Колко коня може да има Е36 320i с Tурбо?
Модератор: bum_bum
13 мнения
• Страница 1 от 1
Колко коня може да има Е36 320i с Tурбо?
Тука за българските стандарти какво турбо може да се купи за такова БМВ,колко пари и дали ще има резултата според вас?
Благодаря много за помощта.
Re: Колко коня може да има Е36 320i с Tурбо?
Потърси в гугълаTheStig написа:Тука за българските стандарти какво турбо може да се купи за такова БМВ,колко пари и дали ще има резултата според вас?

е21 345 0-402м 12.18

TheStig написа:Тука за българските стандарти какво турбо може да се купи за такова БМВ,колко пари и дали ще има резултата според вас?
300коня с нови части и качване на диното>>4000-5000лв

- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Selqatin написа:TheStig написа:Тука за българските стандарти какво турбо може да се купи за такова БМВ,колко пари и дали ще има резултата според вас?
300коня с нови части и качване на диното>>4000-5000лв
що лъжеш човека бе

Selqatin написа:300коня с нови части и качване на диното>>4000-5000лв
Тази година 6те си направя и петицата с турбинка и повярвай ми няма да дам 5000+ да стане 300 к.с. и 6те издържи повече отколкото се опита да пресметне6 ти

е21 345 0-402м 12.18

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
TOM написа:Selqatin написа:300коня с нови части и качване на диното>>4000-5000лв
Тази година 6те си направя и петицата с турбинка и повярвай ми няма да дам 5000+ да стане 300 к.с. и 6те издържи повече отколкото се опита да пресметне6 тиХайде да ме светне6 кои части трябва задължително да си купя нови за да нямам проблеми с 0,8 буст -1,0
Само хубави колектори и генерация да ти направат тука е към 1000лв,една нова турбина ако е земеш от САЩ ти е поне 600лв,интеркулера и той си е пара ако не се ползва некой от моргата за камиони

А ако стаа работа за турбиниране с малко пари най-напреде са лададжиите те си прават турбо ладички с бюджет от неколко стотин лева като даже си ползват стандартния карбуратор

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Томи, ами освен че имаш моралната ми подкрепа имаш и едно голямо пожелание за
успех
от мен
П.С. Последно сбогом на вярния до гроб автоматик

П.С. Последно сбогом на вярния до гроб автоматик

Selqatin написа:Само хубави колектори и генерация да ти направат тука е към 1000лв,една нова турбина ако е земеш от САЩ ти е поне 600лв,интеркулера и той си е пара ако не се ползва некой от моргата за камиониинжекторите и те са бая пара ако са нови,там помпа силиконови маркучи и малко електроника,широколентова ламбда,и там другите глупости+1-2 часа за настройки на диното+работа щото момчето едва ли ще може да си направи всичко сам...Не знам колко се получава като сума
![]()
Колектора на е34 М5 ми излезе приблизително 200+ лв да си го направя сам от нерж.стомана. Преди време Келеша бе6е пуснал оферта за колектор М50 за 500-600 лв, а генерацията при 0.5 буст може спокойно да се остави съ6тата. За намаляне на съпротивленивто средното гърне спокойно може да се махне, без това да направи колата по-шумна

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
е21 345 0-402м 12.18

Ми това живот и здраве ще е в близкото бъдеще и отново благодаря.Иначе от сега си събиркам най-много 3500лв. за турбиниране...
Ако може нещо за тия пари да направя супер-без да си прее*а мотора разбира се.Вижда ми се една реална сума,не много,но надали повече ще дам...
Ама да сме живи и здрави да доживеем до тогава,пак ще спамна една тема след година по въпроса и тогава ще търся вече къде,как,кога,защо,с кой и т.н.

Ако може нещо за тия пари да направя супер-без да си прее*а мотора разбира се.Вижда ми се една реална сума,не много,но надали повече ще дам...

Ама да сме живи и здрави да доживеем до тогава,пак ще спамна една тема след година по въпроса и тогава ще търся вече къде,как,кога,защо,с кой и т.н.

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
искам да попитам нещо
да кажем имам 320-ка надута на 0.5 бара, за 0.8 - 1 бар какво трябва да се смени задължително и колко пари излиза
П.С
Като казвам, че имам такава 320-ка е образно просто се интересувам + очаквам да работи на 0.5 само с Турбото без каквито и да е подменяния по мотора на части, затова ме интересува какво се сменя...
Благодаря !
да кажем имам 320-ка надута на 0.5 бара, за 0.8 - 1 бар какво трябва да се смени задължително и колко пари излиза

П.С
Като казвам, че имам такава 320-ка е образно просто се интересувам + очаквам да работи на 0.5 само с Турбото без каквито и да е подменяния по мотора на части, затова ме интересува какво се сменя...
Благодаря !

13 мнения
• Страница 1 от 1