Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
Re: Протест против високите цени 16 .04 . 2011
ms написа:zzuzi написа:....
така си е... варианта е един- 2 месеца показваш какво можеш- ако те забележат и получиш стимул (не е нужно да е само кинти да работиш по този начин добре... ако обаче им е все тая колко си добър в работата- вършиш нужният минимум и си взимаш кинтите на края на месеца... или пък си хващаш торбичката и отиваш някъде където ще те оценят...
Мн.правилно.
Даже 2 месеца е рисковано щото колегите ти може да те намразят много/а не малко/,че после ще тряя повече водка да изпиете че да си изгладите отношенията.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Честито на колегите с личен автомобил на дизел. От днес 14 ч. литър обикновен дизел е 2.50 лева навсякъде

Уж мораториум има до 26 април и никоя верига за горива не е в картел, а всички вериги без изключения дружно вдигнаха дизела днес и заковаха на 2.50!!!
Уж щеше и отделни колонки за 100%-тов биодизел по 2.30 лв. да има до 10 април....нищо няма

Уж мораториум има до 26 април и никоя верига за горива не е в картел, а всички вериги без изключения дружно вдигнаха дизела днес и заковаха на 2.50!!!

Уж щеше и отделни колонки за 100%-тов биодизел по 2.30 лв. да има до 10 април....нищо няма

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
Неможе да кажете че хората не работят.....мога да кажа че почти свички бачкат и си вършат работата с изключения полицията и политиците ....ще ви дам пример в Белгия зимах над 2000 евро,а тука повече часове работя от понеделник до събота и 800 това ако е нормално........Българите работя има и изключения като навсякаде........
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Amitival написа:Неможе да кажете че хората не работят.....мога да кажа че почти свички бачкат и си вършат работата с изключения полицията и политиците ....ще ви дам пример в Белгия зимах над 2000 евро,а тука повече часове работя от понеделник до събота и 800 това ако е нормално........Българите работя има и изключения като навсякаде........
Така е! Просто шефовете ни са тарикати по български

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Честито на колегите с личен автомобил на дизел и бензин.Oт 26.04.2011 литър гориво 2.99лв./вероятно/
Нигерия /която е най-големия източник на петрол на черния континент /влиза във вътрешни конфликти,покрай изборите,които не протичат никак добре до момента.
Нигерия /която е най-големия източник на петрол на черния континент /влиза във вътрешни конфликти,покрай изборите,които не протичат никак добре до момента.

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Досега не ми пукаше колко пари е бензина и нафтата ноо ако стане 2.99 и аз скачам
вече прекаляват..

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
biem_w написа:Досега не ми пукаше колко пари е бензина и нафтата ноо ако стане 2.99 и аз скачамвече прекаляват..
Ке се усетиш и ти накрая

- biem_w
- ентусиаст
-
kemakozeE36 написа:biem_w написа:Досега не ми пукаше колко пари е бензина и нафтата ноо ако стане 2.99 и аз скачамвече прекаляват..
Ке се усетиш и ти накрая
Когато стана 2лв викам ее кво да се прай.. заплати бензин,хляб сичко скача нема лошо. Стана 2.30 ок как и да е ся криза тре се избиват пари от някаде преживях го .. и така до 2.40.. Стана 2.50 и малко се дръпнах и почнах да си кътам парите.. викам сяя тука 2 000лв аванс тре да има и за бензина няма как.. Ама 3лв с тия малки заплати ще рипна 1ви най отпред на протеста

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
biem_w написа:kemakozeE36 написа:biem_w написа:Досега не ми пукаше колко пари е бензина и нафтата ноо ако стане 2.99 и аз скачамвече прекаляват..
Ке се усетиш и ти накрая
Когато стана 2лв викам ее кво да се прай.. заплати бензин,хляб сичко скача нема лошо. Стана 2.30 ок как и да е ся криза тре се избиват пари от някаде преживях го .. и така до 2.40.. Стана 2.50 и малко се дръпнах и почнах да си кътам парите.. викам сяя тука 2 000лв аванс тре да има и за бензина няма как.. Ама 3лв с тия малки заплати ще рипна 1ви най отпред на протеста
А тъй тва да се чува

biem_w написа:kemakozeE36 написа:biem_w написа:Досега не ми пукаше колко пари е бензина и нафтата ноо ако стане 2.99 и аз скачамвече прекаляват..
Ке се усетиш и ти накрая
Бахти,то са за морето като сметна 500км. Х10лтр.=50лтр.Х3.00лв.=150лв. и там нагоре надолу още+150лв.=300лв. и обратно+150лв.=450 +няколко акта/"почерпки" по пътя/неизбежни са/=500лв.
Добре е

- biem_w
- ентусиаст
-
bavarec написа:biem_w написа:kemakozeE36 написа:biem_w написа:Досега не ми пукаше колко пари е бензина и нафтата ноо ако стане 2.99 и аз скачамвече прекаляват..
Ке се усетиш и ти накрая
Бахти,то са за морето като сметна 500км. Х10лтр.=50лтр.Х3.00лв.=150лв. и там нагоре надолу още+150лв.=300лв. и обратно+150лв.=450 +няколко акта/"почерпки" по пътя/неизбежни са/=500лв.
Добре е
емм братлее рейса 26лв и си моряк.. ше има и за кебабче не само за баничка

biem_w написа:bavarec написа:biem_w написа:kemakozeE36 написа:biem_w написа:Досега не ми пукаше колко пари е бензина и нафтата ноо ако стане 2.99 и аз скачамвече прекаляват..
Ке се усетиш и ти накрая
Добре е
емм братлее рейса 26лв и си моряк.. ше има и за кебабче не само за баничкацифра е верно си е.. тук във форума има много паралиии ноо за мене в седмицата 150км само за да ходя на работа си е доста.. 50 кинта е тъй литват ..
Аааа ма ти сега и яденето ли искаш да смятаме/по новите цени/ и спането и кръчмите

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
ае аз до седмица ще карам на метан но пак ще ходя на протест.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bavarec написа:[Аааа ма ти сега и яденето ли искаш да смятаме/по новите цени/ и спането и кръчмитеееее ми то тогава отиваме на 2500-3000К минимум,ама нали и после тряя да имаш и за като се върнеш да папаш,да платиш ток,ВиК,ТВ,ТЕЛ,НЕТ и да има за до работата/както ти си написал/,Абе едно 5000К минимум да си приготвяме за операцията с отпуските и те така
За 5000 лева съвсем спокойно може да отидете 2 ма човека в малайзия,всички екстри,ядене,разходки с корабчета,остров пукет,банкок и тн за един месец,един приятел се върна ония ден от там и ми разправя каква чудесия,колко са добре,как на всякъде плодове (изцеден пред теб фреш-левче) и колко е евтоно на най-скъпите курорти (стая с клима и всите шукарии+ закуска обилна с плодове=30 лева)
Така че,бал съм го нашето черноморие-само у чужбина ше одя на море