лента беше около 10м пред тази в мойта. Место имаше да се шмугне, но явно въпросната кака само знае да натиска газта. :mhihi: (Е, сега сигурен съм че и други познания имаше, но това не беше момента да ги изпробвам тях).

След 2 маневри от моя страна вече бях 4-5 коли пред нея, но за съжаление колите свъшиха, останаха само 3 празни ленти, и вече единствения решаващ фактор беше конете. Бавно, тя ме застигна и задмина . . . с възможно най кисело, доволно ухилената физиономия която някога съм виждал.

Въпреки че резултата беше напълно очакван, останах леко разочарован. В момента се разкарва из Брисбейн някаква кисела патица която си мисли че колата и е върха на върховете . . . и за съжаление, аз съм прекалено здръжан да ида утре и да гръмна 2-3 бона на екстри от сорта на е>i конверсия или нещо от сорта за да мога да и демонстрирам че не е точно така.

Ясно ми е че БМВ, особено мойто не е кола за гонки на прав път, но щеше да ми достави доста удоволствие да изтрия усмивката от лицето на тази патица и да я оставя да гледа тъпо отдалечаващата се задница на едно скромно БМВ.

Както и да е, живи сме здрави сме . . . с малко късмет ще ми се даде шанс някой ден да се реванширам . . . ден в който на капака на колата ми ще има само една цифра . . . и преди нея . . . буквата "М"!

Специални поздрави на Ати и Бабуна
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Коли, Жени, Гонки и Коне

Мнение от ati » 13 Фев 2006, 17:34

Simply amazing :bowdown:
Да си призная отдавна не бях чел такава история, от която да ми настръхнат космите по дясната ръка, доката включвам с теб една предавка надолу и да ми изтръпнат пръстите на десния крак, докато помпам високооктаново гориво през ЕТА-дюзите в малките 84мм цилиндърчета и в ушите ми звучи познатия дрезгав глас на М20 във високи обороти, всеки един от тях минаващ през сърцето ми :bowdown:
Знаеш, че никога не говоря празни приказки, този разказ е сред фаворитите ми :yes:
И завършека.......;)

WeiSTD написа:Специални поздрави на Ати и Бабуна

Пращам ги с пълна сила и 6500 оборота в минута обратно към Австралия. Thanks, dude :wave:
ati
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 13 Фев 2006, 17:37

Лошо че ви е наказала така тъпата п..ка.
А дано на всеки се случи да кара кола, на която да пише ///М и някаква цифра (ако питаш мен без значение каква).
А иначе започвам да се убеждавам че не само Ati може да разказва увлекателни истории. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 13 Фев 2006, 17:55

Ако не ме лъже паметта наи силния старлет не е ли 88 коня???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 13 Фев 2006, 18:02

WilliamsF1Team написа:Лошо че ви е наказала така тъпата п..ка.
А дано на всеки се случи да кара кола, на която да пише ///М и някаква цифра (ако питаш мен без значение каква).
А иначе започвам да се убеждавам че не само Ati може да разказва увлекателни истории. :)

Нормално е да накаже 5-ца с ЕТА-мотор- малко коне/много кг. и резултата е ясен. Лошото е че сред наказаните е и М30В35- сега каката ще се надува с победата...
WeiSTD дано имаш щастието един ден да наказваш наред с ///М6- от ония старите,малко ръбати модели...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Фев 2006, 18:27

Turboman написа:Ако не ме лъже паметта наи силния старлет не е ли 88 коня???

Да,но европейска версия - иначе е близо 130 :shock: :shock: :confused:

Тая мацка,колкото и да се надува просто не върви :mhihi: :mhihi:
Чудя се как М30-ката е била зад старлета,нещо не ми се вярва :roll:

Сашо - ти си фен бе, сега тя те е минала а утре, ти ще я "минеш" и после ще я гледаш и ти отгоре :twisted: Нищо се не знае,нали ?

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 13 Фев 2006, 18:45

ей грозна история няква японска пишка да ти разкаже игрите
и то на магистрала
и то на 535 :?: сигурно му е свършил бенза на колегата:mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 13 Фев 2006, 18:59

Поласкан съм от поздрава!

Много ме кефят тези моменти, когато се появява специалият порив. Изправяш се срещу по-бърза кола, ама няма значение, нали си израснал по курорти - хващаш здраво волана с едната ръка, с другата обргръщаш скоростния лост, 2-ра - набиваш шумния педал, малката стрелкичка се стрелва към опасните обороти, стъпкваш съдинителя, за половин секунда шибваш 3-та и почваш да се молиш с идиотско изражение. "Хайде! Давай! Давай! Можеш!"

Иска ми се и аз да напиша 1-2 сторита... не знам кога ще стане.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 13 Фев 2006, 21:08

много готина история :bowdown:
пълни душата догоре, макар и с лека горчивина :)

жалко че е с "лош край" но пък поне ще разбием мита че се мислим за непобедими, за най-бързите, най-киселите, за коне с капаци и т.н. все епитети слагани ни из останалите форуми от ентусиасти като БадАнгел, Парадокс-а и т.н. ;)

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 13 Фев 2006, 23:46

Историята е много добра
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_mania » 14 Фев 2006, 0:06

Супер яка историйка :lol: ...следващия път ще ни разкажеш как си й натрил носа на тая...тя да се радва докато може;)
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Фев 2006, 2:21

кой разпряваше че жените немогли да карат и БМВ става за бегане ;) :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 14 Фев 2006, 3:50

Пенчев, Турбомен, проблема идва от това:

Toyota Starlet GT 1992 - 1993 (EP82)
4E-FTE 1.3l DOHC 4cyl EFI 16-valve engine.
Puts out 100kW@6400rpm, 157Nm@4800rpm. Weight 860kg.

А както казах и в оригиналния си пост, с малко надув стават истински оси тези колички.

Нищо, от утре започва итензивна Драйвър-Трейнинг програма . . . Трябва да върна моя приятел в формата в която беше преди 3 години когато наказвахме яко с М40ката. Не може така да се представя. . . ако не, ще му конфискувам колата. . . а тогава вече ви гарантирам че историйте без хепи енд ще са много малко :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 14 Фев 2006, 11:33

Страхотна история определено! С удоволствие я четох а и ми е позната тръпката от такива изпълнения и особено когато просто виждаш как не ти достигат коне и сякаш се надяваш, че с натискането на педала ще вземат наличните кончета да ги родят нужните :mhihi: :D

БМВ наистина не става за драг. Килограмите са много, аеродинамиката куца... просто колата е смятана за съвсем други неща. Ако от БМВ искаха драг кола щяха да направят такава. Дотогава обаче нещата под капака са в ръцете на фанатизирани ентусиасти, които искат не просто да са бързи..... а да бъдат бързи с БМВ :bowdown:

И още нещо... Ако не можеш да я победиш, винаги можеш да ползваш любимото правило на Кирето и Роската - кат не можем да ги минаваме ще ги блъскаме :mhihi: :driving: :guitarist: :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Re: Коли, Жени, Гонки и Коне

Мнение от THUNDER » 14 Фев 2006, 11:59

WeiSTD написа:...тези коли тежат колкото левия ми мадур...

:mhihi: :mhihi: Само така - прославяй българската мъжественост :lol:
Live and let Die!

Следваща

Назад към Страхотни истории