Полицията си прави каквото иска.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Полицията си прави каквото иска.

Мнение от EcLipSeR » 09 Апр 2011, 14:29

Попаднах на 2 клипа на наш колега от Русе,заснел с камера извършеното от него нарушение.
http://www.youtube.com/watch?v=4C4iwv1l ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=E2skerva ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Mvo2wZDd ... re=related
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

младши ентусиаст
Аватар

Re: Полицията си прави каквото иска.

Мнение от r3s1s74nc3 » 09 Апр 2011, 15:30

Ето заради такива индивиди в системата , на полицаите им вьрви лошо име . Как да ги уважаваш после ? Даже не ми се коментира полицая с паяка ... Да го ськратят , малко му е . Не коментирам кой е прав и кой крив , просто неуважението кьм гражданите е нелепо .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: квото има
Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto

Мнение от Dakataaa » 09 Апр 2011, 20:21

Само не разбрах ...защо по дяволите ходи да снима знака от другата страна на булеварда?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 09 Апр 2011, 20:33

е е какъв е резултата глоба има или нема
а за това което е направил колегата -то си е очевадно има два знака забранено паркирането а аз водача не го видях в колата , та май си е паркирал ,да неговорим за очевадното ,че е пешеходна зона

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 09 Апр 2011, 22:38

абре колега дака, като си нямаш представа от едно нещо, защо се опитваш да разсъждаваш по него :mhihi:.
За тези неща си има закони и не са по лична преценка на сульо и пульо, в случая на невежи, груби, полу-олигофренски ченгета...
Навсякъде по света, органите на реда са уважавани, заради защитаването на правата на хората и опитите им да им помогнат всячески (което е тяхно задължение).
В България обаче, са символ на комплексарщината, мерзостта и наглостта. Единсвеното което правят е да злоупотребяват със служебното си положение, с цел лична облага или просто да задоволят егото си, като тъпчат обикновените хора. Както е и в случая...
Браво на колегата, който отстоява правата си! Ако всички бяха като него, положението щеше да е различно.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 09 Апр 2011, 23:20

Леле, изгледах и двата клипа от мястото, нямам нерви да гледам третия. Отдавна да им бях посегнал на тия келеши.
Докато ченгето ми говори ще седи на място, а като тръгна аз да му говоря ще го гоня, все едно заек гоня из ливадата. :censored: :censored: :censored:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 09 Апр 2011, 23:50

Тоя служител ,по принцип, могат ли тия пичове да го "похвалят" с тия клипчета пред началниците му/ама и по медиите едновременно де/ за да се види докъде ще я докарат . :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Апр 2011, 0:05

Ама трябва да направят така,като отидеш да обжалваш наказание от кат,да подведат този дето е написал акта ,да плати всички разходи по обжалването,както и разходите за отпуската дето си си взел за да обжалваш и на края да му праснат и административна глоба,щото и аз съм попадал на такива олигоелементи,еле пък тея с "паяците",колата ми седеше 2 седмици на една улица дето всеки ден минават паяци от там и един ден гледт ми я дигат и що,щото щели след 3 дена да миели улицата,ама нито табелки нито съобщения,ама настояват да платя на място за да ми я оставили,обяснявам им че аз там живея и да земат да си махнат буклуците от колата ми ,това разбира се след като ме ядоса милиционера дето ми гледаше документите и започна да ми фамилярничи -"Емиле Емиле,що сега така правиш" ми вика,от там като подпалих,обясних му че за него съм г-н Димитров,да се държи възпитано и да си маха буклуците от колата ми...естествено не си ги махна,оставих ги да ми вдигнат колата,като по тоя начин препречиха цялата улица,рейсове,коли,това в софия,на улица "Сан Стефано",а в пловдив дори съм снимал паяка как е спрял на пешеходна патека и милиционерите ядът банички-ама тех нема кой да санционира...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 10 Апр 2011, 0:08

И предполагам като ти я дигнаха после си плати всичко като пич,без да им пука кой прав,кой крив
Изображение Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Апр 2011, 0:32

Според мен си трябва на съд, имаш видео материали, които точно е заснето всичко. Възползвай се!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 10 Апр 2011, 0:43

zzuzi написа:И предполагам като ти я дигнаха после си плати всичко като пич,без да им пука кой прав,кой крив

Май и ти не си догледал клипа до края??? :conf:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zzuzi » 10 Апр 2011, 0:56

Моя коментар беше към колегата "Е.Димитров",дето щели да мият улицата.Иначе ги изгледах клиповете.Евала на човека,че не гледа да извади 20лв. да му се махнат от главата,а държи на своето.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 10 Апр 2011, 1:04

добре де какво да очакваме от полицаи събирани от най-долните прослойки на обществето. как може след 3 години техникум (Професионално училище) едвам научен да чете и пише да го назначават полицай. Тоя хубостник от първото клипче не може да изкара и 50 точки на IQ тест.

И преди някой колега полицай да ме нападне да поясня, не всички са такива но процента на наистина свестните полицаи дето да ти е кеф да те проверят е изключително малък.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Апр 2011, 1:06

zzuzi написа:И предполагам като ти я дигнаха после си плати всичко като пич,без да им пука кой прав,кой крив

Всъщност да,помолих една колежка дето има книжка,ама кола не кара да дойде и да и напишат акт,обаче имаше и един случай в който вдигнаха колата на една жена,влязла в едно малко магазинче за бельо на 2 метра от колата а в колата оставила..бебето си,вдигнаха и колата с детето вътре,жената се беше поболяла,беше ебаси и случая,мъжа беше отишал след лутане да намери колата,намери я на паркинга на театър зад канала,взе детето и въобще не му се занимаваше с колата и полицаите там...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zzuzi » 10 Апр 2011, 1:12

Е как да ги коментираме такива боклуци.Тъпи хора с някаква мъничка власт-кофти комбинация
Изображение Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата