Крайно гърне за М44
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Beamer_NN
- Потребител
-
- Кара: E46
Re: Крайно гърне за М44
Колега най-добрия вариант е от 323-ка 

Колега , дори оригиналното гърне леко спъва колата поради ред причини . Но наистина оригинално гърне 2ра употреба ще е твоя вариант . Мога да ти предложа от 320и с един изход/вход за 70лв в перфектно състояние , без никакви забележки . Ако имаш интерес пиши .
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Мисля, че 2-ра ръка е най-евтино за теб. Намери си някое здраво или от 20-ка, както ти предлага колегата или от 323.
Аз пък се убедих, че стоковите са пълна шитня в сравнение с читаво автърмаркет
Имах от 2.5, ама го махнах още преди да го сложа, че беше баси китюка рестриктивен, 20 кила и 1 метър дължина и някви засукани тръби вътре..
Да не говорим че на външен вид са зле...или поне по-зле от много други...
Сложих ей тва(по-долу) и противно на всички очаквания - от форума, гърнеджията докат го слага(включително и моите) се оказа един перфектен вариант. На ниски обороти вади супер плътен и басов звук, вътре в колата на ниски обороти не се чува(включително и със 120-130)
А след 4-5к оборота вече се обажда и то завидно добре...Ново е 180-200лв. Аз го взех втора ръка много малко ползвано. Но ако бях дал и 500, че горница лева, щях да очаквам точно такъв звук
Тей че ако сте зарибени, със сигурност ще останете очаровани
Който е от Варна, може да го чуе на живо да прецени, дали би искал да си сложи хубаво гърне за малко пари

Имах от 2.5, ама го махнах още преди да го сложа, че беше баси китюка рестриктивен, 20 кила и 1 метър дължина и някви засукани тръби вътре..

Сложих ей тва(по-долу) и противно на всички очаквания - от форума, гърнеджията докат го слага(включително и моите) се оказа един перфектен вариант. На ниски обороти вади супер плътен и басов звук, вътре в колата на ниски обороти не се чува(включително и със 120-130)
А след 4-5к оборота вече се обажда и то завидно добре...Ново е 180-200лв. Аз го взех втора ръка много малко ползвано. Но ако бях дал и 500, че горница лева, щях да очаквам точно такъв звук

Колегата иска да му е тиха колата , а не да реве във високите .
П.С Това ФК вътре празно ли е ?
П.С Това ФК вътре празно ли е ?
Не е празно, има от тая обшивка като керамика на дупки дето е, тежи около 10-12кг, а не като баш ментаците по 3-4.В Никакъв случай не реве на изпърдяно, след 4к, просто започва да се чува, звука е супер приятен
А както казах в ниските в колата изобщо не се чува повече от фабричното.

- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
До колкото разбрах човека иска да е с един изход гърнето.
Dpy написа:Не е празно, има от тая обшивка като керамика на дупки дето е, тежи около 10-12кг, а не като баш ментаците по 3-4.В Никакъв случай не реве на изпърдяно, след 4к, просто започва да се чува, звука е супер приятенА както казах в ниските в колата изобщо не се чува повече от фабричното.
Това не е обшивка , а нещо наподобяващо цедка , което "уж" го играе резонатор . Състава му е стъклена вата + надупчена черна ламарина . Ако се засечем из Варна ще го чуя

Мхм, мерси за инфото
Със сигурност има файда от тва, понеже без никво гърне е няккъв ужасен ужас 

- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
аз съм карал м44 със гърне от 323 и беше доста тихо да не каазвам и прекалено издаваше реф само от мотора гърнето изобшто не се чуваше
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
колега кво стана видя ли гърнето никав не каза хареса ли ти не е ли?

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2