Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
latrel написа:няма да коментирам
Коментирай не ми пречи... Стига да е обосновано

Тогава на моята възраст имаше момчета, които бяха по-здрави от мен и доста по-чисти... Които също не са взимали нищо...
... Изобщо не мисля, че съм бил в кой знае каква форма, че това да предполага употребата на такива вещества... 95-6 кг на 182 ръст не са нищо особено...

E34, E38
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Кой какво е взимал си е негова работа.
Първо в темата е забранено обсъждането на стериоди,
второ те не са магически препарати.
Някой само да не си помисли че биеш една инжекция и ставаш як - всичко е свързано с много тренировка, режим и лишения. Дори когато си на химия са доста повече.
Някой само да не си помисли че биеш една инжекция и ставаш як - всичко е свързано с много тренировка, режим и лишения. Дори когато си на химия са доста повече.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
bum_bum написа:Пусни си клипче на Йордан Йовчев в Ютуба и ще видиш. С тая разлика, че аз правя неща, които той ги е правил в 3 клас може би, ако не и по-рано
А и аз това си помислих в първият момент ама после реших "няма къде да се закачи това "

А към поста на колегата kriso85: +1

То идеята е и който се състезава да не посяга към тях, но няма как да стане...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
kriso85 написа:Кой какво е взимал си е негова работа.
Абсолютно съм съгласен, имам няколко познати, които и са се състезавали... та режимите и лишенията са доста сериозни. И през ум не ми е минало, че като се боцнеш и ставаш машина, специално за постигането на наистина добри резултати труда, който се полага никак не е за омаловажаване, дори напротиви и тоя, който си мисли, че се става наистина як пък било то и с "по-силни добавки" само с въпросните такива без полагане на усилия, е далеч от истината.
Спирам коментирите по въпроса, макар че ние не коментираме и не съветваме за прием и начин на прием на забранените в-ва...

E34, E38
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Рових си из нета и случайно попаднах на това - http://www.mma-bulgaria.com/products/vi ... anoviavane
някой има ли мнение за този продукт или подобен такъв?
Tux0 Ca !

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
SpUd3r написа:Рових си из нета и случайно попаднах на това - http://www.mma-bulgaria.com/products/vi ... anoviavane
Bio fit е любимата ми марка за хранителни добавки.Опитай.
а как се оправя хипер-забавен метаболизъм? направих глупостта да се пребия и 45 дена бях на легло +
погрешно нвд без разтоварващи дни и резултатът е че свалям по 700грама на седмица, а хапвам 1600-2000 ккал и 50 въгл до 13:00. чудя се да си взема велоергометър + плуване, щот не се търпи, не мога да спя от глад а съм свалил има-няма 4 килца за 6-та седмица
погрешно нвд без разтоварващи дни и резултатът е че свалям по 700грама на седмица, а хапвам 1600-2000 ккал и 50 въгл до 13:00. чудя се да си взема велоергометър + плуване, щот не се търпи, не мога да спя от глад а съм свалил има-няма 4 килца за 6-та седмица
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Какво ще рече "разтоварващи дни". 700 грама на седмица да сваляш при лежане по цял ден не е никак зле.
ми принципно имам адски силен метаболизъм и при лежане на седмица съм свалял 2,5кг, разтоварващ ден е неделята, когато по правило взимаш по 3 въглехидрата на килограм в моя случай 95х3 300, обаче рядко минавам и 100-150, вчера направих грешката да поема за сефте към 250 от пица, парче торта и фанта и резултата е 1,5 нагоре т,е за 2 дена затрих усилията ми за последните 2 седмици и нещо, в четвъртак бях 92,5, сега съм 95, тва определено никога не ми се е случвало и нещо са се сбъркали здраво метаболичните ми процеси. изключително стриктно спазвам диетата 5 хапвания, 50 въгх до 13:00, вечерта умирам от глад така че тия 700 трябва да са ми за 2-3 дена макс 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Мен ако питаш намали яденетата на 3. Следи водата да е 2.5-3лт. Разтоварващия ден е адската глупост. Най-малкото ще се подуеш и ще задържиш вода от него. Нали се сещаш при състезателите културисти- яко ниско въглехидратно хранене и малко вода и после яко въглехидрати и вода преди състезанието за да се подуят.
Друго важно при НВД е да комбинираш въглехидратите с протеин и да изключиш мазнините в това хранене. Не си казал колко % мазнини ядеш, но не би трябвало да се притесняваш да ги направиш 60-70% дори. 2-3кг в рамките на деня е вода, няма общо със свалените или качени килограми.
Друго важно при НВД е да комбинираш въглехидратите с протеин и да изключиш мазнините в това хранене. Не си казал колко % мазнини ядеш, но не би трябвало да се притесняваш да ги направиш 60-70% дори. 2-3кг в рамките на деня е вода, няма общо със свалените или качени килограми.
не се обиждай, ама информацията ти е грешна, трябват си 5 хапвания за поддържане метаболизма активен,(трудно ми е да го спазвам) а разтоварващият ден възстановява метаболизма от изтощителната диета и дава сили за следващата седмица, точно без разтоварващия ден и по цял ден лежане си скапах обмяната на веществата. въпросът е как се възстановя, пак давам пример-а приятел с въпросната диета ще отслабне 2-3-4 кг за 7 дена
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Може и да ми е грешна ама аз го правя и имам преса, а ти се чудиш как да смъкнеш 2 кила 

за тва ти казах да не се обиждаш
е ако аз не бях контузен с тичане и щях си оправя теглото, 150 страници с фитнес указания и никой не може да ми каже как да си оправя метаболизма