Пролем при палене на 725tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Пролем при палене на 725tds
Здравейте ,колеги!
Проблема е следния: акумулатора е зареден ,има си ток в него,обаче не иска да заварти тъпия стартер а само чаттка.Първо си помислих че акумулатора е паднал, затова взех ток от друга кола ,даже и тогава чаткаше и не искаше да завърти.Акумулатора мисля че е зареден ,защото радиото върви , мога да включа дългите ,също и телевизията тръгва.Имате ли някави идеи на какво се дължи това, аз мисля , че е от стартера или от релето
Най-тъпото е., че колата е автоматик и не мога да я запаля с бутане
Проблема е следния: акумулатора е зареден ,има си ток в него,обаче не иска да заварти тъпия стартер а само чаттка.Първо си помислих че акумулатора е паднал, затова взех ток от друга кола ,даже и тогава чаткаше и не искаше да завърти.Акумулатора мисля че е зареден ,защото радиото върви , мога да включа дългите ,също и телевизията тръгва.Имате ли някави идеи на какво се дължи това, аз мисля , че е от стартера или от релето
Най-тъпото е., че колата е автоматик и не мога да я запаля с бутане
- Krasi-1.500000km.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
- Мечтае да кара: E38
Re: Пролем при палене на 725tds
Провери си стартера фтулки на оста или четки успех 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- kamen4o81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 725tds;740i M62B44
Re: Пролем при палене на 725tds
може да не са били добри кабелите,когато сте подавали ток. Опитай пак,ако не сваляй стартера! Не е страшно и на мен ми предстои такава стъпка тия дни! Че с този автомат..... няма палене! Успех!
5 мнения
• Страница 1 от 1