Читавите за Огняново
Модератори: mitaka7, Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Sami99 написа:Miler написа:бе я разкажете по подробно
Пропуснах 3-4 стълби и се издрифтих по гъз
Абе добре сте изкарали

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
бате нищо не изпусна само пиене до припадак цигански оркестар с водещ ЛюБО некво басеинче и пиене в него и такива неща
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ние вчера продължихме на Рилския Манастир.
От два дни съм без никакъв глас - не мога да казвам "СТОП! ОТ НАЧАЛО!"
М/у другото само да ви уведомя - цялото мероприятие е заснето на камера и ще има яки компромати след като се обработи материала. За сега ще издам само малка част от него: Ати не е това което е
Заснет е как се налива с червено вино!!!!
По последни данни съм ходил да прелагам брак на девойката в стаята до мен. Всичко е шест като изключим, че часът е бил около 05:00 сутринта, бил съм чисто гол, а и в стаята са били баба й, майка й и гаджето й

М/у другото само да ви уведомя - цялото мероприятие е заснето на камера и ще има яки компромати след като се обработи материала. За сега ще издам само малка част от него: Ати не е това което е

По последни данни съм ходил да прелагам брак на девойката в стаята до мен. Всичко е шест като изключим, че часът е бил около 05:00 сутринта, бил съм чисто гол, а и в стаята са били баба й, майка й и гаджето й

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
ХАхахаа, съмнява ме мацката да не е приела предложението 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Mamouk написа:ХАхахаа, съмнява ме мацката да не е приела предложението
Честно да ти кажа не знам(не помня какво е казала). Беше доста шумно защото с цяло гърло изпълнявах "На венчанье тръгваш", а и в този момент в стаята нахлуха охраната на хотела и рецепциониската и стана фестивал.

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
ХАХАХАХАХАХАХАХ Лелеее Любо ти си нечовек!!!!!
Е те такива изпълнения трябва да се заснемат
Нема такъв друг изруд като тебе
Е те такива изпълнения трябва да се заснемат

Нема такъв друг изруд като тебе

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- X-citer
-
Дилян Пенчев написа: Е те такива изпълнения трябва да се заснемат![]()
![]()
![]()
:
Мисля, че Венци (Shuttle) има доста интересни кадри на телефона си от втората вечер

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
да не е имало някои пиян бе

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
въпроса е друг имаше ли терзвени и ако да колкоLeX написа:да не е имало някои пиян бе![]()
![]()
![]()

П.П вече имам 3 ма братя

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Бате ти си луд,такива като теб как ме кефятX-citer написа:Ние вчера продължихме на Рилския Манастир.От два дни съм без никакъв глас - не мога да казвам "СТОП! ОТ НАЧАЛО!"
![]()
М/у другото само да ви уведомя - цялото мероприятие е заснето на камера и ще има яки компромати след като се обработи материала. За сега ще издам само малка част от него: Ати не е това което еЗаснет е как се налива с червено вино!!!!
![]()
По последни данни съм ходил да прелагам брак на девойката в стаята до мен. Всичко е шест като изключим, че часът е бил около 05:00 сутринта, бил съм чисто гол, а и в стаята са били баба й, майка й и гаджето й![]()
![]()
- X-citer
-
Pepsun написа: Циганите дойдоха ли? Нали до последно ги нямаше?!
Бах мааму, изтървали сме...:
Дойдоха, даже после забравиха да си тръгнат. До колкото разбрах сме ги купили

Pepsun написа: Скотт, пусна ли се на дебеличкото??? Аз ти постелих, сега ако кажеш, че не си се възползвал...
Да не би и от нея да избяга?!!!
хахаха
Скот по едно време изчезна мистериозно и аз помислих, че пак е избягал

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-

Последна промяна N.Mihaylovski на 16 Фев 2006, 16:23, променена общо 1 път
Пич, мен отдаввна ме нямаше. Ама ти доста си си пийнал, 'щото тая дебеланка хич не приличаше на мен.
П.С. А ти може би имаш някакви любовни въжделения към светлата ми личност, та накъдето погледнеш все мен виждаш, а?
П.П.С. Аз в тая пухкавата се проектирам няколко пъти, не знам как си ме объркал. Ама то в бързината, можеш ли да видиш...
П.С. А ти може би имаш някакви любовни въжделения към светлата ми личност, та накъдето погледнеш все мен виждаш, а?

П.П.С. Аз в тая пухкавата се проектирам няколко пъти, не знам как си ме объркал. Ама то в бързината, можеш ли да видиш...
Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
- Новини
-
Колеги, извинявам се за оффтопика но ще използвам темата за да предупредя Скот официално.
Пич...
1. Спри да копираш подписите на други потребители.
2. Престани да се чувстваш длъжен да пишеш във всяка тема, където Явор и Ексайтъра са писали.
3. Опитай се поне 60 процента от мненията ти да бъдат информативни, а не лиготии и пиянски истории!
Преди да ревнеш, че си жертва, ще ти кажа, че в модераторския форум има тема 3 (!!!) страници за твоите изпълнения във форума. Предупреждавал съм те на ЛС, жълт картон съм ти слагал, давал съм ти не втори, а поне пет шанса и време да си коригираш идеята на постингите но ефекта е нулев.
Следващия път, когато ми се наложи да пиша ника ти някъде ще е в листата за баннатите потребители. Вземи се осъзнай малко!
Пич...
1. Спри да копираш подписите на други потребители.
2. Престани да се чувстваш длъжен да пишеш във всяка тема, където Явор и Ексайтъра са писали.
3. Опитай се поне 60 процента от мненията ти да бъдат информативни, а не лиготии и пиянски истории!
Преди да ревнеш, че си жертва, ще ти кажа, че в модераторския форум има тема 3 (!!!) страници за твоите изпълнения във форума. Предупреждавал съм те на ЛС, жълт картон съм ти слагал, давал съм ти не втори, а поне пет шанса и време да си коригираш идеята на постингите но ефекта е нулев.
Следващия път, когато ми се наложи да пиша ника ти някъде ще е в листата за баннатите потребители. Вземи се осъзнай малко!
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4