Полицията си прави каквото иска.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Re: Полицията си прави каквото иска.

Мнение от Rosendo » 11 Апр 2011, 9:39

И аз си мисля че е време да спрете да се заяждате и да храните човека, а да се замислите че всеки или почети всеки от нас е страдал от “пълномощията“ на полицията да ти пише акт под 50лв. за нещо което си е изсмукал от пръстите, а ти не можеш да кажаш “гък“ защото не подлежи на обжалване.
Тук не коментираме дали е кабрио или не, и дали е тарикат или не, а наглостта на служителя, който взима заплата благодарение на данъците които плащаме и безспорният факт че от общината са осъзнали че са се оср....ли и веднага след случката са добавили необходимите знаци.
Пак искам да наблегна на факта че не защитавам конкретно пича с БМВ-то, а правата на всеки данъкоплатец на адекватно отношение и третиране в съответсвие със закона!!!
П.С. На мен онзи ден ми писаха фиш за неспиране на знак стоп.Супер културно отношение(представи се полицая, обясни ми най обстойно какво съм нарушил и каква е санкцията, през цялото време се обръщаше към мен с фамилното ми име) и следствието от всичко това е че още на другия ден си платих глобата без да протестирам.
Поздрави на всички!!!

ентусиаст
Аватар

Re: Полицията си прави каквото иска.

Мнение от vlad0 » 11 Апр 2011, 10:02

Браво, че си знае права и познава законите! :bowdown:

Всичките моралисти ще ме извиняват, но законите са си закони. Какво си личи, как изглежда и т.нат. не трябва да вълнува никой, най-малкото представителите на закона!

Предишна

Назад към Извън Темата