С какво ни пръскат от небето?
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: С какво ни пръскат от небето?
http://www.youtube.com/watch?v=solTs-Ge ... re=fvwkrel
Последен поздрав от мен! И ще цитирам малко от това което се казва вътре защото знам, че повечето капацитети няма да си направят и елементарния труд да го видят а пък може и да не разбират английски (кой знае) и направо ще кажат отново дайте летящите чинии насам
А така поне гугъл транслейтър може да им помогне
и дано някой промит мозък да го осмисли защото е точно така! Цитирам общо взето есенцията.
"....If u feel your life is or your liberty is in danger by releasing these documents of course your gonna remain anonymous. It's un unfortunate situation , you can not verify all these things but guess what? That's life! That's life in the field of the UFO's and the reason is this is a problem about national security! In other words this is not just another scientific topic! ............This is like a huge jigsaw puzzle, some things are taken out intentionaly. Fake pieces put in sometimes. ............................We've seen thousands of pages completely blacked out from top to bottom.
Още се казва в официален доклад от ЦРУ от 1953, да се прави всичко възможно да се отклонява въпроса от НЛО и забележете това се прави главно от медиите. А вие искате да излезе гена трайкова и да ви каже нещо
Живи и здрави от мен и до скоро
Последен поздрав от мен! И ще цитирам малко от това което се казва вътре защото знам, че повечето капацитети няма да си направят и елементарния труд да го видят а пък може и да не разбират английски (кой знае) и направо ще кажат отново дайте летящите чинии насам

"....If u feel your life is or your liberty is in danger by releasing these documents of course your gonna remain anonymous. It's un unfortunate situation , you can not verify all these things but guess what? That's life! That's life in the field of the UFO's and the reason is this is a problem about national security! In other words this is not just another scientific topic! ............This is like a huge jigsaw puzzle, some things are taken out intentionaly. Fake pieces put in sometimes. ............................We've seen thousands of pages completely blacked out from top to bottom.
Още се казва в официален доклад от ЦРУ от 1953, да се прави всичко възможно да се отклонява въпроса от НЛО и забележете това се прави главно от медиите. А вие искате да излезе гена трайкова и да ви каже нещо

Живи и здрави от мен и до скоро

И този доклад, както каза един колега много отдавна - е напълно истински и немаме и капчица съмнение в достоверността му
Оставяме настрана факта, че казва толкова конкретни неща, че не е истина

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:И този доклад, както каза един колега много отдавна - е напълно истински и немаме и капчица съмнение в достоверността му![]()
Не бе колега,ти си единствения и неповторимия у целата вселена и като така-други наченки на разум нема

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Е.Димитров написа:Не бе колега,ти си единствения и неповторимия у целата вселена и като така-други наченки на разум нема
Да ти кажа и на теб, че като гледам и ти не си разбрал - никой не твърди, че извънземен живот не съществува. Нещо повече, аз лично го считам това за доста вероятно. Само че от това до "те идват за да ни отвличат и да правят секс с отвлечените" има... мааалка разлика.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Feanor написа:Е.Димитров написа:Не бе колега,ти си единствения и неповторимия у целата вселена и като така-други наченки на разум нема
Да ти кажа и на теб, че като гледам и ти не си разбрал - никой не твърди, че извънземен живот не съществува. Нещо повече, аз лично го считам това за доста вероятно. Само че от това до "те идват за да ни отвличат и да правят секс с отвлечените" има... мааалка разлика.
Е,тука и аз съм скептичен,освен ако не са 3-4 раси и да си правят мръсно една на друга,ебавайки си експериментите

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ае винаги съм си мислил следното, аз също не отричам друг разум от нашия, нооооо как си го представям аз:
Те са достатъчно технологична раса за да дойдат от далеч при нас,
иииии ни отвличат за да ни "кормат кат риби", щото друг начин няма...
Обаче ние в същото време си имаме компютри (те може и да нямат
), имаме си математика, имаме си рентген и куп друга апаратура за диагностика
и можем да изучаваме без да кормим... някак си не ми се връзва това с отвличанията
Те са достатъчно технологична раса за да дойдат от далеч при нас,
иииии ни отвличат за да ни "кормат кат риби", щото друг начин няма...
Обаче ние в същото време си имаме компютри (те може и да нямат

и можем да изучаваме без да кормим... някак си не ми се връзва това с отвличанията
Feanor написа:Е.Димитров написа:Не бе колега,ти си единствения и неповторимия у целата вселена и като така-други наченки на разум нема

- blackrider
- младши ентусиаст
-
до колегата /не си спомням ника му/ който твърдеше ,че ХАРП не може да предизвиква земересения!
Ето ти пич едно потресаващо интервю:
http://www.youtube.com/watch?v=0OYH0ViQ ... ded#at=107
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
blackrider написа:до колегата /не си спомням ника му/ който твърдеше ,че ХАРП не може да предизвиква земересения!
Аз, аз бях и продължавам да твърдя че теорията с ноктите и настръхването не е най-правдоподобна.
Нека говорим с това принципно става, а не да даваме изветрели примери с нокти, кожа и тн.
А да не говорим, че нагряващите микро вълни, за които споменава въпросния субект са с честота от 1 до 300 GHz.
HAARP излъчва на 2.8–10 MHz
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
blackrider написа:до колегата /не си спомням ника му/ който твърдеше ,че ХАРП не може да предизвиква земересения!
Мда, техническата неграмотност на говорещия е потресаваща наистина.

Намесата в земетресения, урагани и прочие изисква използването на определена енергия. По-точно казано, земетресението в Япония се води 8.9 по Рихтер, което е означава, че отделената енергия е била от порядъка на 1.5-2.0 EJ. Eто и какво означават тези буквички:
1 EJ = 1,000,000,000 GJ
1 GJ = 1,000,000,000 J
1 W = 1 J/s
Една бърза сметка показва, че тази енергия е целият добив на един 1 GW реактор като 5-ти блок на АЕЦ "Козлодуй" за 65 години (2*10^9 GJ / 1 GW = 2*10^9 sec = 33.(3)*10^6 min = 555.(5) * 10^3 hr = 23148 дни = 65 години). Също при предполагаема мощност на HAARP от 1 GW, той трябва да е излъчвал непрекъснато за точно същия период от време. Забележи, че тази сметка НЕ отчита загубите при преноса на енергия. А те ще са... катастрофални... Така че спокойно можем да заключим, че дори ако HAARP теоретично може да прави такива неща, то САЩ ще трябва да пренасочат целия си енергиен добив в него за доста дълъг период от време. Така че ако не друго ще имаме ясна индикация - в момента в който американците изгасят лампите и спрат компютрите, ще знаем, че готвят земетресение някъде и ще имаме години да се приготвим.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Feanor написа:blackrider написа:до колегата /не си спомням ника му/ който твърдеше ,че ХАРП не може да предизвиква земересения!
Мда, техническата неграмотност на говорещия е потресаваща наистина.![]()
Намесата в земетресения, урагани и прочие изисква използването на определена енергия. По-точно казано, земетресението в Япония се води 8.9 по Рихтер, което е означава, че отделената енергия е била от порядъка на 1.5-2.0 EJ. Eто и какво означават тези буквички:
1 EJ = 1,000,000,000 GJ
1 GJ = 1,000,000,000 J
1 W = 1 J/s
Една бърза сметка показва, че тази енергия е целият добив на един 1 GW реактор като 5-ти блок на АЕЦ "Козлодуй" за 65 години (2*10^9 GJ / 1 GW = 2*10^9 sec = 33.(3)*10^6 min = 555.(5) * 10^3 hr = 23148 дни = 65 години). Също при предполагаема мощност на HAARP от 1 GW, той трябва да е излъчвал непрекъснато за точно същия период от време. Забележи, че тази сметка НЕ отчита загубите при преноса на енергия. А те ще са... катастрофални... Така че спокойно можем да заключим, че дори ако HAARP теоретично може да прави такива неща, то САЩ ще трябва да пренасочат целия си енергиен добив в него за доста дълъг период от време. Така че ако не друго ще имаме ясна индикация - в момента в който американците изгасят лампите и спрат компютрите, ще знаем, че готвят земетресение някъде и ще имаме години да се приготвим.
Между причина за земетресение и да направиш земетресение има голяма разлика. Не съм гледал клипчето,но идеяда на конспирацията за земетресенията е далеч далеч от това да приложиш определената за 9 по рихтер енергия.
vanci88 написа:Между причина за земетресение и да направиш земетресение има голяма разлика. Не съм гледал клипчето,но идеяда на конспирацията за земетресенията е далеч далеч от това да приложиш определената за 9 по рихтер енергия.
Mного ясно, че е различно, защото когато се намесят конкретни солидни цифри и сметки, на конспираторите им става твърде неудобно и гледат да си измислят нещо друго, което се "доказва" с клипове в youtube/vbox7.