Шаблони за М-прагове Пловдив
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Шаблони за М-прагове Пловдив
Колеги случайно някой да може да ми услужи с шаблони за да си сложа М-праговете или ако става без тях да ми каже разстоянията на дупките !
Мерси предварително !
Мерси предварително !

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
Re: Шаблони за М-прагове Пловдив
Виж колегата Асен Лангаров!
Потърси в обявите на колегата BABUNA и ще намериш координатите му, за да се разберете! Много е точен и предполагам ,че ще има!
Потърси в обявите на колегата BABUNA и ще намериш координатите му, за да се разберете! Много е точен и предполагам ,че ще има!

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Има и друг начин за монтаж /без шаблони/, но аз се усетих късно и една две щипки не застанаха както трябва и се наложи да ги счупя/идваха прекалено високо щипките и те имат две малки крачета където не прилягаха плътно към металния праг/-вземаш една счупена щипка чупиш чопчето/пишлето- където влиза във втулката на прага/, пробиваш на неговото място отвор със свредло 3-4 мм и налагаш щипката на прага като трябва двете и крачета да опрат в долния ръб на издадената лента на прага, маркираш с маркер, центрираш с център, разпробиваш с 5-6мм свредло, след това с 9мм и си ти/това е за маркиране във вертикално положение и за мен е най-точния начин, защото с шаблоните може пак да не стане абсолютно точно центрирането във вертикално положение, но за хоризонталното-надлъжното или шаблони или някой да ти замери разтоянието примерно от задния край напред през колко см са разположени втулките/. Дано си ме разбрал и успех с монтажа 

- fricazoi89
- Потребител
-
- Кара: КОМПОТИ
- Мечтае да кара: Самолет
- Детайли за колата: [URL=http://www.shampioni.com/?pid=11808][IMG]http://img.shampioni.com/banners/Shamp_1274890219.jpg[/IMG][/URL]
Колега а не е ли по добре без да ги дуп4иш,с 4ерен силикон само отдолу ги захващаш с 4 рапидки и си ти....
Аз така направих и съм много доволен,станаха по добре и от заводските...
П.П.за силикон ползвай НОВОЛ 7-8лева е тубата с 2 туби става перфектно
Аз така направих и съм много доволен,станаха по добре и от заводските...
П.П.за силикон ползвай НОВОЛ 7-8лева е тубата с 2 туби става перфектно

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
не ти трябват шаблони колега става както казва колегата с черен силикон на wurth и с рапидки от долу и си патрон... аз вече втора година ги карам така и няма дерт са6то и спо една видийка ги хвани отстрани каде влизат в калника и нямаш дертове
тва с тея шаблони мн игра пак и не се знае дали няма да ги свалят някоя нощ а с силикона няма дерет и да мачат да ги крадат няма да стане...

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Peturcho_bmw написа:не ти трябват шаблони колега става както казва колегата с черен силикон на wurth и с рапидки от долу и си патрон... аз вече втора година ги карам така и няма дерт са6то и спо една видийка ги хвани отстрани каде влизат в калника и нямаш дертове![]()
тва с тея шаблони мн игра пак и не се знае дали няма да ги свалят някоя нощ а с силикона няма дерет и да мачат да ги крадат няма да стане...
![]()
![]()
Еми така й стана за съжаление неможах да ги направя както си му е реда,но вече неиздържах да ги гледам в гаража и от мерак ги залепих мерси много на отговорилите

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
Не знам защо но нещо не мога да се доверя на силикона, имайки предвид района във който живея и окачването което съм при второто опиране на прага и ще се отвори дори и съм виждал точно това, тези дни и аз мисля да правя същото упражнение и ми се искаше да си ги направя със шаблон, дори и днес си купих нови щипки, но както се казва с акъл се боря как да ги направя!
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Преди 2 седмици слагах М-прагове и станаха без забележка. Разтоянието на което дупчих беше 28мм от горния ръб. Виж при теб как е и бележи, после пак наложи ако искаш да видиш дали си идва на белезите. Моята кола я дупчих първо с 5 и след това с 9мм като гледаи дупката да я направиш достатъчно голяма, защото ако е една идея по малка дупката и набиеш зелената втулка после щипката не може да щракне. Също не е лошо да минеш с няква боя/преобразувател по дупките да не хване ръжда. Успех колега!
8 мнения
• Страница 1 от 1