xenon проблемче
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
xenon проблемче
откакто имаше 5-6 дена температури от -15 и -20 градуса почна да не ми пали единия фар от първия път. Трябва да ги пусна 2-3 пъти за да запали. Забелязах, че щом веднъж ги запаля, после пали нормално от 1 път. Това се случва само когато колата стои дълго на едно място - един ден или една нощ.
Въпроса ми е дали проблема е в крушката, която си заминава или е запалителното устройство? Има ли някой който е имал подобен проблем?
Въпроса ми е дали проблема е в крушката, която си заминава или е запалителното устройство? Има ли някой който е имал подобен проблем?
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
Не трябва ли с течение на времето да става по-синя?И ако едната ти изгори и си я смени6,новата е много по жълта от старата 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
ами сега погледнах и забелязах, че тази дето не пали като хората е синя
и свети по силно от другата с леко синкав цвят. Не съм ги сменял откакто съм купил колата, но май ще трябва ... нова е 73 EUR 

- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
като чета си мисля че тряабва да си смениш крушката,но по големия проблем е че ако не се лъжа се сменят двете
за това не съм сигурен,но все пак провери да не ти изгори и новата крушка.
а за колегата със тия крушки по 72лв на филипс,ако проявява интерес мога да му кажа от каде да си ги купи по евтино
също така ако има излишни пари мога да му продам ксенон за Е39-оригинални двата фара
за това не съм сигурен,но все пак провери да не ти изгори и новата крушка.
а за колегата със тия крушки по 72лв на филипс,ако проявява интерес мога да му кажа от каде да си ги купи по евтино
също така ако има излишни пари мога да му продам ксенон за Е39-оригинални двата фара
Миналата зима точно така спря да ми работи едната крушка. Трудно палеше и после съвсем спря. Естествено спря петък вечер и така два дена като циклоп карах, няма от къде да се купи в София. Намерих срещу 250 лева. Тъй че 72 евро е супер цена ако е филипс D2S. Предлагаха ми color match за да изглеждат еднакво двете, аз взех оригинал OEM 4100К цветна температура.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
благодаря за съветите!
ще се сменят значи и двете, опасявам се да не е упр. устройство щото то си е цифромания. Ориг. хenon крушките в БМВ ги продават за 72 EUR. незнам откъде си купил за 250 лв
Между другото въпросче към колегата (bate borko) дето продава ориг. фарове на ксенон: фейслифт ли са, след 2000 год.?

ще се сменят значи и двете, опасявам се да не е упр. устройство щото то си е цифромания. Ориг. хenon крушките в БМВ ги продават за 72 EUR. незнам откъде си купил за 250 лв

Между другото въпросче към колегата (bate borko) дето продава ориг. фарове на ксенон: фейслифт ли са, след 2000 год.?
Последна промяна CheGevara на 14 Фев 2006, 12:20, променена общо 1 път
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
днес ми изгоря и другата лампа
сега съм сляп, тъй като не ми е пристигнала още пратката ...
Имам един друг въпрос:
в ГЕР е забранено лампи повече от 6000 Келвина. новите коли са даже с 4100 Келвина. Предлагат ми 8000 К който светят синьо и изглеждат супер. Какво ще ме посъветвате? Въпреки че е забранено да си сложа гъзарските крушки или да карам на тъмно с оригиналните?

Имам един друг въпрос:
в ГЕР е забранено лампи повече от 6000 Келвина. новите коли са даже с 4100 Келвина. Предлагат ми 8000 К който светят синьо и изглеждат супер. Какво ще ме посъветвате? Въпреки че е забранено да си сложа гъзарските крушки или да карам на тъмно с оригиналните?

- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
за съжеление излезнах прав за втората крушка
сложи си 6000келвина-съветвам те,според мен най добре се вижда
сложи си 6000келвина-съветвам те,според мен най добре се вижда

- ICE
- Ледения
-
CheGevara написа:днес ми изгоря и другата лампа. Сега съм сляп, тъй като не ми е пристигнала още пратката ...
Имам един друг въпрос:
Колега колкото повече увеличаваш келвините, толкова по сини-лилави става цвета на крушките..., т.е. бяло-сини

аз поне така съм чел по списанията... Това не е от личен опит!
Поразпитай, а най-добре опитай, тествай, ако имаш възможност де, преди да ги вземеш!
Последна промяна ICE на 28 Мар 2007, 17:20, променена общо 1 път
- ICE
- Ледения
-
Колега колкото повече увеличаваш келвините, толкова по сини-лилави става цвета на крушките, т.е.:CheGevara написа:днес ми изгоря и другата лампасега съм сляп, тъй като не ми е пристигнала още пратката ...
Имам един друг въпрос:
бяло-сини

а съответно пада силата на осветеност, ако условно първите са
100%

аз поне така съм чел по списанията...
Това не е от личен опит!
Поразпитай, а най-добре опитай, тествай, ако имаш възможност де, преди да ги вземеш!
Последна промяна ICE на 28 Мар 2007, 17:22, променена общо 3 пъти
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2