Как запалиха баварците в големия студ ?
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vampkiro
- Потребител
-
- Кара: E46 330XD
на ОМВ алпийския дизел се държи много добре на това време дори дава много добър разход, The 5th element можеш да го пробваш да не се налага да те дърпам утре 

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
хехе неска не беше палена от понеделник на обед таа в хасково беше -12 шът запали като луда но искам да паднат под -18 защото за сега тва е най ниската темп. дето съм палил 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- The 5th element
- Арабиата
-
- The 5th element
- Арабиата
-
vampkiro написа:на ОМВ алпийския дизел се държи много добре на това време дори дава много добър разход, The 5th element можеш да го пробваш да не се налага да те дърпам утре

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- VANOS
- Потребител
-
- Кара: E38 730d
- Мечтае да кара: E38 740i
- Детайли за колата: E38 730d
4/2000
JP написа:Абе, моята запали и вчера и днес на 4-5 завъртане... Но се чува някакво виене под капака за няколко секунди и после заработва нормално. Някой знае ли от какво може да е така?
Най-вероятно ти вие ремъка на хидравликата - при мен поне е така за 2-3 сек след запалване в тия "жеги" -17оС. Пробвай докато вие леко да завъртиш волана - веднага звука се променя. Затова съм сигурен, че е от там. Странно, защото съм с нови ремъци - на 2-3 месеца, но може би просто ремъкът вие докато преодолее по-голямото съпротивление на "вкочаненото" хидравлично масло.
Докато мога да си го позволя, няма да си купя FWD...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тебе помпата сигурно ти вие а не ремъка .. за това се променя звука като въртиш волана ..
моя 6так припалва на 3-4 цилиндъра
, но за сметка на това от раз тез дни .. другите цилиндри се включват след 2-3 секунди .. що така ?
моя 6так припалва на 3-4 цилиндъра

- sirwilliams
- Потребител
-
Колеги за дизелови мотори ли става въпрос или за всичките?Питам щото не ми е ясно как така няма да ми запали бензинката при -15С Моето змейче си пали така,както си палеше и през лятото.Навремето и тройката беше така през зимата.Ако не пали колата на бензин,според мене нещо не е наред.Прав ли съм?
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2