За задното предаване на BMW
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Гумите не бяха нови,но бяха добри.За добър шофьор-не знам,карах
за първа зима задно и ми беше доста притеснено.Поне докато не
почуствах как се държи колата.А от там насетне дойде истинския фън
защото действието се развиваше по безлюден път до Старозагорските бани.
за първа зима задно и ми беше доста притеснено.Поне докато не
почуствах как се държи колата.А от там насетне дойде истинския фън
защото действието се развиваше по безлюден път до Старозагорските бани.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Незнам това писано ли е досега но ще го драсна.Спецялно БМВ е много добре балансиран автомобил.Т.е. тежеста на купето е разпределена почти по равно м/у предния и задния мост.Това го прави много стабилен автомобил.Зимно време няма да имаш никакъв проблем но все пак не е снегорин.Ако някой ти е казал че БМВ не варви зимно време му е** м****а. 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
аз също мога да добавя как на Банско на "Шилигарника" в последните 2 завоя преди излизането на поляната със заведенията и лифта,на "косми" минах покрай една нова Корса на "Загорка" с нови "Ултрагрип" шестици,точно на обратния завой,4-ма души я бутаха а тя неще и неще
Преди последния завой отново кола с предно предаване,не се сещам вече каква беше,и тя по същия начин
Имаше много лед на тези 2 завоя,както винаги де,но в колата бяхме само аз и моят колега т.е. празен автомобил и полека,полека си се изкачихме догоре.И аз много се притесних като видях как бутат 2 коли и точно в завоите да му се невиди
Със задното се чувствам много по-сигурно,имам доста километри на коли с предно,но те са за жените
Георги Пенчев

Със задното се чувствам много по-сигурно,имам доста километри на коли с предно,но те са за жените

Георги Пенчев
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Penchev написа:Със задното се чувствам много по-сигурно,имам доста километри на коли с предно,но те са за жените![]()
Георги Пенчев

Искам само да добавя, че качествените (нови) 4 зимни гуми са задължителни, за да бъде удоволствието пълно. Няма кола с предно, която да те изпревари по завои, особено нагоре зимата

Touring & windsurf club
http://ftp.domainbg.com/fanatic/Test%20-%2...lroad%202.7.avi
Това е по повод "неуспешния хибрид м/у VW и BMW
Не ме разбирайте погрешно- страшен фен съм на BMW, и може би в близко бъдеще ще имам и такава кола, но да си имаме уважението!
Не подценявайте Quattroto, щом се отнася до поведение на пътя.
И стига с това заклеймяване на другите марки.
Всяка марка кола си има и + и -.
Това е по повод "неуспешния хибрид м/у VW и BMW

Не ме разбирайте погрешно- страшен фен съм на BMW, и може би в близко бъдеще ще имам и такава кола, но да си имаме уважението!
Не подценявайте Quattroto, щом се отнася до поведение на пътя.
И стига с това заклеймяване на другите марки.
Всяка марка кола си има и + и -.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
http://ftp.domainbg.com/fanatic/Test%20 ... %202.7.avi
това е правилният линк
п.с. такаааа да видим за какво става въпрос....
това е правилният линк
п.с. такаааа да видим за какво става въпрос....
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- dinozab
-
-
Нещо май Аудито се изложи първия път
.Странно зощо само на него не му дадоха цялото преминаване по пистата.Май намирисва на пристрастие за пореден път в тия тестове

- dinozab
-
-
Не става въпрос за реклама а за пристрастие на журналистите.Но на мен ми се струва че на първия опит Аудито се изложи а и Нисана определено може повече само дето искаше някой да му дава газ а не да япуска тоя смешник вътре
Аз от това се дразня не коментирам представянето БМВ. 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
щеше да е по-интересно ако имаше и кола с предно предаване в теста
allroad quattro-то с torsen диференциали ли е?
А бмв-то(3ката) с изкл. тракшън ли беше, че немски не разбирам...

allroad quattro-то с torsen диференциали ли е?
А бмв-то(3ката) с изкл. тракшън ли беше, че немски не разбирам...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5