Данъци
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Re: Данъци
Не са верни!
Най-добре е да идеш в данъчното и да си питаш!
А по-лошото е че калкулаторите показват по-ниски суми
Най-добре е да идеш в данъчното и да си питаш!
А по-лошото е че калкулаторите показват по-ниски суми

- stoino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d ///M vision
- Мечтае да кара: F10 550d///M
Здравеите колеги на мен за Е39,525тдс платих 175лв.за 2010год.А ако ги бях платил до края на месец април щтеше да е с 10% по евтино...тази година ще гледам да го платя до края на април за да хвана промоцията 

- knivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е65 730d
- Мечтае да кара: IL
- Детайли за колата: няма-няма
бургас– 260 бг конвертируеми лв,мамка им 

- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
От тази година няма да има незаведени в данъчното коли.Всички институции минават в обща система(КАТ,данъчно)искат и застрахователите.Така че що имаш застраховка ще трябва и данъци да плащаш!
didite_bg написа:От тази година няма да има незаведени в данъчното коли.Всички институции минават в обща система(КАТ,данъчно)искат и застрахователите.Така че що имаш застраховка ще трябва и данъци да плащаш!
бах мааму,от къде е това инфо бе човече

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Е те това инфо не е ли старо, в Пловдив отдавна свързаха КАТ с данъчното, и почнаха да пращат покани да си декларираш колата (ако не си го направил)...

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
meha написа:didite_bg написа:От тази година няма да има незаведени в данъчното коли.Всички институции минават в обща система(КАТ,данъчно)искат и застрахователите.Така че що имаш застраховка ще трябва и данъци да плащаш!
бах мааму,от къде е това инфо бе човече![]()
![]()
Абе аз такова инфо нямам,но нещата се затягат определено в КАТ..По-скоро,ще го издухат тея с току що внесените коли.За тези,който не са регистрирали в данъчното от преди,ще дишат спокойно още известно време

- security_g
- Потребител
-
- Кара: 320 GT XD
- Детайли за колата: 320 GT XD 2015г
530 D 193 к. 2002 г за 2010 год. 365 лв в Пловдив
- FragNatic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Е39 М47
- Мечтае да кара: Ягуар
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- SteveSR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0D
- Детайли за колата: E70 4.0D '12
Nikolay86 написа:meha написа:didite_bg написа:От тази година няма да има незаведени в данъчното коли.Всички институции минават в обща система(КАТ,данъчно)искат и застрахователите.Така че що имаш застраховка ще трябва и данъци да плащаш!
бах мааму,от къде е това инфо бе човече![]()
![]()
Абе аз такова инфо нямам,но нещата се затягат определено в КАТ..По-скоро,ще го издухат тея с току що внесените коли.За тези,който не са регистрирали в данъчното от преди,ще дишат спокойно още известно време
За съжаление колеги аз имам инфо по този случай и то от първа рака..
Опитах се да не регистрирам колата в данъчното, обаче след около 6 месеца получих следното:
Отидох в общината, регистрирах си колата, наложиха ми акт за 30лв и платих си и данъка (320лв. 530Д)
Поразпитах малко и разбрах че от началото на годината са свързали КАТ с данъчните и както спонема колегата няма вече да има нерегистрирани коли в данъчното.
Преглеждали били всички коли регистрирани от началото на 2009г. насам. Тези който са си взели колите до края на 2008, ще им се размине.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
SteveSR

- uBaH
- кандидат ентусиаст
-
От известно време си мислих да подпитам, колко би бил данъка на '98 528i в Димитровград, но в крайна сметка го разбрах на място от данъчното днес - 340.хх лева за малко над 10 месеца.
Е, не го платих данъка, но поне регистрирах автомобила, за да не получа честитка по някое време.
Сумата, беше ясно че няма да ми хареса. Във връзка с това, имам няколко въпроса въпроса относно катализатора, защото трима човека попитах, три различни неща ми казаха.
1. Вярно ли е, че при над 100 кс мощност на автомобила, на никой не му пука имаш или не катализатор и си плащаш данъка в пълен размер?
(твърдение на квартален "майстор" - газаджия)
При условие, че 1. е грешно, то:
2. Има ли определена институция, която да издава документ за работещ катализатор или това може да стане във всеки сервиз, разполагащ с необходимата апаратура?
(относно всеки сервиз - твърдение на познат, за цени нямам никаква идея)
3. Документа за работещ катализатор, се издава ежегодно или за по-дълъг период от време?
Това е, което се сещам да попитам на първо време. Предварително благодаря на отзовалите се
Е, не го платих данъка, но поне регистрирах автомобила, за да не получа честитка по някое време.
Сумата, беше ясно че няма да ми хареса. Във връзка с това, имам няколко въпроса въпроса относно катализатора, защото трима човека попитах, три различни неща ми казаха.
1. Вярно ли е, че при над 100 кс мощност на автомобила, на никой не му пука имаш или не катализатор и си плащаш данъка в пълен размер?
(твърдение на квартален "майстор" - газаджия)
При условие, че 1. е грешно, то:
2. Има ли определена институция, която да издава документ за работещ катализатор или това може да стане във всеки сервиз, разполагащ с необходимата апаратура?
(относно всеки сервиз - твърдение на познат, за цени нямам никаква идея)
3. Документа за работещ катализатор, се издава ежегодно или за по-дълъг период от време?
Това е, което се сещам да попитам на първо време. Предварително благодаря на отзовалите се